Bu ilişkinin yolu yol mudur ?

Sen bilirsin. Narsistler akil oyunlariyla olayi manipule ederek senin hep suclu hissetmeni cok iyi becerirler. Bu adama kapilmadan gozlemle digecegim ama boylelerine kapiliniyor malesef. Sen bilirsin.
Kaptırdım, böyle olduğunu bilseydim kaptırır mıydım, çekilmeye çalışıyorum, yoksa benim durum bitik.

Konunun tamamını okuyunca biraz fikrim değişti açıkçası.. ben ilk günden beri tam gaz giden bir cinselliginiz var diye düşünmüştüm, haliyle adamın evlilik vs lafları da aşkin ve aranızdaki uyumun gazina gelişinden gibi gelmişti.
Ama yaşanan bir cinsellik yokmuş.
Bu yüzden adamın ilk günden evlilik konusmasi bana Saf kızları kandırmak için 'anneme senden bahsettim, zaten niyetim ciddi' diye evlilik vaadinde bulunan erkekler gibi geldi. O kadar çok ki bu tipler.
Zaten klasik bir Türk kızıyla ileri boyuta gidebilmek için aşık taklidi yapman lazım. Ortaokulda da inanılmaz romantik olup çantaya çikolata atan çocuklar öpücük alırlar mesela Türkiye'de. Önce kızın 'o bana çok asik yaaaaaaa' diye kendisini ikna etmesi gerek. Bu yüzden bizim türk erkekleri kendini aşık gösterme konusunda ve kadını pohpohlama konusunda teee ergenlikten beri deneyimler. Çok iyi biliyorlar nereden girip nereden çıkacağını, başarıya giden yolları...
"Sadece sarılalım uyuyalim, sen kollarımda ol yeter" gibi cümleler falan :)) bunlar hep avına sinsi sinsi yaklaşma cümleleri. Bu şekilde hal ve hareketlerle, seninle ömürlük iliski düşündüğünü belli eden cümlelerle vs gardini indirmeye çalışmış. Sen ilişkiye girmek yerine kasılıp onu itince de sinirlenmiş ve ceza vermek ister gibi bütün gün somurtup durmuş. Güzellikle ikna edemediğini biraz da somurtup ikna etmeye çalışmış.
bence bu ilişkide kalpten çok başka bir organın hakimiyeti var.
Tabii ki onu da tanımıyorum, ilişkinizin dinamiğini de bilmiyorum. Ama bu tip erkekler konusunda deneyimli sayılırım, hepsi birbirine benziyor :) şu davranislarin aynısıni anlatan kaç tane kız arkadaşım oldu, tepki- istediği şey olmayınca telefona gömülmek falan... Bu tiplerin hepsi aynı model.
Hıc seks yapmamislar mı yanı?
Ben seks yapıyorlar sanıp yaptım yorumlarımın hepsını.

Onu tanıyan biri doğru söylemiş.Bu kadar söylüyorum.Narsist...Verdi verdi alma sömürme zamanı gelmiş...Neymiş sana karşı çok empati kurduğundan böyleymiş...Haspam
Üstelik ben istemeden verdi, bu kadar yeniyken asla kaptırmaz bağlanmazdım bu kadar uçarı bir insan değilim. Şuan kendimi onsuz bir hiç olacakmışım gibi hissediyorum, beni o kadar soktu ki dibe bu davranışlarıyla.

Ben daha şimdiden ağlama duvarına döndüm. Psikolojim çok etkilendi. Yanıma geldiği ilk 2 gün mükemmel, sonra b.ka sarıyor herşey bu nasıl ilişki.
Böyle biriyle evlilik düşünme. Asla düzelmez. Ben evlendim ve azap. Vazgeç. Üç günlük dünyayı kendine zehir etme.

