- Konu Sahibi Peynirsiz Cheeseburger
-
Ona dedim ki bir insan yalnız bir insanı sevebilir. Ben seni seviyorum biliyorsun dedi.
Beni seviyorsun ama ona bakman onu düşündügün merak ettiğin anlamına geliyor dedim..
İçinde en ufak birşey varsa ona karsı hic engel olmam hemen ayrılırız dedim.
Karsı cıkmadı sacmalıyosun senı sevıyorum ama ayrılmak istiyorsan sen bilirsin dedi.
İnsan bi acıklama yapar gayet rahat iyi bitsin gibisinden..
Bu bir ihanet mi demişsin canım hayır değil ama insanın gerçekten zoruna giden bir olay. Bende nişanlıyken böyle bişeyi bulmuştum internet explorer loglarından ve nişan yüzüğünü avcuna bırakıp gitmiştim. Ama tabi daha sonra eşim pişman ne özürler diledi meraktandı vs di sensiz yaşayamamdı derken barıştık. Ama aynı şeyi daha sonra ben de yaptım meraktan. Bir gün eskiden sevdiğim birinin profiline Facebook denen o ağda denk gelip bakmıştım özellikle aramadım ama yine de bakmamam gerekirdi. Tabi eşim böyle bişeyi bilseydi ne düşünürdü orasını bilmiyorum. Senin eşinde benim gibi meraktan yapmış olabilir . Ama bu durumda özür dilemeyi bilmesi gerekirdi.Burda yazan arkadaslarıma hep yardımcı olmaya calıstım , objektif bakabildim.
Fakat kendi durumum da bunu yapamıyorum. İçim yanıyor yazarken ben mi cok takıntılıyım yoksa siz olsanız sizde mi böyle olurdunuz su an inanın beynim durdu. Eşimle ben ortak pcden giriyoruz. Dün gece en son o pcdeydi. Ben de demin actım facebook sayfasında ortak bir arkadasımız acıktı. Yani gece onun adresinde girmiş facebooka. İçime kurt düştü ortak arkadasımızın facebookunda esimin eski sevgilisi var.
Profiline baktı sanırım. Hissettim bir an beynimde gecti allahın işi ya... Kadınlar hisseder ya.
Neyse bende eşime sordum neden onun facebooku acıktı ne yaptın dedim mırın kırın etti o kıza baktın değil mi dedim eşim de ne farkeder bakmış olsam dedi ben de onun aklında oldugunu gösterir ve ayrılırız engel olamam size dedim. Ayrılmamızı mı istiyorsun falan dedi. bende dürüst ol baktıysan baktım de dedim.
Evet baktım ayrıldık sanırım zaten bunu istiyordun al işte dedi.
Yani ayrıldık bir nevi.
O kızla konusmadıgına eminim cünkü kendi facebookundan eklememiş ortak arkadasımızdan bakmıs iyice kurcaladım butun herseyi yalnızca girilip bakılmış...
İtiraf ederken bile gayet rahat evet baktım ne olmus gibisinden.
Madem bu kadar basit beni önemsemiyor bitsin...
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
Kızlar kafayı yiyeceğim mail attı bana şimdi.
Eşimin attıgı maili yazıyorum aynen
'' Yanlış yapıyorsun !! GERÇEKTEN BAĞLI OLDUĞUNA İNANAN İNSAN ONU GÖRÜNCE ÜSTÜNÜ ÖRTER DÜŞÜNMEZ UNUTUR KENDİNDE EKSİK ARAR DÜZELTMEYE ÇALIŞIR BANA ÇAKTIRMAZ ONU FARK ETTİĞİNİ NEDEN HAALA AKLIMIN ORDA OLDUĞUNU ÖĞRENMEYE ÇALIŞIR AKLIM NERDE OLURSA OLSUN KALBİM DE SENİNLEYDİ BEDENİMDE SEN BUNLARA GERÇEKTEN İNANMADIN İNSANSAN AYRILMAK İÇİN BAHANE ARIYOMUŞ GİBİ OLMAZDI AMA SEN NE YAPTIN ZORLA AYRILIK NOKTASINA GETİRDİN MECBURMUYDUN BUNLARI DUYMAYA UNUTUP ARKANA BAKMICAKTIN BUNA SEN ZORLADIN İKİMİZİDE HİÇBİŞEY İÇİN AMA EMİN OL SENİ BENDEN BAŞKA KİMSE BU KADAR DÜŞÜNMEZDE SEVEMEZDE GÖSTERMEMEK ÖYLE DEĞİL ANLAMINA GELMEZ KELİME YAPMA BANA GÖSTERMİYOSUN CART CURT DİYE.BAKTIM EVET AMA NE AÇIKLAMA İSTEDİN NEDE "NEDEN"! DEDİN. İNŞALLAH BÖYLE DAHA MUTLU OLURSUN...
bu ne şimdi yaaa
Böyle böyle pişip,kıvama geleceksiniz sanırım.Sürekli boşanallım,ayrılalım,seviyorum,sevmiyorum diye söylenen insanlar asla evliliklerini bitirmezler.Bu kadar incir çekirdeğini doldurmayacak sebepleri aranızda halledemiyorsanız,bu didişmeler sizin yaşam standartınız olup böyle devam edip gider :))
Ben eşinin mailine hiç şaşırmadım,eşini tanımadığım halde,sadece senin konularından biliyorum.Üzülme,belki bir iki günde sana ayrılık yaşatır ve tekrar unutup gidersiniz.
Bana göre birbirinize ara sıra bu tür kaprisler yapıp sevginizi pekiştiriyorsunuz.
Ve bunu ihanet olarak adlandıranlara şaşıyorum,herkes merak edip bakabilir,bende bakardım böyle bir durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?