• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ihanet mi ?

sırf facesina baktı diye engel olmam size ayrılalım dersen ben olsam bende istiyorsan ayrılırız derim zorla yanımda tutacak değilim ya belliki ayrılmak istiyormuş sebep arıyormuş derim kendi kendime...

insanlar önceden sevgilisi olmuş kişileri merak eder acaba ne yapıor şimdi gibisinden. bende merak ediyorum düşünüyorum acaba onlarda benim gibi mutlular mı evlendiler mi diye ve bende facede arıyorum bakıyorum ne güzel yeni yeni evlenmişler inş. mutlu olurlar.
şimdi benimde mi aklım gönlüm eskilerde kalmış oluyor çok sevdiğim eşimi aldatmış mı oldum.
ayıp yauv yazık gereksiz tartışma yaratmış bir de üstüne hemen ayrılıktan dem vurmuşunuz valla pess

Bu dogrumu diye sordugmda baktıysam ne yapacan ayrılcan mı diye umursamayan adama aklında o varsa elbet ayrılırım dıye tepkı gösterdim sadece..

Ona dedim ki bir insan yalnız bir insanı sevebilir. Ben seni seviyorum biliyorsun dedi.
Beni seviyorsun ama ona bakman onu düşündügün merak ettiğin anlamına geliyor dedim..

İçinde en ufak birşey varsa ona karsı hic engel olmam hemen ayrılırız dedim.
Karsı cıkmadı sacmalıyosun senı sevıyorum ama ayrılmak istiyorsan sen bilirsin dedi.
İnsan bi acıklama yapar gayet rahat iyi bitsin gibisinden..

Yaptığı şey yanlış...
Eski sevgilisini araştırmaması lazımdı...
Ve açıklama yapmaması, rahat olması da çok sinir bozucu...
Cevapları çok pişkince...
Nasıl hemen ayrılmayı kabul edebiliyor anlamış değilim...

profiline bakması onu hala sevdiği anlamına gelmez arkadaş listesinde gördüyse şu an ne yapıyor
diye merak etmiş olabilir ama biz bayanlar olayı hemen bu şekilde düşünemeyiz ona sert çıkman
bu yüzdendir hepimizin başına gelecek bir şey bu sanırım çoğumuzda aynı tepkileri verir
önemli olan işin aslını öğrenmek hemen taviz verme ama üstüne de ayrılık felan diye çok gitme derim ;)

Evet canım aynen bunu anlatmak istedim.. O kadar rahat ki yani tepki yok konuyu kapatmaya calısmak dogru dedıgım de ne farkedecek ayrılıcan sanki diyip umursamamazlılık o böyle dediği için ben birazda aklındaysa tabiki ayrılırım dedim..

Böyle bişeyden ayrılmayacağını bilidiği için bu kadar rahattır mutlaka.:delphin:

meraktan bakmıştır canım başka birşey olduğunu sanmıyorum yazışıp konuşsaydı tamam ama bakmış sadece .....ben olsam bende çok tepki gösterirdim o ayrı amaihanet yok ortada bence....

nası ayrılcaksan ayrıl utanıp üzülüp büzülcegine bide karşına gecip bakdım ama ben seni seviyorum ayrılcaksan da olur her yol paris yani saçmalık ben anlam veremedim seni üzmek istemem ama seni sevdiigi konusundada şüpheli yani
:olmaz:

meraktan bakmıştır canım başka birşey olduğunu sanmıyorum yazışıp konuşsaydı tamam ama bakmış sadece .....ben olsam bende çok tepki gösterirdim o ayrı amaihanet yok ortada bence....

Bence de ihanet değil ama önemsenmeyecek birşey de değil...
Benim sert tepki vereceğim birşey...

