Yaaaa allahaskina , 'basta biliyordu benim henüz istemediğimi' demişsin. Bu adam TRde yaşıyor. Eğer tinder gibi bir yatak appinden tanismadiysa ya da one night stand başlamamışsa adamın aksini duymuş olması mümkün değil.
Bizim ülkede tüm kızlar 'henuz istemiyor' zaten
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
bunun bakire olmayla ya da seks sevmemeyle falan da alakası yok. Bu işin raconu bu. (Takilmaca ilişkiler için geçerli değil bu söylediğim, sevgililik muessesi için geçerli) .
Karşı tarafın aşkından emin olana kadar romantik dizi tadında aşk oyunları yaşanır, erkeğin jestleri , evinde yemek hazırlayıp sofra kurma bahanesiyle davet etmesi falan
![Stick Out Tongue :p :p](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk21.gif)
Boşuna mı 'ben senin bildiğin kızlardan degilim' cümlesiyle büyüdü kaç nesil??
Yani adamın olmayacağını bilmesi diye bir şey söz konusu bile değil. Zaten her şeyin bir ilki vardır. Sonuçta ilk günden beraber tatile gitmiş, ilk haftadan onda kalmaya baslamissiniz. Evde sarılıp uyuyorsunuz. Emin ol adam için o kadar da 'asla olmayacak' bir izlenimin yoktur. Sonuçta ne '7de evde olmam lazım,babam kizar' diyen,ilk bir sene sadece kafede oturulan kızlar bile ikna ediliyor cinsel iliskiye, gereken azim ve aşik rollerinden ve evlilik vaadlerinden sonra (bkz başka bir hafızalara kazınmış cümle : evlilik vaadiyle kandırilmak)
Ve son olarak eşinin dostunun ne dediğine sen ne bakıyorsun ki, insanlar kişinin özünü nereden bilsin?
Ben mesela flört defteri kabarık, genelde kalbi pır pır atan bir kadinim. Ama benim hakkımda 30uma yaklaşıp hala bekar olduğum için 'onun erkeklerle işi yok yaaa, o yalniz mutlu' cümlesini kaç kişiden duydum. Oysa erkeklerle işim olmaz olur mu:) bekarlikla mutluyum ama yalnız falan değilim. Ama beni sor (en yakınım olmayan) on kişiye, hep boyle cevaplar alırsın:) o yüzden eşin dostun dediğine çok da takilmamak lazım...
Yine de hayat senin hayatın, ben senin yerinde olsam adamın KKda yazan gibi bir insan olduğuna emin olana kadar devam ederdim. Çünkü şimdi onu adeta bir ilah gibi görüyorsun, yazdıkların falan hülyalı hülyalı, gerçeği gormej istemeyecek kadar aşık bir insan sözleri. Ve eğer ayrılırsan onu her gün gözünde biraz daha büyüyeceksin. Hele ki insan yüzü görmediğimiz su pandemi dönemlerinde. Bence ilişkisini bitirme, ama ayakların biraz yere bassın. Yaptigi şeyleri sorgulamaya çalış. Bir yerde gerçek yüzünü görürsen de bas tekmeyi, en azından için rahat ayrıl ki geride kalbinde bir yük olarak durmasın