Neden beni seçti, kendini bana böyle tanıttı, böyle konuştu, aşık etti, aşık olduğunu hissettirdi neden ?Problemli kişilikleri çok iyi tanıyorum diyelim, sen onun elinde sadece oyuncaksın , keşke kaçıp kurtarabilsen kendini. Muhtemelen kaçamayacaksın ama bu dengesizlik seni deli edecek aşık olduğunu zannedeceksin halbuki sadece ruhunu parçalıyor.
kesinlikle izleyeceğim çok teşekkür ederim bana bir ışık sunacaktır.İnanmayın dicektim...Ama inandirmayida öyle güzel başarır ki narsist insanlar...Tercih sizin tabi ama yazılanlari ciddiye alın...Hatta Tülay kokun videosunu izleyin narsist insanlarla başa çıkmak youtubede...Aynı sevgilinizi anlatıyor...
Biran önce ayrılmaya bak yoksa bu adama bağımlı bir kişi olarak kalacaksın. Eroin gibi fark etmedin mi hala?Üstelik ben istemeden verdi, bu kadar yeniyken asla kaptırmaz bağlanmazdım bu kadar uçarı bir insan değilim. Şuan kendimi onsuz bir hiç olacakmışım gibi hissediyorum, beni o kadar soktu ki dibe bu davranışlarıyla.
o kadar haklı bir yazı ki bu.. Tabiki ciddiye alıyorum dönüp sil baştan okuyacağım birazdan.
Çok teşekkür ederim, arkadaş çevremde de ailemde de iş hayatımda da sevilen hatrı sayılan sohbeti muhabbeti özlenen bir insan oldugumu düşünüyorum. Onunlayken susup afedersiniz mal gibi beklemek hiç bana göre değilken o kadar kapılarını bana kapatıyor ki kendi özümü kaybedip, bana bişey sorsa da cevap versem konuşsak diye kedi gibi bekler oldum. Bana yazık asıl bunu kendime yaşattıgıma.
Neden beni seçti, kendini bana böyle tanıttı, böyle konuştu, aşık etti, aşık olduğunu hissettirdi neden ?
Berbat bir ilişkiden çıkıp onda güzel şeyler yaşayacağımı hissettirdi, o zamanlarda bile yanımdaydı zor zamanlarımda. Şimdi neden bunu yapıyor
Eskiye dönecek umuduylayım.. kendime yapıyorum bunu biliyorum, değişmem gerek ona karşı.
Ve daha şimdiden belli etmişken, evlenmek mi asla.!Ya zaten ben bu kadar hizli baslamasindan suphe etmistim. Temelleri iyi olan iliskilerde bir iki gorusmede hemen evlenelim laflari gecmez. Kisiler birbirini iyice tanimak ister. Bodoskama dalmaz. Sirf bir kac gun sabahlara kadar guzel vakit gecitmek, iyi uyum yeterli degildir. Tamam uyum elbet onemli. Ama evlilik bu. Iyice tanimali, etmeli.
Genellemeler her zaman dogru degil biliyorum ama hizli baslayip, evlenelim diye ise girisenlerin sonu cok da mutlu bitmiyor.
Konuşmaya yeltense bana yetecek, inanın kapattı kendisini, beni içine almadı, dahil etmedi. Gitti karşımda yattı saçma sapan bir video izleyip uyudu uyandırmaya çalıştıgımda da uyanıcam diyip durdu sadece. Konuşsak çözülecek, konuşamadık.Duygusallıgınızı, gercek yapınızı bir kenara bırakın ve benliginizden kilometrelerce uzaklaşıp adamı izlemeye koyulun. Agır ve cool gidin. Simdilik istedigi olmayınca kendisini kötü hissetmis bakalım bu böyle devam eder ve ilerlerse gercek kimligi bilin ki bu. Konusmamıs, görmemiş yüzünüze bakmamıs. Sevdikten sonra konusarak cözülmeyecek birsey yok zaten. Oralı da olmamıs.
Size tavsiyem izleyin bir müddet seven gerçekten arar konusur çözüm üretir. Yapmıyorsa güzelce yolu verin. Yanındada ağlamayın lütfen güçlü durun.
