• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ihanet mi ?

Senin bu kadar abartı bir tepki vermene sinirlenip o yüzden o şekilde davranmış olduğunu düşünüyorum ben. Bu tip durumlarda sukuneti korumalı ve iyice tartıp öyle konuşmalı.. Ama insan ilkinde rastlayınca hazırlıksız yakalanıyor o yüzden ağzına ne gelirse söylüyor tabi :) Bu bir aldatma değil ama sen böyle davranırsa aldatmaya gider. Erkekler akıllarında yokken eşleri gereksiz yere üstlerine giderse tepki olarak yanlış birşeyler yapabilirler. Bu nedenle gereksiz yere aşırı doz yapıp adamı boğma. Herkes eski sevgililerini merak edip bakabiliyor. Bunlar insan içgüdüsünün sonucu. Elbette hayatım iyi yapmışsın oohh ne güzel olmuş demiyceksin.. ama ayrılalım diye blöf de yapmıycaksın. Ben ayrılabileceğine inanmıyorum zaten bu kadarcık birşeyin sonucunda.. O yüzden bu kozunu daha gerekli bir zamana sakla .. Şimdi sadece biraz bunalt tavır yap küs vs. dozunu ayarla ama...

ah bu facebook!!!!!
içerisinde ne entrikalar dönmüyor ki!!!
erkekler bu konuda çok saf, hemen çuvallıyorlar...
bence endişe edecek birşey yok, sadece meraktır onun ki.
büyütüp canını sıkma.

bence de çoğu arkadaş çok pozitif yaklaşmış.evet eski sevgilisini merak edip bakması ayrılık noktasına getirmez ama bence attığı mail getirir.hem suçlu hem güçlü olmak bu olsa gerek.sanki bahane arar gibi bir hali var bencee

Sen sakin davranmissin hatta .. Ben olsam cingar cikarirdim . Ne demek ya eski sevgiliye bakmak . Bilmiyorum belki benim esimde bakmistir ama ben hic yakalamadim boyle seyler .. Yakalasam kiyamet kopardi evde heralde...

en baştan okuyunca eşinin ayrılma teklifini böyle rahat kabul ediyor görünmesini alışkanlığa bağlamıştım. yani her türlü sorunda -en son çare olarak söylenebilecek- boşanalım, ayrılalım konuşması yapılıyorsa bir yok der, iki yok der sonradan o da alışır ve gereken tepkiyi göstermez.

ancak mailini okuyunca şok oldum.. bu tabiri caizse 's....ş, sıvamış' durumu. İnşallah mailinden ötürü pişman olup gönlünü alır :Saruboceq:

şimdi arkadaşım alınmaca kırılmaca olmasın burda dostane dertleşiyoruz.adama haksızlık etmişsin adam istese fake bir hesap açar görüşürde ruhunda duymazdı ama adam sadece profile bakmış.meraktan olduğuna inananıyorum.eşinin sana attığı maildede takacak bişey yok canım senin aklını toparlayıp mantıklı bir şekilde olayları görmeni istemiş.bak hala adam kimse benden çok seni sevemez diyor.o sitemlerin içinde sevgi sözcükleri de var.eşini en iyi sen tanıyorsun boş şeylerden kendinize acı çektirmeyin.şimdi güzel bir formül bul ve kocanın gönlünü al.canını sıkan şeylerin acısını farklı bir şekllde onun ruhu bile duymadan çıkarırsın:) yuva yapmak zordur yıkmaksa çoook kolay:/ hadi canım iyi haberlerini bekliyoruzolumunekankayizsmile

Son düzenleme:
Ona dedim ki bir insan yalnız bir insanı sevebilir. Ben seni seviyorum biliyorsun dedi.
Beni seviyorsun ama ona bakman onu düşündügün merak ettiğin anlamına geliyor dedim..

