• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadari da fazla...

Oyle kinciler ki. Ben onu yaparsam 10 gelirler evime.
Ben naptim ya ? Ben bu adamdan ayrilmak icin diyet mi odemeliyim?
Ne istiyorlar benden.

Kesin olarak belirt o zaman. Ben senden ayrildim bitti hic bir sekilde geri dönüsü yok ailen ailemi bidaha rahatsiz etmesin. Benide rahatsiz etmeyin. Kesin ve net ol hepsini engelle gerekirse ailenin telefonundan da engelle. Ailene tembihle esyalari vermem ben aldim kapiyi acip eve almayin kesinlikle muhatap olmayin de.

Aaaa ne demek gerekirse basinin gözünün sadakasi icin ihtiyac sahibine verirsin bari hayir duasi alirsin o asalak mi kullanacak yani senin emeginle aldigin esyayi. Yok yoo gerekirse ellerinle parcala at ama verme

Degil mi ya , ben bunlari dagitir gene o kadina vermem. Orda benim hayallerim var,emegim var,kazancim var,sevgim var.
O esyalari, o esyalarin on katini alacak durumlari var. Oyle iyi durumlari.
Ama benim icin degerli ya onlar.
Ondan bu caba.
Allah'a havale ediyorum onlari.

Hala üç beş parca esyanın peşindeler.. bu çirkeflikleri de ne doğru bi karar verdiğinizi destekliyor,bu halleriyle uğraşmaktan üzülmeye vaktiniz olmayacak resmen
Kesinlikle haklisiniz, normal ayrilamiyorum ya. Kim bilir evlenince neler olacakti hayal bile edemiuorum. Zaten bu surec cok cok yorucuydu. Artik
Sessizlik istiyorum,huzur istiyorum.
Kardesiyle teyzesi esya derdinde.
Gerekirse dagitacagim.
Vermeyecegim.
Terbiyesizler

Kesinlikle haklisiniz, normal ayrilamiyorum ya. Kim bilir evlenince neler olacakti hayal bile edemiuorum. Zaten bu surec cok cok yorucuydu. Artik
Gerekirse dagitacagim.
Vermeyecegim.
Terbiyesizler
Sana has değil canım tüm ayrılıklar böyledir emin ol,bi de bi çocuğun olduguna bunlara rağmen bu aileyle ilişki kurmak zorunda olduğunu düşün. Bu süreçte çirkinleşmeden bitiren bi elin parmaklarını geçmez. O yüzden hepsi ve herşey normal aslında senin için çok büyük bi durum olsa da ne yazık ki sıradan. Ne kadar net olursan o kadar kazanırsın

Kesin olarak belirt o zaman. Ben senden ayrildim bitti hic bir sekilde geri dönüsü yok ailen ailemi bidaha rahatsiz etmesin. Benide rahatsiz etmeyin. Kesin ve net ol hepsini engelle gerekirse ailenin telefonundan da engelle. Ailene tembihle esyalari vermem ben aldim kapiyi acip eve almayin kesinlikle muhatap olmayin de.

O basiretsiz adam mi ? Daha kiz kardesine bana attigi mesajlar icin hik diyemeyen mi?
Ben ona ailen beni rahat biraksin desem, gikini cikaramaz ki. Siz tabi bu adamin bu kadar basiretsizligine inanamiyorsunuz. Sizin temiz aklinizin, mantiginizin onda biri yok bunlarda. Olsa her sey normal olurdu.

Gerekirse dagitacagim.
Vermeyecegim.
Terbiyesizler
Bir arkadaş da tavsiye etmiş uzaklaştırma kararı çıkartın, korkmayın bi mok yapamazlar. Sıkar biraz. Kapıya gelen olursa polis çağırın şikayet edin. Bir daha da iletişim kurmayın

Ben yerinizde olsam o eşyaları versem bile olmadık yerlerine makas atar ya da en görünen yerini kazır gb çizerdim.

O basiretsiz adam mi ? Daha kiz kardesine bana attigi mesajlar icin hik diyemeyen mi?
Ben ona ailen beni rahat biraksin desem, gikini cikaramaz ki. Siz tabi bu adamin bu kadar basiretsizligine inanamiyorsunuz. Sizin temiz aklinizin, mantiginizin onda biri yok bunlarda. Olsa her sey normal olurdu.