Ona karsi degismen olayi cozmez. Kac. Direk kac. Cunku bir iki gun duzelmis numarasi yapar sonra daha kotu manipulelerle iyice kendine kaptirir boyleleri.Neden beni seçti, kendini bana böyle tanıttı, böyle konuştu, aşık etti, aşık olduğunu hissettirdi neden ?
Berbat bir ilişkiden çıkıp onda güzel şeyler yaşayacağımı hissettirdi, o zamanlarda bile yanımdaydı zor zamanlarımda. Şimdi neden bunu yapıyor
Eskiye dönecek umuduylayım.. kendime yapıyorum bunu biliyorum, değişmem gerek ona karşı.
Bir narsistle hiç tanışmamıştım. Şuan dinliyorum da tam da o.Bakın ne kadar güzel,kendi değerinizin düsmesine izin vermeyin.Baskaları sizi severken siz kendinize bunu yapmayın.O adamın istedigi tam da bu,güclü görünen birini bile kendine muhtaç etmek.Kan emici gibi dusunun.Ne kadar zor birini kendine asık ederse,o denli güveni gelecek.Baskalarından aldıgıyla besleniyor gibi dusunun.Ve ona en iyi gelecek şey şöyle okkalı bir reddetme terk etme
Şuan izliyorum, resmen onu görüyorum resmen. Şaka gibi narsist biri oldugunu hiç düşünmemiştim iyi ki paylaşmışım sizlerle iyi ki.Ona karsi degismen olayi cozmez. Kac. Direk kac. Cunku bir iki gun duzelmis numarasi yapar sonra daha kotu manipulekerle iyice kendine kaptirir boyleleri.
Seni secti cunku sen ona gore kolay manipule edilecek birisin. Sevgi acligi ceken, kolay manilule edilecek, kolay kurban rolune girecek tipkeri secer narsistler. Dişli zor tipkeri secmezler. Bu konuda cok videolar var, izle istersen. Kendini suclama. Bu kiailik bozuklugu, sen duzelfemezsin. Hazir yolun basindayken kac, topukla. Her yerden engelle.
tam da bunu izliyordum çok teşekkür ederim
teşekkür ederim düşünceniz için, söyledikleriyle yaptıkları bir değil yaklaşık 2 3 haftadır gözlemliyorum, devam da edeceğim şayet ederse.Mesajlarınızdan çevresine iyi niyetle bakan biri olduğunuzu hissettim ki bu çok güzel bir özellik olmakla beraber insanı sevgiliniz gibi sıkıntılı kişilikler için de hedef haline getiriyor maalesef. Cinsellik istemediniz diye sizi cezalandırması da bir tür şiddet, her ne kadar ağzıyla sınırlarınıza saygı duyduğunu söylese de davranışları “sınırların olmasına katlanamıyorum ve allem edip kallem edip onları bir bir ihlal edeceğim” diye bağırıyor. Biliyorum söylemesi kolay ama bir süre adamın sözlerine hiç bir sonuç bağlamadan davranışlarını gözlemleyin, siz de tutarsızlıklarını fark edeceksiniz eminim.
Arkana bile bakma kac. Sakin sakin ciceklerle boceklerle gelmesine, yalvarnasina yakarmasina kapilma. Tanamen seni kendibe baglayana asik edene kadar bu oyunu oynar, sonra da maskesini indirip gercek yuzunu gosterir narsistler.Şuan izliyorum, resmen onu görüyorum resmen. Şaka gibi narsist biri oldugunu hiç düşünmemiştim iyi ki paylaşmışım sizlerle iyi ki.
Çok yüz bulmuş sizden olumlu yaklaşımlarınız, ona verdiginiz deger ve tölerans onu bu hale getirmis. Kaybetme korkusu yok olmus. Her an gidecekmis gibi olun eğer korkmuyor ve umrunda degilse bilin ki bu dogru kisi degil sizin icin.Konuşmaya yeltense bana yetecek, inanın kapattı kendisini, beni içine almadı, dahil etmedi. Gitti karşımda yattı saçma sapan bir video izleyip uyudu uyandırmaya çalıştıgımda da uyanıcam diyip durdu sadece. Konuşsak çözülecek, konuşamadık.
Çok haklısınız, ağır ve cool gidicem asla eskisi gibi kedi modunda olmayacağım bu günden sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?