Bu kadari da fazla...

Konu sahibi ayrılıp kurtulmuşsun,çok şükür.Senin adına çok sevindim.

Başta araları okumamıştım.Okudum iyice sinir oldum.Tebrik ederim seni en doğrusu bu.Hiç ağlama değmez.

Cok sagolun.
Cok agladim, nisani attigima degil de cektiklerime. Ve ailemin benim icin katlandigi seylere izin vermeme.
Ayrilmasam hep aglayacaktim.

Yaz nisanlina teyzen evimizi basmaya gelmis bidahaki geldiginde polisle yaka paca attiririm ona göre diye

Okudum diyecek söz bulamiyorum yat kat sürketden baska

Degil mi ? Benim aklim,mantigim bu aile icin coktan durdu. Kelimeler anlamini yitirdi bu aile karsisinda. Benden hala ne istiyorlar, maasimi kiza baglayayim, araba parasi mi vereyim ayrilmak icin, kendi paramla aldigim esyalari mi teslim edeyim. Yok bunlar benden birsey koparmadikca rahat durmayacaklar.

Hadi hayırlısı inşallah haklarından gelirsin

Hayırlısı olsun. Sizi tebrik ettim ve imrendim nisanliyken yapamadigimi siz yapmissiniz. Keske zamaninda bende yapsaydim da kurtulsaydim bu illetlerden.

Tesekkur ederim. Sunu biliyorum, ben bu adamla evlenseydim sonum bosanmaydi. Anladim ki once insan kendine deger vermeliymis. Bu iliskide ben kendime verdigim degeri yok etmisim. Siz de yok etmeyin. Varsa bir isik, bir degisme umudu elinizden geleni yapin ama yoksa unutmayin siz ,kimse size hissettirmese de, cok degerlisiniz.

Anasi da ariyor,teyzesi ev basiyor. Cehennem gibi bir sey. Sanki paralarini caldim bu ailenin de benden haklarini istiyorlar.
Kesinlikle derler, beklerim.

Evet dertleri o kiz mis gibi araba alinacakti estetik olacakti. Ayip sana tüm planlarini bozdun o 30 yasindaki asalagin.
Sakin o aldigin esyalari verme. Alacam onlari ben kullanacam diye hayallere dalmistir bile o pislik

Yani baya utanmaz insanlar belli ki. Bunlardan tamamen kurtulana kadar sana bol bol sabır diliyorum.
Bir aile büyüğü dese şunlara düşün yakamızdan diye, ona da yüzsüzlük yaparlar mı acaba?

Cok tesekkur ederim.
Sevgiliyken kardesi abisi
Nisanliyken anne baba kardes abisi
Ayrilirken tum sulalesi
Yakama yapisti.

Hic sanmiyorum. Kac yasinda insanlar,bunlari yapiyor. Aile buyugunu de dinlemezler.

Ben bekliyorum. Bakalim daha kim dahil olacak..

Karakola gidip haklarında uzaklaştırma kararı mı alsanız sonrasında da bu kararın bir fotoğrafını onlara atarsınız,öğretmen olduğu için bu tarz bi yaklaşımdan korkup uzak durabilirler,çünkü bu tarz insanlar somut bi zarardan korkarlar ancak

Sende haklisin. Bari geldiginde acmasinlar kapiyi yada ses kaydi yapsinlar sizinkiler

Babacigim acar konusmaya calisir,annem deseniz daha kimseye bagirdigina ben sahit olmadim. Kapiyi acacaklardir.
Bugun komsu diyor ki, bir kadin geldi zile dakikalarca basti basti kapinizi yumrukladi. Allah askina noluyor ya ?
Normal insan gibi de gelemiyor musun ?

Cok sagolun. Gercekten her tavsiyeniz benim icin kiymetli. Hepsini dusunuyorum.
Hangi biri icin alayim. Teyze gelmez,teyze kizi gelir,teyze kizi gelemezse, hala oglu gelir. Sulalesi bana takti kafayi..

Cok sagolun. Gercekten her tavsiyeniz benim icin kiymetli. Hepsini dusunuyorum.
Hangi biri icin alayim. Teyze gelmez,teyze kizi gelir,teyze kizi gelemezse, hala oglu gelir. Sulalesi bana takti kafayi..
Yok emin olun ex nişanlı ve kardesine alırsanız yeterli olur çünkü devamını kestirebilirler gayet,endişeliyim ayrıldım ama manevi anlamda zarar verebilirler,gelip rezil etme vs vs gibi bi şikayet ederseniz kimse kapınıza gelmeye cesaret edemez

En güzeli o asalak bacisina ve teyzesine alsan simdilik yeter. Resmini cek o basiretsiz adama yolla. Devam ederseniz devami gelecek de. Ha bide mutlaka söyle teyzen gelmis kapiyi yikmaya kalkismis komsular cikmis sesinden bidaha gelise polisle attiracagim kapimizdan diye.

Evet dertleri o kiz mis gibi araba alinacakti estetik olacakti. Ayip sana tüm planlarini bozdun o 30 yasindaki asalagin.
Sakin o aldigin esyalari verme. Alacam onlari ben kullanacam diye hayallere dalmistir bile o pislik

Inanin artik ailemi de bezdirdiler.
Annem bugun bana , scarlet, esyalari versen mi, kurtulursun bunlardan,senin psikolojin,ruh halin hic bir maddiyatla olculemez. Bosver, sen bizim kiymetlimizsin,biz sana en guzelini daha ozelini aliriz dedi.

Ne demek ya ????? Ne demek. Ben kendi emegimle kazandigim parayla ozene bezene aldigim esyalarimi bunlara verirsem psikolojim mi kalir ? Ben bunu kendime yaparsam, kendime saygim mi kalir?
Annem benim icin diyor ama yok ben buna katlanamam. Yazarken bile deli oluyorum.
Allah askina soyleyin bana haksiz miyim ??

Oyle kinciler ki. Ben onu yaparsam 10 gelirler evime.
Ben naptim ya ? Ben bu adamdan ayrilmak icin diyet mi odemeliyim?
Ne istiyorlar benden.

Aaaa ne demek gerekirse basinin gözünün sadakasi icin ihtiyac sahibine verirsin bari hayir duasi alirsin o asalak mi kullanacak yani senin emeginle aldigin esyayi. Yok yoo gerekirse ellerinle parcala at ama verme

Hala üç beş parca esyanın peşindeler.. bu çirkeflikleri de ne doğru bi karar verdiğinizi destekliyor,bu halleriyle uğraşmaktan üzülmeye vaktiniz olmayacak resmen

Cok haklisin. Niye verecekmissin. Yavuz hirsiz ev sahibini bastirir derlerdi oyle olacak herhalde. Polise sikayet et savciliga git. Emin ol hicbir sey yapamazlar korkularindan sonra arayamazlar bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…