Bu kadari da fazla...

yat kalk dua et.
çok kötü bir evlilikten kurtardın kendini.
daha da çirkefleşecekler emin ol.
o yüzden nişanlın dahil herkesin seninle iletişim yollarını kes.
isteyen babanla muhatap olsun.
yoksa sinirlerin çok yıpranır.

Nişan altınlarını geri verirken yanınızda mutlaka biri olsun. İleride sizi hırsızlıkla suçlayabilirler. O kızı da engelleyin çok rahatsız ederse şikayet edeceğinizi söyleyin.

Çokda iyi yapmışsınız, mutsuz olacağınız ,kardeşinin kara kedi gibi sürekli aranız da olacağı o kadar belli ki yazdıklarınızdan.. Evet asla değişmiyorlar evlenince azalmıyor, tam tersi daha fazla artıyor ve size hergün saçma salak şeylerle uğraşmak kalıyor...

ayy harikasınnn yaaa bayılarak okudum

ben de görümceyim, kardeşimin düğünü var, seni öyle iyi anlıyorum ki, şuan çalışıyorum çok param olsa kardeşime yardım ederdim, ne manyak tipler var Allahım okurken güldüm ya, bencil hadsiz insanlar, sen en iyisini yapmışsın gerçekten, o kadın o yaşta işsiz güçsüz sizi sömürme derdinde...

Arkadaslar oyle cirkin seyler oluyor ki.
Sinirden elim ayagim titriyor.

Neyi anlatayim,hangi birini anlatayim, ben neye bulastim.

Once attigim mesaja cevabi anlatayim.

Adam bana ;haklisin bu mesaj olmamis benim haberim yok AMAAAAA ne var oyle dediyse. Yanlis anlamis, durumu bilmeden fevri davranmis. Bunda ne var , ofkeyle agzindan kacmis, ben hic hata yapmaz miymisim, mukemmel olamazmis her sey.
Ben de olgun olsam az, bunu ona yollamazmisim.( Her seyi bana yetistirirken sen olgunlukta nirvanadaydin cunku. )
Ne var diyor ya o cirkin mesaja nolcak ki ofkeyle yazilmismismis. Ben de durumun sartlarini goz onunde bulundurarak empati kurabilirmisim

Bi de su acidan bakmaliymisim aile konusuna!!!
Hep onun ailesi miymis ara bozan, benim annem de ameliyat olunca gecmis olsun denmesini beklemek yerine bi gelip sorsaymis kardesini madem bu kadar onemliyse. BENIM ANNEM AMELIYAT OLMUS, KADINA GECMIS OLSUN DEMEYEN INSANA GIDIP, O HADSIZE, NASILSIN DIYECEKMIS OYLE MI ???

Babama da merhaba demek zorunda miymis, durumu bilmeyenlere kisa ozet, babam kardesini goruyor bi kac kez tanistiklari icin normal olarak merhaba diyor bu kiz burnunu cevirip gidiyor. ( inanin hic bir sebep yok ,oyle ki bahanesi bile yok- hatta size soyleyeyim de gülün,ailemden negatif enerji aldigi icin boyle davranmis, iste sebep ) Babacigim da gormemistir demisti o zaman. Niye ???? "Benim icin"

Ortak hesaptaki para da benim iyiligim icinmis, beni dusunmus.( Pardon ???? Cogunlugu benim olan paradan kendi kiz kardesine estetik yaptirip araba almak benim iyiligim icin mi ?) bu konuda cok kirginmis.

Ben bu iliskiye baskalarini karistirirsam bu evlilik nasil olacakmis ? ( ne evliligi ya,hala evlilik diyor bana. TEK YASLANIRIM, GENE BUNUN YUZUNE BAKMAM) Iki kisi yasayamiyormus iliskisini, beni cok seviyormus. Mutlu olmamak icin hic bir engel yokmus onumuzde. (EN BUYUK ENGEL SENSIN)
Bana dogru yolu gosteriyor mesajla arkadas. Hala bak yolun yol degil,gel diyor.

Hele o kiz kardesiyle teyzesinin yaptiklari. Ya bunlar ne bunlar ne? Ben 26 yasindayim,boyle rezillik gormedim.
Ayrilmanin da adabi , onuru vardir. Ben sessiz kaldikca bunlar durmuyor, hadlerini bildirecegim herkesin tek tek. Beni zivanadan cikardilar.

