- 25 Aralık 2017
- 307
- 692
- 18
- 33
- Konu Sahibi Scarlet015t
-
Konu sahibi ayrılıp kurtulmuşsun,çok şükür.Senin adına çok sevindim.
Başta araları okumamıştım.Okudum iyice sinir oldum.Tebrik ederim seni en doğrusu bu.Hiç ağlama değmez.
Intikam degil de artik karsisinda sus pus bir scarlet'in olmayacagini gostermek icin.
Hani siz okurken sinir oldunuz ya.
Hah iste suan her sey icimde. Resmen bu haksizligi omur boyu unutamayacagim.
Tepkisiz kaliyoruz ailecek.
Kadin evi basar gibi gelmis,komsumuz soyledi.
Yarin da gelecek.
Sonraki gun de.
Ben hadlerini bildirmezsem ailemi daha cok rahatsiz edecekler.
Cunku sessizlikten,sakinlikten, mantiktan, saygidan anlamiyorlar.
Okudum diyecek söz bulamiyorum yat kat sürketden baska
Yaz nisanlina teyzen evimizi basmaya gelmis bidahaki geldiginde polisle yaka paca attiririm ona göre diye
Hadi hayırlısı inşallah haklarından gelirsinYok siz onlari bilmiyorsunuz,cunku siz normalsiniz dolayisiyla karsinizdakini de normal bekliyorsunuz. Ama ben oyle desem, aaaa para mi,beni cok kirdin, benim durumum yoktu ki, estetige de ; ben zaten hayir dedim, sen beni suclamak icin iftiralar atmaya basladin der. Bu mesajlari da saklar,bir gun kullanmak icin. Oyle insanlar.
Ben ona onun anlayacagi dilden bir sey yapacagim.
Hayırlısı olsun. Sizi tebrik ettim ve imrendim nisanliyken yapamadigimi siz yapmissiniz. Keske zamaninda bende yapsaydim da kurtulsaydim bu illetlerden.
Teyze kim oluyor da annenizi arayıp böyle hadsiz bir şekilde konuşmayı kendine hak görüyor? Bu adamın anası yok mu? Bitirmekle çok iyi yaptın. Demek ki evlensen bir sorununuz olsa bütün sülalesi sizi arayıp fırça atacaktı. Telefonunuza kayıt programı indirin, arayan olursa görüşmeyi kaydedin. İleride hakaret, tehdit ettiler diye yalan söyleyebilecek potansiyeldeki insanlar.
Degil mi ? Benim aklim,mantigim bu aile icin coktan durdu. Kelimeler anlamini yitirdi bu aile karsisinda. Benden hala ne istiyorlar, maasimi kiza baglayayim, araba parasi mi vereyim ayrilmak icin, kendi paramla aldigim esyalari mi teslim edeyim. Yok bunlar benden birsey koparmadikca rahat durmayacaklar.
Ona da konusmak icin gelmis,buyugum olarak der. Magduru oynar gene. Kardesinin attigi mesaja bi yanlislik olmustur,ne var olgunluk sende kalsin diyenden ne beklersiniz.
Yani baya utanmaz insanlar belli ki. Bunlardan tamamen kurtulana kadar sana bol bol sabır diliyorum.
Bir aile büyüğü dese şunlara düşün yakamızdan diye, ona da yüzsüzlük yaparlar mı acaba?
Sende haklisin. Bari geldiginde acmasinlar kapiyi yada ses kaydi yapsinlar sizinkiler
Karakola gidip haklarında uzaklaştırma kararı mı alsanız sonrasında da bu kararın bir fotoğrafını onlara atarsınız,öğretmen olduğu için bu tarz bi yaklaşımdan korkup uzak durabilirler,çünkü bu tarz insanlar somut bi zarardan korkarlar ancak
Yok emin olun ex nişanlı ve kardesine alırsanız yeterli olur çünkü devamını kestirebilirler gayet,endişeliyim ayrıldım ama manevi anlamda zarar verebilirler,gelip rezil etme vs vs gibi bi şikayet ederseniz kimse kapınıza gelmeye cesaret edemezCok sagolun. Gercekten her tavsiyeniz benim icin kiymetli. Hepsini dusunuyorum.
Hangi biri icin alayim. Teyze gelmez,teyze kizi gelir,teyze kizi gelemezse, hala oglu gelir. Sulalesi bana takti kafayi..
Karakola gidip haklarında uzaklaştırma kararı mı alsanız sonrasında da bu kararın bir fotoğrafını onlara atarsınız,öğretmen olduğu için bu tarz bi yaklaşımdan korkup uzak durabilirler,çünkü bu tarz insanlar somut bi zarardan korkarlar ancak
Evet dertleri o kiz mis gibi araba alinacakti estetik olacakti. Ayip sana tüm planlarini bozdun o 30 yasindaki asalagin.
Sakin o aldigin esyalari verme. Alacam onlari ben kullanacam diye hayallere dalmistir bile o pislik
En güzeli o asalak bacisina ve teyzesine alsan simdilik yeter. Resmini cek o basiretsiz adama yolla. Devam ederseniz devami gelecek de. Ha bide mutlaka söyle teyzen gelmis kapiyi yikmaya kalkismis komsular cikmis sesinden bidaha gelise polisle attiracagim kapimizdan diye.
Aaaa ne demek gerekirse basinin gözünün sadakasi icin ihtiyac sahibine verirsin bari hayir duasi alirsin o asalak mi kullanacak yani senin emeginle aldigin esyayi. Yok yoo gerekirse ellerinle parcala at ama vermeInanin artik ailemi de bezdirdiler.
Annem bugun bana , scarlet, esyalari versen mi, kurtulursun bunlardan,senin psikolojin,ruh halin hic bir maddiyatla olculemez. Bosver, sen bizim kiymetlimizsin,biz sana en guzelini daha ozelini aliriz dedi.
Ne demek ya ????? Ne demek. Ben kendi emegimle kazandigim parayla ozene bezene aldigim esyalarimi bunlara verirsem psikolojim mi kalir ? Ben bunu kendime yaparsam, kendime saygim mi kalir?
Annem benim icin diyor ama yok ben buna katlanamam. Yazarken bile deli oluyorum.
Allah askina soyleyin bana haksiz miyim ??
Inanin artik ailemi de bezdirdiler.
Annem bugun bana , scarlet, esyalari versen mi, kurtulursun bunlardan,senin psikolojin,ruh halin hic bir maddiyatla olculemez. Bosver, sen bizim kiymetlimizsin,biz sana en guzelini daha ozelini aliriz dedi.
Ne demek ya ????? Ne demek. Ben kendi emegimle kazandigim parayla ozene bezene aldigim esyalarimi bunlara verirsem psikolojim mi kalir ? Ben bunu kendime yaparsam, kendime saygim mi kalir?
Annem benim icin diyor ama yok ben buna katlanamam. Yazarken bile deli oluyorum.
Allah askina soyleyin bana haksiz miyim ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?