İçinde en ufak birşey varsa ona karsı hic engel olmam hemen ayrılırız dedim.
Karsı cıkmadı sacmalıyosun senı sevıyorum ama ayrılmak istiyorsan sen bilirsin dedi.
İnsan bi acıklama yapar gayet rahat iyi bitsin gibisinden..

bı erkek sadece bu oalydan bence bıtsın demez.Altında mutlaka aıledekı baska huzursuzluklar vardır dıye dusunuyorum.Yoksa kımse kımseyı bukadar kolay gozden cıkarmaz bir kalemde Nokta​

insan meraktan bakabilir bunda birşey yok. eminim seninde takıldığın nokta senin tespitinden sonra eşinin olan tepkisi evet bu kısmı çok kırıcı ve yanlış. ama erkekler böyle oluyor bu konularda ne yazıkki bende eşimin facebook sayfasında ekli ni oldukları belli olmayan kadınlar gördüm ve ben o dönemd hamileydim üstelik. bana evde tek güzel kelam etmeyen kocam onlara iltifatlar etmiş. kavga çıkarttım doğal olarak savunması: televizyondada güzel bir kadın görünce bakıyorum bunun ondan ne farkı var uzatıyorsun... dedi ve döndü gitti. sonuç ne oldu kapattık bu konuyu hala açarım arada o aldatma olmadığını savunur ben düpedüz aldatma olduğunu. ama orta bir yol bulamıyoruz. sizinde bu durumun sonu böyle olur. birde sizin durum daha masumane. insan merak edebilir. sadece meraktan kaynaklıdır. benim yaşadığımla aynı ölçütlere sahip değil. unutursunuz bi kaç güne zaten sen kendini üzme...

mesele niye baktığı değil artık bana göre. şu yada bu sebep ne fark eder. hem bir açıklaması olmasın hemde bu denli pervasız konuşabilsin asıl sorun bu şuanda.

birde bir suç işleyip, heleki ihanet benzeri bir suçsa bu, kadın suçu kendinde aramalı eksiğim neydi diye diyen erkek tipinden nefret ediyorum. yaptığının arkasında duramayan erkek suçu kendinde ara diyor. oh ne ala.

pişkinliğe bakınki attığı mailde birde neden diye sordunmu demiş. soran olmazsa cevap verme niyeti yok çünkü. arkasını arayan olmazsa kendine hak görüyor yaptığını. görüp susacaksın dahası onu düşünüyor eksiğim ne diyeceksin.
hala bir üste çıkma çabası, hala bir sindirme politikası. çünkü arkadaş ilk evden ayrılıp gittiğinde oynadığı büyük koz tutmuştu.

işin zor sevgili lulu. son durum nedir bilmiyorum ama peşin hükümlü ve kendinde kusur aramayan biri ile konuşmaya çalışmak karada kürek çekmeye benziyor. belkide bu kez gemileri yakan taraf sen olmalısın.

Son düzenleme:
Burda yazan arkadaslarıma hep yardımcı olmaya calıstım , objektif bakabildim.
Fakat kendi durumum da bunu yapamıyorum. İçim yanıyor yazarken ben mi cok takıntılıyım yoksa siz olsanız sizde mi böyle olurdunuz su an inanın beynim durdu. Eşimle ben ortak pcden giriyoruz. Dün gece en son o pcdeydi. Ben de demin actım facebook sayfasında ortak bir arkadasımız acıktı. Yani gece onun adresinde girmiş facebooka. İçime kurt düştü ortak arkadasımızın facebookunda esimin eski sevgilisi var.
Profiline baktı sanırım. Hissettim bir an beynimde gecti allahın işi ya... Kadınlar hisseder ya.
Neyse bende eşime sordum neden onun facebooku acıktı ne yaptın dedim mırın kırın etti o kıza baktın değil mi dedim eşim de ne farkeder bakmış olsam dedi ben de onun aklında oldugunu gösterir ve ayrılırız engel olamam size dedim. Ayrılmamızı mı istiyorsun falan dedi. bende dürüst ol baktıysan baktım de dedim.
Evet baktım ayrıldık sanırım zaten bunu istiyordun al işte dedi.
Yani ayrıldık bir nevi.
O kızla konusmadıgına eminim cünkü kendi facebookundan eklememiş ortak arkadasımızdan bakmıs iyice kurcaladım butun herseyi yalnızca girilip bakılmış...
İtiraf ederken bile gayet rahat evet baktım ne olmus gibisinden.
Madem bu kadar basit beni önemsemiyor bitsin...