Sustuğun hata kim sana mesaj attı kardeşimi öyle güzel laf döşerim ki aklını alırım, teyzesi arayı annene saydı kapattı geri arar ağzıma geleni sayarım hiç eyvallahım olmaz

Muhattap olmasam da durmuyolar. Inanin ben susunca daha beter ususmeye basladilar basima.

Gece bile kaldın canım.'"Adam" hala kardeşinin yaptıklarını mazur görüyor. Böyle yüzsüz utanmaz insanlar görmedim inan ki

arkadasimin biri etutte calisiyordu ..arkadas ortaminda biri ogretmen oldugunu duyup eklemis... konusurlarken kizin etutte ogretmen oldugunu duyunca direk engellemis tek kelime etmemis

Nasil bisey bu ya ? Bu erkeklerin ogretmenleri bu sekilde gormesi ne kadar igrenc (tabii sadece karaktersiz erkeklerden bahsediyorum,geneli degil. )

Aaaaaaaaaaa

Ex nisanli resmen akil tutulmasi yasiyor. Bu nasil biseydir. En anakuzusu erkekler bile yeri geldimi "annem de yapiyor" diyebiliyorken bu kizkardesine karsi resmen kor ve sagir. Ne tuhaf bisey ya. Aileci erkek gordum de bu kadarini da gormedim.

Sustuğun hata kim sana mesaj attı kardeşimi öyle güzel laf döşerim ki aklını alırım, teyzesi arayı annene saydı kapattı geri arar ağzıma geleni sayarım hiç eyvallahım olmaz

Su ayrilikta bile ailem ve ben sessiz sedasiz bu kadar cirkinlige ragmen geriye cekildik. O bana o mesajlari yazarken tek cevapla sildim engelledim. Teyzesi benim hakkimda oyle seyler dedi ki kadini da kandirmislar dedik sustuk. Aldigi her seyi alsin,hic biseyinde gozum yok dedim. Sustum.

ben sustum,bunlar ben sustukca cigrindan ciktilar.
Ben cok sabirliyimdir,belki meslegimden kaynakli.
Ama sabrim bitince ben o cizgiyi gecince beni kimse TUTAMAZ
bu ayrilikta bile bir NISAN gecti diye basimdan, ayriligim da onurlu olsun istedim.
Sessiz sedasiz herkes kendi yoluna gitsin istedim.
Ama yooook benim suskunlugumu bunlar anlamadi. Bitti. BUNDAN SONRA BEN YAPACAKLARIMDEN MESUL DEGILIM dedim anne babama da. Beni tanidiklari icin sakinlestirmeye calisiyorlar beni.
Ama Bitti.

Mesajiniz icin cok sagolun. Kesinlikle sustugum hata.

adama bak ben olsam engellerim ay igrenc mahlukat ...ablasina araba baska derdi varmiymiş git kendine al boyle insanlardan da uzak dur ...resmen para kaynagi goruyorlar.. bu adam gercekten seni sevmiyor sevse ben ailene boyle yapmak zorundamiyim demez

Ex nisanli resmen akil tutulmasi yasiyor. Bu nasil biseydir. En anakuzusu erkekler bile yeri geldimi "annem de yapiyor" diyebiliyorken bu kizkardesine karsi resmen kor ve sagir. Ne tuhaf bisey ya. Aileci erkek gordum de bu kadarini da gormedim.

Allah askina bu ne ya ? Biz ailecek inanamiyoruz, gorseniz ailemin yaninda oyle beyefendi. Oyle kuzu gibi. Tamam babacigim,tamam annecigim.
Bu nasil bir oyunculuktur. Inanamiyorum.
Bana kardesinin yaptiklarini cok yanlis buldugunu,boyle yaptigi icin uzuldugunu soylerdi. Ona tepki vermese de , bana boyle derdi. Ne olacak ailene boyle yapmadiysa diyor simdi.
Kardesi adam oldurse ne var ya adam da olmeseydi abartiyor adam der. O derece kafayi yemis

Ya sizin adınıza çok çok sevindim şükür ki evlilik olmadan çok şeyin farkına varmissiniz. Yüzüğü verip bankadaki parasını gösterince için eridi resmen

Bazı insanlara susulmaz anında vereceksin hakettiklerini omların kullandığı dil bu çünkü kardeşine sen çok akıllısın ya benim kartımdan alınan nasıl sizin oluyor parası benden çıktı kaç kuruşluk katkın var da istiyorsun geri iade edip yağlarını mı aldıracaksın yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…