Sende haklisin. Adam olsa sen ayrildikdan sonra derdi karismicaksin bidaha. Bide ne var ki yazmissa diyebilecek kapasite de bir adamdan bahsettigini unutmusum

Sana has değil canım tüm ayrılıklar böyledir emin ol,bi de bi çocuğun olduguna bunlara rağmen bu aileyle ilişki kurmak zorunda olduğunu düşün. Bu süreçte çirkinleşmeden bitiren bi elin parmaklarını geçmez. O yüzden hepsi ve herşey normal aslında senin için çok büyük bi durum olsa da ne yazık ki sıradan. Ne kadar net olursan o kadar kazanırsın

Gercekten inanin ben oyle kendi halimde bir insanim ki. Kendimce kucuk, sessiz bir dunyam vardi bunlar girip talan etmeden once. Kucuk mutluluklarim vardi,hayat enerjim vardi. Bu olanlar oyle buyuk geliyor ki bana. Inanin bugun kac kez "ne oluyor " dedim. Anlayamiyorum,algim durdu olanlar karsisinda. Durumu idrak edemiyorum resmen. Yasananlar kabusmus gibi ,uyanmayi bekliyorum.

Esyalarimi istiyorlar ya.
Benim esyalarimi.
Nasil bu kadar kotu olabilirler

Gercekten inanin ben oyle kendi halimde bir insanim ki. Kendimce kucuk, sessiz bir dunyam vardi bunlar girip talan etmeden once. Kucuk mutluluklarim vardi,hayat enerjim vardi. Bu olanlar oyle buyuk geliyor ki bana. Inanin bugun kac kez "ne oluyor " dedim. Anlayamiyorum,algim durdu olanlar karsisinda. Durumu idrak edemiyorum resmen. Yasananlar kabusmus gibi ,uyanmayi bekliyorum.

Benim esyalarimi.
Bacım olan şu “ Allah’ın sevgili kuluymuşsun ;)

Kapı önünde lokma döktür lokum bisküvi falan dağıt fakir sevindir :)

Bir arkadaş da tavsiye etmiş uzaklaştırma kararı çıkartın, korkmayın bi mok yapamazlar. Sıkar biraz. Kapıya gelen olursa polis çağırın şikayet edin. Bir daha da iletişim kurmayın

Ben yerinizde olsam o eşyaları versem bile olmadık yerlerine makas atar ya da en görünen yerini kazır gb çizerdim.

Bir kisi degil ki.. Hangi birine cikarayim. Yarin obur gun enistesi de gelir ki evlere senlik bir insan.
Ya size cok komik bisey anlatayim, teyzesi gelmis ya bugun, artik sinirlerim oyle bozulmus ki iyi bari enistesi gelmemis dedim.
Sinirden gulduk,hatta koptuk.
Hani surekli konusup hic bisey anlatamayan insanlar vardir ya. Saatlerce konusurlar ama toplasaniz bir cumle cikmaz ordan. Hah iste eniste oyle.

Ben çatlamak üzereyim konu sahibi ya çık megafonla evlerinin önünde bağır ya da ara tek tek söyle 30 yaşına gelip hala kıt beyinle gezen fesatlık abidesi kızlarının/ kardeşinin isteklerini ve cevaben ex beyinsizin hangi argümanlarla geldiğini