Bu ilişkide ne olur ne olmaz bilemiyorum ama kk da demişlerdi dersin bu adam seni çok üzecek. Her duygusunu belli ki inanılmaz yoğun yaşıyor senden etkilenmiş sabahlara kadar konuşmuş sınır filan bırakmamışsınız göklere çıkarmış seni, hoşuna gitmeyen bi durum olmuş öfkesinden hırsından yerden yere vuruyor seni. Kendisinden mahrum bırakarak cezalandırıyor. O ne hissediyorsa o duygusunun abartılı haliyle seninle öyle ilişki kuruyor, adamda sınır denge herşey problemli. Hayatına öfkeli kaderine kızgın diyorsun muhtemelen onu da böyle bu pencereden yaşıyordur, o isterse seni mutlu eder isterse diplerde bırakır.

Ama bu adam şuan istese bir sürü kişiyle birlikte olabilir, bu işlerde bezi yok bunu da şuan görüşmediği ama ortak bir arkadaşımla konuştuk, onun için karı kız yok idealleri amaçları var çok şaşırdım şuan ilişkinin ciddi boyutta ilerlemesine bunu düşünecek biri değil demişti konuştuğumuzda.
Baştan biliyordu benim henüz istemediğimi daha önce deneyimlemediğim için hazır olmam gerektiğini biliyordu, önce biraz sarıldı, suratı düştü, hemen kalktı ve tüm gün telefona düştü. Bunlarda haklısınız insanın aklına istediğini alamaması geliyor. Ama olmayacağını bilirken neden ben kendimi kötü hissettim sapıkmış ben istiyormuşum seni zorluyormuşum gibi hissettim diyor, tamam da ben gayet yumuşak naif davranıyorum o an geri çekilişimde bile.
Bu adam istese bır suru kısıyle birlikte olur kafası dogru bır kafa degıl.
Bır suru kisi onu beklemiyor inan ki, sen sevdıgın ıcın sana asırı yakısıklı ve yuce geliyor o.

Karı kız yok idealleri var demıssın de kadına kiza duskun olmasa seks yuzunden suratına bakmamazlık etmezdi senın, aleni abaza adam. O kadar buyutme bence gozunde.
Bastan biliyordu senın istemedıgını oltaya gel diye asık rolu yaptı iste sana, bakti olmadı e sevmiyorda sohbet mohbet hak getıre oturdu youtube video izledi.

Hem abaza hem sevısmek ıcın asık taklidi yapacak kadar çiğ hem de saygısız.
Yani sıfır?

Kimse bu adamı ayakta beklemiyor ıstedıgı kısıyle birlikte olması da imkansız buyuzden

Peki sen o anda kendini nasil his ediyorsun hic düsündümü beyefendi? Istemedigin bir olayin icinde buldun kendini ve karşiliği trip. Bu cinsel şiddettir.

Insan anlik modu düşebilir ama sonradan "sorun yok, tabiki istemediğin şeyi yapmak zorunda değilsin" diyebilmeli. Arkadaşina kahkaha atip, sana trip atmasi cok önemli bir nokta.

Evliliğindede böyle yapar. Bencil, sadece kendi duygulari önemli bulan ve çabuk küsen olur. Yerinde olsam en azindan bu evlilik fikrini ertelerdim.
Kesinlikle erteledim. Ve telefonda arkadaşına eflatunslayız tabi kaç gündür birlikteyiz, maddi işleri düzenliyorum böyle sürmeyecek herhalde yapıcaz gerekeni diyor. Telefon kapanınca surat düşüyor bana bakmıyor bile.

Ben o kadar olumsuz bir yorum yapmicam

Cinsellik erkekler için çok çok çok önemli , reddedilmeyi gururlarına asla yediremiyorlar ilişki iyi gitse de kötü gitse de. Adam modum düştü derken yalan söylemiyor yani, gururu fena şekilde kırılmış. Hele ki beğendiği ve iyi geçindiği biriyse reddedilince kötü hissetmesi gayet normal.

Kadınlar o şekilde değil yani bizim için bu gece olmazsa diğer gece de olur adam yorgundur keyifsizdir dert edinmeyiz ama adamlar için öyle değil, çok garip bir kafa yani anlamak mümkün değil. İlk birliktelik zaten özel ve anın heyecanıyla olan bir durum, siz öldürüp üstüne toprak atmışsınız :bicak:

Konuya gelirsek bence güzelce konuşun. Evlenmeden olmaz diyorsanız net söyleyin. Seninle alakası yok, ben de seni istiyorum ama bu şekilde düşünüyorum diyin. Hazır değilseniz keza ben hazır değilim diyin. Bundan sonra da hala surat asıyorsa o zaman zaten eşşektir.

