• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadari da fazla...

gözün aydın canım verilmiş sadakan varmış. şimdi tabiki diller dökecek ama asla inanma inanır şans verirsen görümcenin yanında kaynananda eşantiyon olur söyleyim

Eski nişanlına söylemen gerekli. Ben senin kardeşin bakmam, 37 yaşına kadar araba almadın evlendikten sonra alasın tuttu, aldırmam, evimde kaldırmam, onun hareketlerini desteklemem, susmama göz yummam ve ne dersen de, hiçbir açıklamayı kabul etmiyorum, şu saatten sonra seninle evlenmem.

ay ne güzel yazmışsınız.

Ah size anlatamam nasil aramak istiyorum. Icimdekileri dokmek istiyorum. En cok da aileme yaptigimi hadsizlikleri tek tek soylemek istiyorum.
Ama oyle insanlar ki ben bulastikca beni daha da cok cekiyorlar cukurlarina. Ornek vereyim
Ev esyasi bakmistik bir gun, abi kardesine yaptiklarimizi anlatirken (!) kiz da ne ev esyasi, burdakileri alirsiniz iste, demis.
Tabi yeni esyalar ona alinacakmis. ( bana bunu nasil soylersin) tabi benim paramin katkilariyla.
Nisanli denen insan bana hemen soyledi !!!
Ben de tutamadim ve yuzune soyledim, kardesine.
Tepki su: aglama krizi,ben naptim kii demesi.
Resmen psikolojime oynadilar. Ya ben yanlis anladim kizcagiz bisey dememis ya da benim odun nisanlim yanlis aksettirmis diye dusunuyodum.
Ertesi gun, butun aileye " scarlet abimi eziyor,esyalarini begenmiyor tarzi seyler soylenmis. Ben saf saf yanlis anlamisim diye dusunurken.
Ben arasam , herhangi bir sey desem,aglama krizleri,magdur edebiyati. Ben kapattiktan sonra aileye yetistirme,hakkimda cirkin iftiralar.

Hos artik o ailenin ne dusundugu umrumda degil sadece icimdekileri dokersem ruhum kararacak korkusunu yasiyorum.
Arkadaşım bırak ağlama krizine girsin umrunda olmasın. Ya da en güzeli herkese 1 er kg kına gönder kurye ile hiçbir şey demene gerek kalmaz.onlar mesajı alir:KK70::KK70:

Helal olsun, gerçekten helal olsun.
Allah'ım sizi korudu, bunlar abili kardeşli analı babalı beş para etmezler.
Allah sizi ailenize bağışladı. Anneciğiniz,babacığınız her şeyin farkındalardır sırf sizin hatrınıza göz yumuyorlardır. Şimdi onlar da bi oh demiştir..
Yolunuz açık olsun, Allah sizi iyi insanlarla karşılaştırsın.
Gençsin, sağlıklısın, ailen arkanda, mis gibi mesleğin var bak yoluna dim dik. :KK200:

Kiz kardesi mesaj atmis. Ben, evlilik icin abisine aldirttigim tum esyalari geri verecekmisim, vermezsem almasini bilirmis,hatta suana kadar bana aldigi hediyeleri de ( maddi degeri yuksek seyler almadik, akliniza oyle bir sey gelmesin ) verecekmisim.

Evlenecegiz diye esya bakmistik, param yok zordayim diye her seyi benim kartlarimdan cektik.( taksitleri birlikte odeyecektik sonrasinda) Bir taksidin yarisini odedi % 3une tekabul eden.

Inanamiyorum..

Bu nasil yuzsuzluktur. Bitmedi, para pul dertleri bitmedi...

Kiz kardesi mesaj atmis. Ben, evlilik icin abisine aldirttigim tum esyalari geri verecekmisim, vermezsem almasini bilirmis,hatta suana kadar bana aldigi hediyeleri de ( maddi degeri yuksek seyler almadik, akliniza oyle bir sey gelmesin ) verecekmisim.

Evlenecegiz diye esya bakmistik, param yok zordayim diye her seyi benim kartlarimdan cektik. Bir taksidin yarisini odedi % 3une tekabul eden.

Inanamiyorum..

