Bu ilişkinin yolu yol mudur ?

Neden beni seçti, kendini bana böyle tanıttı, böyle konuştu, aşık etti, aşık olduğunu hissettirdi neden ?
Berbat bir ilişkiden çıkıp onda güzel şeyler yaşayacağımı hissettirdi, o zamanlarda bile yanımdaydı zor zamanlarımda. Şimdi neden bunu yapıyor
Eskiye dönecek umuduylayım.. kendime yapıyorum bunu biliyorum, değişmem gerek ona karşı.

kesinlikle izleyeceğim çok teşekkür ederim bana bir ışık sunacaktır.

Ya zaten ben bu kadar hizli baslamasindan suphe etmistim. Temelleri iyi olan iliskilerde bir iki gorusmede hemen evlenelim laflari gecmez. Kisiler birbirini iyice tanimak ister. Bodoskama dalmaz. Sirf bir kac gun sabahlara kadar guzel vakit gecitmek, iyi uyum yeterli degildir. Tamam uyum elbet onemli. Ama evlilik bu. Iyice tanimali, etmeli.
Genellemeler her zaman dogru degil biliyorum ama hizli baslayip, evlenelim diye ise girisenlerin sonu cok da mutlu bitmiyor.

Duygusallıgınızı, gercek yapınızı bir kenara bırakın ve benliginizden kilometrelerce uzaklaşıp adamı izlemeye koyulun. Agır ve cool gidin. Simdilik istedigi olmayınca kendisini kötü hissetmis bakalım bu böyle devam eder ve ilerlerse gercek kimligi bilin ki bu. Konusmamıs, görmemiş yüzünüze bakmamıs. Sevdikten sonra konusarak cözülmeyecek birsey yok zaten. Oralı da olmamıs.

Size tavsiyem izleyin bir müddet seven gerçekten arar konusur çözüm üretir. Yapmıyorsa güzelce yolu verin. Yanındada ağlamayın lütfen güçlü durun.

Biran önce ayrılmaya bak yoksa bu adama bağımlı bir kişi olarak kalacaksın. Eroin gibi fark etmedin mi hala?

Bakın ne kadar güzel,kendi değerinizin düsmesine izin vermeyin.Baskaları sizi severken siz kendinize bunu yapmayın.O adamın istedigi tam da bu,güclü görünen birini bile kendine muhtaç etmek.Kan emici gibi dusunun.Ne kadar zor birini kendine asık ederse,o denli güveni gelecek.Baskalarından aldıgıyla besleniyor gibi dusunun.Ve ona en iyi gelecek şey şöyle okkalı bir reddetme terk etme

Bunu kimse bilemez ki seni neden seçtiğinin önemi yok çünkü bu onu bağlar, sen neden sana böyle davranan biriyle hala berabersin bence sen bu kısmı düşün. Böyle canı isteyince seni sevip istemeyince seni yok sayan kim oldu geçmişinde mesela, kimde göremediğin sevgiyi onda gördüğünü hissettin.

Çok net söylüyorum o kadar yoğun etkilenme de makul değil atıyorum popoma elleme dediğinde aldığın tepki de normal değil, bu ilişki normal değil.

Ve daha şimdiden belli etmişken, evlenmek mi asla.!

Konuşmaya yeltense bana yetecek, inanın kapattı kendisini, beni içine almadı, dahil etmedi. Gitti karşımda yattı saçma sapan bir video izleyip uyudu uyandırmaya çalıştıgımda da uyanıcam diyip durdu sadece. Konuşsak çözülecek, konuşamadık.

Çok haklısınız, ağır ve cool gidicem asla eskisi gibi kedi modunda olmayacağım bu günden sonra.