Doğruyu söyle cherry, ortada evlilik vaadi olmasaydi, ayni yorumu yaparmiydin? Konu sadece 2 sevgili olsaydi? Hatta adam evliliği ancak 2-3 yil sonra istese?

Ve konu sahibi zaten cinsellik yaşiyor, ama o konuda sadece istemediği olay oldu. Ben sahsen öyle anladim. Ama haklisin, kaz gelen yerden tavuk esirgenmez. :KK14:

-.- Hayır. Daha önce bu kadar bile ileri gitmemiştim açıkçası, ister istemez emin olmak istiyorum kendimden.
Iste senı ikna etmek ıcın asık rolu yapmıs sen yemeyince de Bakmıs bosuna efor sarfedıyor o aksam yanında oturmana ızın vermıs sonra da sarılmadan gondermis senı.
Saygısız çiğ basit biri kendısı

Ama bu adam şuan istese bir sürü kişiyle birlikte olabilir, bu işlerde bezi yok bunu da şuan görüşmediği ama ortak bir arkadaşımla konuştuk, onun için karı kız yok idealleri amaçları var çok şaşırdım şuan ilişkinin ciddi boyutta ilerlemesine bunu düşünecek biri değil demişti konuştuğumuzda.
Baştan biliyordu benim henüz istemediğimi daha önce deneyimlemediğim için hazır olmam gerektiğini biliyordu, önce biraz sarıldı, suratı düştü, hemen kalktı ve tüm gün telefona düştü. Bunlarda haklısınız insanın aklına istediğini alamaması geliyor. Ama olmayacağını bilirken neden ben kendimi kötü hissettim sapıkmış ben istiyormuşum seni zorluyormuşum gibi hissettim diyor, tamam da ben gayet yumuşak naif davranıyorum o an geri çekilişimde bile.
Ne kadar bencil göremiyor musunuz hala...Beni sapik gibi hissettirdin kötü hissettirdin bla bla....Bu mu vermesi gereken tepki mantıklı mı bı düşünün...Yada tmm hayatım zaten hazır değildin bosver deyip size sarılması mi gerekiyordu...Adam net narsist sakın ama sakın düşmeyin...Siz göremiyor sunuz ama biz burdan çok net gördük

Bu ilişkide ne olur ne olmaz bilemiyorum ama kk da demişlerdi dersin bu adam seni çok üzecek. Her duygusunu belli ki inanılmaz yoğun yaşıyor senden etkilenmiş sabahlara kadar konuşmuş sınır filan bırakmamışsınız göklere çıkarmış seni, hoşuna gitmeyen bi durum olmuş öfkesinden hırsından yerden yere vuruyor seni. Kendisinden mahrum bırakarak cezalandırıyor. O ne hissediyorsa o duygusunun abartılı haliyle seninle öyle ilişki kuruyor, adamda sınır denge herşey problemli. Hayatına öfkeli kaderine kızgın diyorsun muhtemelen onu da böyle bu pencereden yaşıyordur, o isterse seni mutlu eder isterse diplerde bırakır.
Sanki onu tanıyor gibi konuşmuşsunuz, düşüncelerim tam olarak bu. Zamanında göklere çıkaran adam şuan diplerde beni süründürüyor ve bunun normal oldugunu söylüyor hatta. Benim işlerim yogunlaşacak bir aya kadar hep ilgi bekleyeceksin isteyeceksin ben iş yapmak zorunda olucam hep sorun çıkacak o zaman ben nasıl bir çözüm bulacağım buna diyip duruyor. Ki anlayışsız değilim asla değilim.
Kafasında neler evirip çeviriyor bilmiyorum ama herşeyi çok yoğun yaşıyor.