Merak edip bakması bence de sıkıntı değil.
İnsan kendince hala aklı orda mı acaba diye üzülebilir ama
bakması gerçekten sadece meraktan olabilir.
Bakmak için bir başkasının adresinden girip,
bu kadar uğraşmasını gerektirecek ne vardı orası düşünülür ,
ama bu sizi aldattığı anlamına gelmiyor tabi.
Yalnız bu kadar rahat iyi oldu hadi ayrılalım demesi tuhaf.
Devamlı iletişiminiz böyle mi, insan kızar bağırır, tartışır,
ama bu kadar sakin tamam oldu demez.

Bencede meraktan bakmış tabiki bu yaptığını hoş göstermez ama sizinde hemen boşanma kozunu kullanmanız hoş değil. Biraz sakinleşip ondan sonra karşınıza alıp daha sakin bir şekilde konuşmanızı onun bu yaptığının doğal merakmı yoksa başkaca bir şeymi olduğunu öğrenmeniz.Verdiği cevaba görede bunun sizi kırdığını ona anlatmanız en doğrusu..Ama ne olur bu konuşma esnasında ne olursa olsun sakinliğinizi koruyun evliliklerde neler neler yaşanıyor ama zamanla ve konuşarak çözülemeyecek şey yok.

Ne yapsam bilemiyorum.
Ayrılırsan ayrıl tavrı karsısında zaten aklında o varsa ayrılırım dediğim halde umrunda değil..
Bu da bir gurur kadınız resmen onurumu hiçe sayıyor..

Merak edip bakması bence de sıkıntı değil.
İnsan kendince hala aklı orda mı acaba diye üzülebilir ama
bakması gerçekten sadece meraktan olabilir.
Bakmak için bir başkasının adresinden girip,
bu kadar uğraşmasını gerektirecek ne vardı orası düşünülür ,
ama bu sizi aldattığı anlamına gelmiyor tabi.
Yalnız bu kadar rahat iyi oldu hadi ayrılalım demesi tuhaf.
Devamlı iletişiminiz böyle mi, insan kızar bağırır, tartışır,
ama bu kadar sakin tamam oldu demez.

Genel anlamda böyle değil. biz hep tartısırız ama ayrılıgı hiç gündeme getirmedik bir kere ayrılalım dedik oda 2 3 ay oldu sanırım.. sonra hıc sorun yasamamıstık.
Kötü seyler hissediyorum..

Ne yapsam bilemiyorum.
Ayrılırsan ayrıl tavrı karsısında zaten aklında o varsa ayrılırım dediğim halde umrunda değil..
Bu da bir gurur kadınız resmen onurumu hiçe sayıyor..

Öncelikle erkekler biz kadınlar gibi duygusal değildir.Ayrılırım dediğin anda onda erkeklik duygusu kabarır reste rest cevabını verirler hemen.Bir süre sessiz kal.O sormadıkça konuşma sorduğu sorularada 3-5 kelimeyle kısa cevaplar ver.Sakın bu konudan bahsetme ne ayrılık ne face hiçbir şekilde önce onun kafasından şu inatlaşmayı çıkarmalısın yanlız konuşurkende sakın kırıcı olma aşırı soğukta olma sadece kırgın olduğun anlaşılsın bir kaç gün sonra sakin bir ortam yaratarak önce kendini sorgular tarzda başla konuşmaya benmi sana yetemiyorum bende bir eksiklik varsa düzelteyim neden ona bakma ihtiyacı duydun gibi konuya böyle gir.Çünki erkekler kendi hatalarının direkt yüzlerine vurulmasından hoşlanmazlar ama konuya kendini eleştirir tavırla girersen hem onun konuşmasını sağlamış olursun hemde ardından gelecek eleştirilerine kızmasını engellersin.
ama sabırlı ve sakin olmalısın.Boşanma fikrinide unut lütfen