Ona karsi degismen olayi cozmez. Kac. Direk kac. Cunku bir iki gun duzelmis numarasi yapar sonra daha kotu manipulelerle iyice kendine kaptirir boyleleri.
Seni secti cunku sen ona gore kolay manipule edilecek birisin. Sevgi acligi ceken, kolay manipule edilecek, kolay kurban rolune girecek tipleri secer narsistler. Dişli, zor tipleri secmezler. Bu konuda cok videolar var, izle istersen. Kendini suclama. Bu kişilik bozuklugu, sen duzeltemezsin. Hazir yolun basindayken kac, topukla. Her yerden engelle.

Bir narsistle hiç tanışmamıştım. Şuan dinliyorum da tam da o.

Şuan izliyorum, resmen onu görüyorum resmen. Şaka gibi narsist biri oldugunu hiç düşünmemiştim iyi ki paylaşmışım sizlerle iyi ki.

Mesajlarınızdan çevresine iyi niyetle bakan biri olduğunuzu hissettim ki bu çok güzel bir özellik olmakla beraber insanı sevgiliniz gibi sıkıntılı kişilikler için de hedef haline getiriyor maalesef. Cinsellik istemediniz diye sizi cezalandırması da bir tür şiddet, her ne kadar ağzıyla sınırlarınıza saygı duyduğunu söylese de davranışları “sınırların olmasına katlanamıyorum ve allem edip kallem edip onları bir bir ihlal edeceğim” diye bağırıyor. Biliyorum söylemesi kolay ama bir süre adamın sözlerine hiç bir sonuç bağlamadan davranışlarını gözlemleyin, siz de tutarsızlıklarını fark edeceksiniz eminim.

Klasik bağlayana kadar süper ilgili,bağlandıktan sonra rahat moda geçen erkek.Böyleleri için tavsiye sessizlesip arayıp ,sormayı kesmek.Okuyin,araştırın bu konuyu biraz Adil Yıldırım bu konuda faydalı tavsiyeler veriri.Bunu tek yaşayan siz degilsiniz.BilinmeZ bir labirentte kaybolmadiniz.İşini bilen bir adam size güzelce oynadı ve şimdi sizin ona nasıl yanıp, yakıldığınızi izliyor.Tadini da çıkartıyordur.Dümen elinde çünkü.Sizin de diğer kadınlar gibi kendisi için cirpindiginizi görürse,vay halinize diyeyim.Ayni oyunu oynayıp ,onlara eyvallah etmeyecek afedersiniz sacmaladiginda s*ktiri çekecek kadını arıyorlar.Garip ama gerçek.

teşekkür ederim düşünceniz için, söyledikleriyle yaptıkları bir değil yaklaşık 2 3 haftadır gözlemliyorum, devam da edeceğim şayet ederse.

Şuan izliyorum, resmen onu görüyorum resmen. Şaka gibi narsist biri oldugunu hiç düşünmemiştim iyi ki paylaşmışım sizlerle iyi ki.
Arkana bile bakma kac. Sakin sakin ciceklerle boceklerle gelmesine, yalvarnasina yakarmasina kapilma. Tanamen seni kendibe baglayana asik edene kadar bu oyunu oynar, sonra da maskesini indirip gercek yuzunu gosterir narsistler.

Çok yüz bulmuş sizden olumlu yaklaşımlarınız, ona verdiginiz deger ve tölerans onu bu hale getirmis. Kaybetme korkusu yok olmus. Her an gidecekmis gibi olun eğer korkmuyor ve umrunda degilse bilin ki bu dogru kisi degil sizin icin.

Kisiliginizden, karakterinizden asla taviz vermeyin üstüne gitmeyin normal biriymis gibi yaklasın. Bir erkegin ne kadar kafasını karıstırırsanız o kadar el üstünde tutar sizi. Şöyle düsünün erkekler gizemli, aksiyon, macera filmlerini cok severler bilirsiniz ortada karmakarısık çözülemeyen bir sey var çözülünceye kadar pesinden giderler ve izlerler. Kadınlarda böyle bir sey ne kadar soru isareti olursa kafasında pesinizden gelir. Aklınızı devreye koyun, haberlerinizi bekliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…