- 21 Eylül 2014
- 69
- 32
- 98
Konuyu başından beri okudum; lütfen kendinize bir iyilik yapıp, resme uzaktan bakın. İstediği olmayınca, size kendinizi suçlu hissettirip, o psikolojiyle kendi isteklerini karşılamanız için tüm bu yaptıkları. Ne oldu da ilk zamanlarda beraberken işi filan hiç konuşulmuyordu, istediği olmayınca mı işi çıkıverdi, yüzünüze bile bakmazken hediyeler, beğendiği şeyleri danışmalar bla bla blaz... Siz de bir ana-baba evladı, hakları olan bir insansınız. Kendinize biraz değer veriyor, kendinizi biraz seviyorsanız, derhal uzaklaşırsınız bu hastalıklı insandan. Ne mesajlarına, ne hediyelerine ihtiyacınız yok sizin. Onun hastalıklı duyguları sizi önce hasta eder, sonra burnunuzdan getirir. Yapabilirseniz adresinizi bile değiştirin. Narsist olduğu için kolay olmayacaktır.Çok teşekkür ederim paylaştığınız için minnettarım. Başınızdan geçen yıpratıcı evlilik için ayrıyetten üzgünüm. Okuduysanız evet başlarda ilgi kelebeği olup dakika başı konuşmak isteyen arayan her akşam 3 4 saat görüntülü konuşma yaptığımız insan yaklaşık 5 gündür bırakın görüntülü konuşmayı arayayım bile demiyor, ben de demiyorum tabiki. Değersizleştirme bu yaşadığım evet ama okuduğum yazılardaki gibi eleştirme, küfür, ezme psikolojisi vb yok o yüzden acaba narsist olmayabilir mi diyorum. Eskiden işteyken bile yazardı arardı 5 dakika bile olsa sesimi duymak isterdi, şuan gün içinde hiç konuşmuyoruz. Akşam eve gelince uyuyana kadar konuşuyoruz ama inanın bomboş bir konuşma şekli, konuşmasak bile olur o derece.
Evlilik konusunda hala aynı görüşte, dün fincan takımı beğenmiş alabilir miyim evimiz için diyor bana hala. Akşam kapı çaldı kargo, hoşuma gidebilecek bir hediye göndermiş minik notla. Bunları da yapıyor aynı zamanda, inanın neye uğradığımı bilmiyorum, sabah kahve sigarayla başlıyorum iştahım bile yok.
Dün bir konuşma geçti, gitmeyeceksin değil mi yazdı, ayrılmak istediğini de düşünmüyorum ona normal gelen bu ama benim gidebileceğimin de farkında değil. Fazla mı alıştı o yüzden mi böyle davranıyor yoksa gerçekten narsist mi, çıkarım yapamıyorum artık.
Umarım daha güzel duyguları, iyi bir insanla yaşar, mutlu olursunuz