Öncelikle erkekler biz kadınlar gibi duygusal değildir.Ayrılırım dediğin anda onda erkeklik duygusu kabarır reste rest cevabını verirler hemen.Bir süre sessiz kal.O sormadıkça konuşma sorduğu sorularada 3-5 kelimeyle kısa cevaplar ver.Sakın bu konudan bahsetme ne ayrılık ne face hiçbir şekilde önce onun kafasından şu inatlaşmayı çıkarmalısın yanlız konuşurkende sakın kırıcı olma aşırı soğukta olma sadece kırgın olduğun anlaşılsın bir kaç gün sonra sakin bir ortam yaratarak önce kendini sorgular tarzda başla konuşmaya benmi sana yetemiyorum bende bir eksiklik varsa düzelteyim neden ona bakma ihtiyacı duydun gibi konuya böyle gir.Çünki erkekler kendi hatalarının direkt yüzlerine vurulmasından hoşlanmazlar ama konuya kendini eleştirir tavırla girersen hem onun konuşmasını sağlamış olursun hemde ardından gelecek eleştirilerine kızmasını engellersin.
ama sabırlı ve sakin olmalısın.Boşanma fikrinide unut lütfen

Öncelikle tesekkur ederim..
Zaten ne yapacagımı bilemediğim durum da en iyisi birşey yapmamak.
Bu sabah içimde kötü bir his vardı bunlar oldu..
Hissediyorum sanki olacakları..
Ve simdi de garip bir his var sanki baska birşey daha var gibi :çok üzgünüm:

Önce kendini bir sakinleştir evliliklerde herşey olabilir ama öncelik kendi duygularımız kendi ruh sağlığımız olmalı kendine işkence etmeyi bırak.Erkekleri idare etmek inan öyle sanıldığı gibi zor bir şey değil sadece şunu unutma saygı ve sevgi çerçevesinde bir ilişkiyi yürütmek istiyorsan sabır çok önemli erkekler genelde son sözü ilk söylüyor onun söylediklerine çok fazla takılma bir süre sonra yola gelip tüm söylediklerinden pişmanlık duyacaktır.Kendine bir melisa çayı demle iç güzel bir kitap oku olaydan uzaklaş sakinleş.Kendine süre tanı.

Sevgili Lulu,
Bazen sessizlik en iyi cevaptır, yine günlük ev işlerini yürüt ama ona mesafeli davran, tamam yemeğini yap, çayını demle kahvaltısını hazırla felan ama,pek yüz verme, ondan uzak dur, ev içinde kendine değişik meşgaleler yaratmaya çalış, ikinizede düşünme fırsatı ver, birbirinizden biraz uzaklaşmanız duygularınızdan arınarak daha mantıklı düşünmenizi sağlar, evlilikler hoşgörüyle ve empatiyle yürüyor..
Birbirinize karşı affedici olmalısınız, aksi taktirde bitirmeniz olağandır.
Seni sevdiğini söylemiş, seviyorsa ve seninle yaşlanmayı düşünüyorsa oda fazla uzatmayacak ve senden af dileyecektir. Ama böyle bir konuyu uzatmaya devam ederde ayrılmak istediğini sana ailesine arkadaşlarına çevresine söylerse, niyetinde ciddi olduğunu gösterir, o zaman bence sende ciddi bir şekilde onunla olup olmak istemediğini onun çocuğunu doğurup isteyip istemediğine karar vermelisin. Yoo sadece kendinde tutarsa, sana birdaha bahsetmezse, yakalanmışlığın verdiği suçluluk psikolojisinin yarattığı pişkinlikle verdiği bu cevaplarda ciddi değildir bence. Unut gitsin derim.

Bakması merakına yenik düşmesinden seni sevmediğinden değil.
Ama işte sende yine istiyorsunki pişman olup özürler dilesin seni kırdığı incittiği için ..
Önemsenmek istiyorsun ...
Yaptığına da kızıyorsun ama ondan çok önemsenmemek seni ikna edici cümleler kurulmaması sinirlendiriyor...

konuuyu takip ediyorumda herkes merakdan bakmış deyip duruyo tamam olabiliir belki merakdan bakdı ama sen sorunca canım karşıma cıkdı merakdan bakdım seni üzmek istemezdim kusura bakma diyebilir dimi ama senin eşin resmen kabadayılık yapıyor ....
yinede sana tavsiyem biraz zamana yay uzatma kendi haline bırak bakalım ne yapacak...

Back