Merhaba arkadaslar. Daha once de yazmistim kisa ozet geceyim. Nisanliyim yaza dogru evlenmeye karar verdik. Nisanlim kiz kardesiyle yasiyor, anne babasi ilcede. Biz merkezdeyiz, ilcede sıkıldigi icin abisiyle kaliyor. Bana ve aileme cok cirkin davrandi durduk yere. Hadi beni kiskanmis olabilir , anlamaya calisiyorum. Ama ailem? Onlari karistirmaya gerek var miydi gercekten ? Ben simdiye kadar olanlari bi sekilde sineye cektim,alttan aldim. Ama aileme durup dururken dusmanligi alttan alamiyorum. Iletisimim yok.
Nisanliminin da tepkisi yok. Tepkiden kastim kavgali olsunlar, kussunler degil. Sadece simdiye kadar hic biseyine tepki koymadigi icin ne yaparsam yapayim abim yanimda. Canimin istedigini yaparim modunda. Ve maalesef dozu arttirarak devam etti iliskim boyunca. Bekledigim de En asgari duzeyde bir tepki. " yaptiklarini ciddiye aliyorum" demek icin.
Asil meseleye geliyorum. Kendimize ortak hesap actik. Para biriktiriyoruz, borcla evlenmeyelim diye. Ikimiz de ogretmeniz. Elbette acil, temel durumlar icin ailelerimize destek cikar,yardim ederiz. Ettik de. Yalniz nisanlimin kardesi estetik olmak istiyor o paradan ... Ne var kardesi diyenler oldu aranizdan. Elbette kardesi. Her seyi yapar. Yalniz orda benim de hakkim var, evlenmek icin biriktirdigim. Bu kadar skntili oldugum donemde kendime zorunlu bir sey aldigimda kirk kez dusunurken estetige harcama luksum yok.
Ve bir sey daha oldu bugun.. Allahim sen aklima mukayet ol.
Kardesi , 30 yasinda, aof okuyacakmis. Okusun. Ben bunu asla yadirgamam, beni de ilgilendirmez. Buradaki kurslara (merkezde) gidecekmis. Buraya kadar hic bir sorun yok, ne olabilir. Okul 4 yillik. Okul bitene kadar ilceye donemezmis. (2 saatlik yol, kursu haftada 3 gun). O bitirene kadar abisi evlenemezmis. Ben gercekten artik kaldiramiyorum arkadaslar.
:110:

Not : Nisanlim ortak hesaptan bu sebeple para cekilmesine karsiydi benim hayir dememe gerek kalmadan vermedik. Ama bana bunu anlatti.
Diger meseleye de karsi ama bana anlatiyor. Ben boyle bir mevzuya gereken cevabi verir bir daha acilmamak uzere kapatirdim. Hangi normal insan sunu soylediginde karsi tarafin sinirlenecegini dusunmez? Bana anlatmak yerine bu sacmaligi kapatmamasinin nasil bir amaci olabilir,benim aa ne var canim olur dememi mi bekliyor. Icazet mi bekliyor. Icim buz gibi. Oyle sogudum ki.

18.- 24.-29.-31.sayfa guncelledim.
Öncekini konunu hatırlıyorum, koca kadın abisinin evinde bir yemek bile yapmadan boş beleş yaşayıp gidiyor, kimseye zerre hayrı olmadığı gibi herkese kinli ofkeli kıskanç. O zaman da söyledim yine söylüyorum, gorumce adayin ne kadar problemliyse nişanlın da o kadar problemli! Ne münasebet senin parandan elin huysuz şirret kadını estetik yapacak. Girsin bir işe çalışsın. Deli mi ne. Ömür boyu çekersin söyleyim. İşin zor

Benim esyalarimi.
O zaman gerçek dünyaya hoşgeldin scarletcim,merak etme gercek bi adımda uzaklaştırma kararı bile kafi totolarına bakmadan geri çekilecekler bunlar,çünkü adam o kadar korkak ki ilişkisine sahip çıkamıyor kaldı ki başka bişe yapacak. İki kardes sonsuza kadar beraber yaşarlar bu kafayla,birbirlerini doldurup dururlar. Üzerine de bi çikolata açıp kolayla hüpletirler

Ben çatlamak üzereyim konu sahibi ya çık megafonla evlerinin önünde bağır ya da ara tek tek söyle 30 yaşına gelip hala kıt beyinle gezen fesatlık abidesi kızlarının/ kardeşinin isteklerini ve cevaben ex beyinsizin hangi argümanlarla geldiğini

Beni dusunun bir de. Catladim resmen catladim artik.

Anne babasina soyledim,yaptiklarini.
Haklisin buyukluk sende kalsin kizim dediler. Anne ,babasinin durumlari oyle iyi ki, siz niye kizinizin estetigini yaptirmak icin benim maasima goz diktiniz ya da nasil olur da hala kizinizin haddini bildirmezsiniz..

Beni dusunun bir de. Catladim resmen catladim artik.

Anne babasina soyledim,yaptiklarini.
Haklisin buyukluk sende kalsin kizim dediler. Anne ,babasinin durumlari oyle iyi ki, siz niye kizinizin estetigini yaptirmak icin benim maasima goz diktiniz ya da nasil olur da hala kizinizin haddini bildirmezsiniz..
Eğer ki anne baba haklısın dedilerse bence bu durumları bilmiyorlardır :(

Back