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
Bu bir ihanet mi demişsin canım hayır değil ama insanın gerçekten zoruna giden bir olay. Bende nişanlıyken böyle bişeyi bulmuştum internet explorer loglarından ve nişan yüzüğünü avcuna bırakıp gitmiştim. Ama tabi daha sonra eşim pişman ne özürler diledi meraktandı vs di sensiz yaşayamamdı derken barıştık. Ama aynı şeyi daha sonra ben de yaptım meraktan. Bir gün eskiden sevdiğim birinin profiline Facebook denen o ağda denk gelip bakmıştım özellikle aramadım ama yine de bakmamam gerekirdi. Tabi eşim böyle bişeyi bilseydi ne düşünürdü orasını bilmiyorum. Senin eşinde benim gibi meraktan yapmış olabilir . Ama bu durumda özür dilemeyi bilmesi gerekirdi.

Eşinin olaya yorumu çok farklı hatalı kendisi, üste çıkan kendisi. merak ettim baktım bir daha olmaz deyip özür dilemesi gerekiyordu. ama onun için ayrılmak bu kadar kolaysa buyursun yol önünde. Sen tavrını koy, hiç konuşma hatta kalabiliyorsan başka bir arkadaşında kal ona da haber verme. Seni ararsa senin için ayrılık hemde eski bir sevgilin yüzünden bu kadar kolaysa, yaptığın hatalar için özür dilemeyi bilmiyorsan benim için daha kolay olur emin ol de. Bak o zaman nasıl özür dileyip peşinde (afedersin) köpek oluyor... Erkeklerin en basit tehdidi ne yani ayrılalım mı demek. karşısında ki sadece onun için yaşıyor sanki..

Son düzenleme:
kesinlikle ayrılığı düşünmeyın bile böyle bişey için bence,meraketmiş ve dürüstçe söylemiş yanı yalan konusmaya bile çalışmamış adam.merak hepimiz yapıyoruz bunu bence...yanıı eşinizi de cesaretlendirmeyin tabi eşiniz nasılsa bişey demedi diye rahat da davranmasın ama cok da üstüne gtmeyın derim.siz yine çaktırmadan kontrol edin.bişey olursa ozamn düşünrsnz kii insallah olmaz.ama aklınızdan cıkarın ne öyle hemen ayrılık ,hiç dgru değil.

bana göre bu ihanet değildir ama eşinizin uslubu çok
yanlış olmuş özür dileyip gönlünüzü alıcağı yerde istersen
ayrılalım seni seviyorum ama ayrılmak istersen olur
bu bana hiç normal gelmedi üzgünüm sizin adınıza seven insan hemen ayrılığımı dile getirir eşinizin çok daha farklı bir tepki göstermesi gerekiyordu
seviyorsa tabii

Son düzenleme:
Kızlar kafayı yiyeceğim mail attı bana şimdi.

Eşimin attıgı maili yazıyorum aynen

'' Yanlış yapıyorsun !! GERÇEKTEN BAĞLI OLDUĞUNA İNANAN İNSAN ONU GÖRÜNCE ÜSTÜNÜ ÖRTER DÜŞÜNMEZ UNUTUR KENDİNDE EKSİK ARAR DÜZELTMEYE ÇALIŞIR BANA ÇAKTIRMAZ ONU FARK ETTİĞİNİ NEDEN HAALA AKLIMIN ORDA OLDUĞUNU ÖĞRENMEYE ÇALIŞIR AKLIM NERDE OLURSA OLSUN KALBİM DE SENİNLEYDİ BEDENİMDE SEN BUNLARA GERÇEKTEN İNANMADIN İNSANSAN AYRILMAK İÇİN BAHANE ARIYOMUŞ GİBİ OLMAZDI AMA SEN NE YAPTIN ZORLA AYRILIK NOKTASINA GETİRDİN MECBURMUYDUN BUNLARI DUYMAYA UNUTUP ARKANA BAKMICAKTIN BUNA SEN ZORLADIN İKİMİZİDE HİÇBİŞEY İÇİN AMA EMİN OL SENİ BENDEN BAŞKA KİMSE BU KADAR DÜŞÜNMEZDE SEVEMEZDE GÖSTERMEMEK ÖYLE DEĞİL ANLAMINA GELMEZ KELİME YAPMA BANA GÖSTERMİYOSUN CART CURT DİYE.BAKTIM EVET AMA NE AÇIKLAMA İSTEDİN NEDE "NEDEN"! DEDİN. İNŞALLAH BÖYLE DAHA MUTLU OLURSUN...