Tatlım bu mesajı olduğu gibi ex nişanlı na gönder. Altına da yaz sizin gibi ucuz insanlardan kurtulduğum için şükrediyorum. Benim zararımı nasıl karşılamayı düşünüyorsun diye

Evlenecegiz diye esya bakmistik, param yok zordayim diye her seyi benim kartlarimdan cektik. Bir taksidin yarisini odedi % 3une tekabul eden.

Inanamiyorum..

O kızı engelleyin bence. İşsiz güçsüz sizinle uğraşmayı iş edinmiş kendisine. Eşyalarla ilgili bir problem olursa abisiyle konuşursunuz.

Tatlım bu mesajı olduğu gibi ex nişanlı na gönder. Altına da yaz sizin gibi ucuz insanlardan kurtulduğum için şükrediyorum. Benim zararımı nasıl karşılamayı düşünüyorsun diye

Inanamiyorum.. Daha ne kadar dusecekler.
Bana aldigi hediyeleri istemek nedir, onun ne haddine. Igrenc ya nefret ediyorum.
Gonderecegim o adama.
Belki birlikte atmislardir, bunu da beklerim artik.

O kızı engelleyin bence. İşsiz güçsüz sizinle uğraşmayı iş edinmiş kendisine. Eşyalarla ilgili bir problem olursa abisiyle konuşursunuz.

Bitmedi kizin benimle derdi bitmedi. Nisan bitti,kiz bitmedi.

Dogru diyosunuz,kiz beni delirtmeye yemin etmis gibi davraniyor.
Haklisiniz engelleyecegim.

Inanamiyorum.. Daha ne kadar dusecekler.
Bana aldigi hediyeleri istemek nedir, onun ne haddine. Igrenc ya nefret ediyorum.
Gonderecegim o adama.
Belki birlikte atmislardir, bunu da beklerim artik.
Bence kendin suratına fırlat bu mesajı da göster. Arkadaşım bu aileden kurtulduğunu ne kadar şükür etsen azdır. Allah korudu seni

Evlenecegiz diye esya bakmistik, param yok zordayim diye her seyi benim kartlarimdan cektik.( taksitleri birlikte odeyecektik sonrasinda) Bir taksidin yarisini odedi % 3une tekabul eden.

Inanamiyorum..

Yoookk artik. Hic cevap bilr verme senin kartindan alindiysa senindir o kadar basit

Bence kendin suratına fırlat bu mesajı da göster. Arkadaşım bu aileden kurtulduğunu ne kadar şükür etsen azdır. Allah korudu seni

Nisandaki takilarini zaten verecegim. Tek kurusuna kadar verdim.
Bugune kadar ne aldiysak durumum kotu dedi,inandim. Benim karttan cektik.
Simdi gelmis neler diyorlar ya.
Ben neyden kurtulmusum.
Evlenince neler yapacaklardi Allah bilir.

Nisandaki takilarini zaten verecegim. Tek kurusuna kadar verdim.
Bugune kadar ne aldiysak durumum kotu dedi,inandim. Benim karttan cektik.
Simdi gelmis neler diyorlar ya.
Ben neyden kurtulmusum.
Evlenince neler yapacaklardi Allah bilir.
Aynen canım. Artik seni kandiranayacagini anladı iç yüzlerini gösterip tüm pisliği döktüler ortaya .Çok şükür ki kurtuldum verilmiş sadakat varmış. Allah anneciğine babacigina acımış

Keske o mesaji abisine yollamasaydin. Adam zaten kendi agiziyla senin birikimin uzerinden kardesini prensesler gibi yasatmak istedigini soyluyor farkindaysan?

Hatta bunlar seni dolandirken sen onlari dolandirmissin gibi davraniyorlar ..
Geri istedikleri seyler senin kartindan cekilmis?
Bence hic muhattap olma bunlarla.

bu konunun devamını okurken tekrar farkettim, öğretmensiniz. birçok kişi de farkındadır da ben yeni farkettim. öğretmenlerin tatilleri ve sabit maaşları, bu tip yiyici tiplerin tam istediği şey oluyor herhalde. benzer durumdan şikayetçi çok öğretmen okuyoruz burada. o yüzden tüm bekar öğretmen hanımlar, dikkatli olun nolur. iki kez üç kez düşünün.

arkadasimin biri etutte calisiyordu ..arkadas ortaminda biri ogretmen oldugunu duyup eklemis... konusurlarken kizin etutte ogretmen oldugunu duyunca direk engellemis tek kelime etmemis

Back