Bakın ne olur burada yazılanları ciddiye alın,herkesin birtakım yasanmıslıgı var az cok hepsi kalıp.Birbirine benzeyen tipler.Bakın bu adamın arkadaşı bile narsist demis bu kisiye.Özellikleri de tam öyle,coskulu bir baslangıc,sizi kendine baglama ve her istedigini yaptırma,kendini haklı gorme,her zaman kuserek istedigini yaptıracak.Hayat boyu birini alttan almaya,sırf ondan sevgi gormek icin gerek var mı? Bir söz vardı,sevgi bir okyanus siz bir damla suya hasret olmayın diye.Bakın sözlere değil icraata bakın.Yoksa ben de sallarım bir sürü söz.Bunların hepsini havada bırakan kişi en kötü kisilige sahip biridir benim icin.Bos yere umutlandırmıs,tek amacı egosunu tatmin etmek.Ya öyle biri degil demeyin.Hepi topu birkaç aydır tanıyorsunuz.İnsanlar öyle iyi rol yapar ki.Hatta birkaç yıl bile rol yapanlar var.Ee adam rol de yapmıyor,direk 2.günde gardı düşüyor gerçek yüzü sizin o agladıgınız sevmediginiz yüz.Adam amacına ulasmıs,tek derdi kendine baglayacagı biri.Sevmiyor.Ne olur yapmayın kendinize bunu.Hatta o ayrılmadan siz ayrılın.He bir de yogunum falan olaylarına da kanmayın,meşguliyet kişiye göre değisen bir sey.Oncelik meselesi yani.Kendinize bunu yapmayın cok değerlisiniz

Doğruyu söyle cherry, ortada evlilik vaadi olmasaydi, ayni yorumu yaparmiydin? Konu sadece 2 sevgili olsaydi? Hatta adam evliliği ancak 2-3 yil sonra istese?

Ve konu sahibi zaten cinsellik yaşiyor, ama o konuda sadece istemediği olay oldu. Ben sahsen öyle anladim. Ama haklisin, kaz gelen yerden tavuk esirgenmez. :KK14:
Hayır yaşamıyoruz, kapalı değilim ama bu durumlar varken kendimi rahat hissedemem, hazır değilim.

Kaptırdım, böyle olduğunu bilseydim kaptırır mıydım, çekilmeye çalışıyorum, yoksa benim durum bitik.
Evet devam ettigin surece kapilirsin. Asla eskisi gibi olmayacak bir iliski icin o ilk gunleri yakalayabilmek umuduyla debelenip durursun. Narsist ise bu kisi narsizm kisilik bozuklugudur. Onlar her istedigi olsun ister. Istekleri olmayinca da istedigi oyuncagi almayan annesine yerlerde debelenip duran cocuklar gibi davranirlar. Tipki sen cinsellik isteneyince onun istedigini alamayinca surat asmasi gibi. En kotusu de bu kisiler zamaa karsisindaki oyle sindirirler ki, onu mutlu etmek icin surekli ugrasirsin, odun verirsin, ozguvenin gider, sonunda kisiliksizlesirsin. Sonra kendilerine yeni bir kurban bulunca da terk edip giderler.

Ne kadar bencil göremiyor musunuz hala...Beni sapik gibi hissettirdin kötü hissettirdin bla bla....Bu mu vermesi gereken tepki mantıklı mı bı düşünün...Yada tmm hayatım zaten hazır değildin bosver deyip size sarılması mi gerekiyordu...Adam net narsist sakın ama sakın düşmeyin...Siz göremiyor sunuz ama biz burdan çok net gördük
Siz düşmeyin derken tam anlamadım :(

Sanki onu tanıyor gibi konuşmuşsunuz, düşüncelerim tam olarak bu. Zamanında göklere çıkaran adam şuan diplerde beni süründürüyor ve bunun normal oldugunu söylüyor hatta. Benim işlerim yogunlaşacak bir aya kadar hep ilgi bekleyeceksin isteyeceksin ben iş yapmak zorunda olucam hep sorun çıkacak o zaman ben nasıl bir çözüm bulacağım buna diyip duruyor. Ki anlayışsız değilim asla değilim.
Kafasında neler evirip çeviriyor bilmiyorum ama herşeyi çok yoğun yaşıyor.