bu ne şimdi yaaa

Böyle böyle pişip,kıvama geleceksiniz sanırım.Sürekli boşanallım,ayrılalım,seviyorum,sevmiyorum diye söylenen insanlar asla evliliklerini bitirmezler.Bu kadar incir çekirdeğini doldurmayacak sebepleri aranızda halledemiyorsanız,bu didişmeler sizin yaşam standartınız olup böyle devam edip gider :))
Ben eşinin mailine hiç şaşırmadım,eşini tanımadığım halde,sadece senin konularından biliyorum.Üzülme,belki bir iki günde sana ayrılık yaşatır ve tekrar unutup gidersiniz.
Bana göre birbirinize ara sıra bu tür kaprisler yapıp sevginizi pekiştiriyorsunuz.
Ve bunu ihanet olarak adlandıranlara şaşıyorum,herkes merak edip bakabilir,bende bakardım böyle bir durumda.

Böyle böyle pişip,kıvama geleceksiniz sanırım.Sürekli boşanallım,ayrılalım,seviyorum,sevmiyorum diye söylenen insanlar asla evliliklerini bitirmezler.Bu kadar incir çekirdeğini doldurmayacak sebepleri aranızda halledemiyorsanız,bu didişmeler sizin yaşam standartınız olup böyle devam edip gider :))
Ben eşinin mailine hiç şaşırmadım,eşini tanımadığım halde,sadece senin konularından biliyorum.Üzülme,belki bir iki günde sana ayrılık yaşatır ve tekrar unutup gidersiniz.
Bana göre birbirinize ara sıra bu tür kaprisler yapıp sevginizi pekiştiriyorsunuz.
Ve bunu ihanet olarak adlandıranlara şaşıyorum,herkes merak edip bakabilir,bende bakardım böyle bir durumda.

Ben çok geri kafalı kalmışım :ecrin_bebek:

Son düzenleme:
Biz buna tıpta hem suçluyum hem güçlüyüm sendromu diyoruz.
Valla ben sizin yerinizde olsam bu maili gülmekten yarılan bir smiley koyarak iade ederdim.
Zira tamamen boş lakırdıdan ibaret, o da biliyor ayrılmayacağınızı ve aslında siz de biliyorsunuz bunu.
Bence karşılıklı kapris yapmayı bırakın da iki yetişkin gibi sakin sakin konuşun ve kapatın bu olayı.

Merhaba kızlar dün cıkmak zorunda kalmıştım..
Son gelişmeleri yazıyorum.
Dün hiç konusmadık yatıp uyudu hiç birşey konusmadı.
Sabah kalktı ben oturuyordum yanıma geldi sarıl bana dedi.
Bende dur bakalım dedim konusmalıyız dedim.
Neyse konustuk dedimki aklında o varken nasıl hala gelebiliyorsun dedim.
O da bana LuLu sen bana dün erkek ol serefli ol dogruyu söyle diyince seni seviyorumu ben erkekce söylemiyormusum inanmıyormussun gibi konustun sinirle onları söyledim yemin ederimki seni seviyorum yalnızca seni profılıne bakmaya gelırse durust olucam baktım sadece meraktı baktım ve kapattım inan beynimden bile hiç birşey geçmedi dedi (o sırada ezan okunuyodu) allah sahit bir tek seni düşünüyorum sen farklıydın seninleyim dedi

Sonra işe gitti kızlar konu böyle kaldı gözleri doldu biraz benimde doldu aglamadım allahtan karsısında.. aksam konusacagız kalanları gitmesi gerekti...

Son düzenleme:
Back