Problemli kişilikleri çok iyi tanıyorum diyelim, sen onun elinde sadece oyuncaksın , keşke kaçıp kurtarabilsen kendini. Muhtemelen kaçamayacaksın ama bu dengesizlik seni deli edecek aşık olduğunu zannedeceksin halbuki sadece ruhunu parçalıyor.

Ben o zamanlar kendimde hatalar aradım hatta psikologla görüştüm. O kadar kötü ki aynı evin içinde yok sayılmak. Ve sınır krizleri eşliğinde bosandim çünkü boğazımda kalbimde ağrılar oluşmaya başladı.
Şimdi başka biriyle evliyim. Huzur uyum mutluluk buymuş. Tabiki sorunlar hep oluyor da o anda bile ıyi ki varsın diye bana sımsıkı sarılması dünyalara bedel. Tartışma esnasında bile hadi bir kahve yapayım da öyle devam edelim bir es. Trip atmak yerine beraber ağlayalım diyen bir es.🧿🧿🧿 çok şükür bin şükür.
Eskileri yazınca gözlerimden yaşlar geldi. Konu sahibi sen de yanma diye uzun uzun yazdım. Çok asigiz değişir deme daha beter oluyorlar. Bilgine...

Bakın ne olur burada yazılanları ciddiye alın,herkesin birtakım yasanmıslıgı var az cok hepsi kalıp.Birbirine benzeyen tipler.Bakın bu adamın arkadaşı bile narsist demis bu kisiye.Özellikleri de tam öyle,coskulu bir baslangıc,sizi kendine baglama ve her istedigini yaptırma,kendini haklı gorme,her zaman kuserek istedigini yaptıracak.Hayat boyu birini alttan almaya,sırf ondan sevgi gormek icin gerek var mı? Bir söz vardı,sevgi bir okyanus siz bir damla suya hasret olmayın diye.Bakın sözlere değil icraata bakın.Yoksa ben de sallarım bir sürü söz.Bunların hepsini havada bırakan kişi en kötü kisilige sahip biridir benim icin.Bos yere umutlandırmıs,tek amacı egosunu tatmin etmek.Ya öyle biri degil demeyin.Hepi topu birkaç aydır tanıyorsunuz.İnsanlar öyle iyi rol yapar ki.Hatta birkaç yıl bile rol yapanlar var.Ee adam rol de yapmıyor,direk 2.günde gardı düşüyor gerçek yüzü sizin o agladıgınız sevmediginiz yüz.Adam amacına ulasmıs,tek derdi kendine baglayacagı biri.Sevmiyor.Ne olur yapmayın kendinize bunu.Hatta o ayrılmadan siz ayrılın.He bir de yogunum falan olaylarına da kanmayın,meşguliyet kişiye göre değisen bir sey.Oncelik meselesi yani.Kendinize bunu yapmayın cok değerlisiniz
o kadar haklı bir yazı ki bu.. Tabiki ciddiye alıyorum dönüp sil baştan okuyacağım birazdan.
Çok teşekkür ederim, arkadaş çevremde de ailemde de iş hayatımda da sevilen hatrı sayılan sohbeti muhabbeti özlenen bir insan oldugumu düşünüyorum. Onunlayken susup afedersiniz mal gibi beklemek hiç bana göre değilken o kadar kapılarını bana kapatıyor ki kendi özümü kaybedip, bana bişey sorsa da cevap versem konuşsak diye kedi gibi bekler oldum. Bana yazık asıl bunu kendime yaşattıgıma.

Siz düşmeyin derken tam anlamadım :KK43:
İnanmayın dicektim...Ama inandirmayida öyle güzel başarır ki narsist insanlar...Tercih sizin tabi ama yazılanlari ciddiye alın...Hatta Tülay kokun videosunu izleyin narsist insanlarla başa çıkmak youtubede...Aynı sevgilinizi anlatıyor...

Back