• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ihanet mi ?

Merhaba kızlar dün cıkmak zorunda kalmıştım..
Son gelişmeleri yazıyorum.
Dün hiç konusmadık yatıp uyudu hiç birşey konusmadı.
Sabah kalktı ben oturuyordum yanıma geldi sarıl bana dedi.
Bende dur bakalım dedim konusmalıyız dedim.
Neyse konustuk dedimki aklında o varken nasıl hala gelebiliyorsun dedim.
O da bana LuLu sen bana dün erkek ol serefli ol dogruyu söyle diyince seni seviyorumu ben erkekce söylemiyormusum inanmıyormussun gibi konustun sinirle onları söyledim yemin ederimki seni seviyorum yalnızca seni profılıne bakmaya gelırse durust olucam baktım sadece meraktı baktım ve kapattım inan beynimden bile hiç birşey geçmedi dedi (o sırada ezan okunuyodu) allah sahit bir tek seni düşünüyorum sen farklıydın seninleyim dedi

Sonra işe gitti kızlar konu böyle kaldı gözleri doldu biraz benimde doldu aglamadım allahtan karsısında.. aksam konusacagız kalanları gitmesi gerekti...

ayy canim ne guzel aciklama yapmis iste,...
ilk esinin diger konustuklarini mailini okuyunca bu adam ne sacmaliyo demedim degil..
ama adam sinirle soylemis herseyi

bence affet eve geldiginde ona kapiyi ac ve simsiki saril onu ne kadar cok sevdigini soyle :asigim:

O ilk maili attıgında aklımda gibisinden konustu ya beynımden vurulmusa döndüm resmen... :(

banada oyl gelmisti ama belliki sinirlenmis ve sert konusmus...
genelde erkekler sinirlenince kenara cekilirler sonra onlardan bi haber alamazsin
ama o burumdan rahatsiz oldugunu belli etmis mail atmis
sabah kalkar kalkmazda konustuguna gore barismak istiyo..
boyle bisey icin evlilik bitirilmez bence

Burda yazan arkadaslarıma hep yardımcı olmaya calıstım , objektif bakabildim.
Fakat kendi durumum da bunu yapamıyorum. İçim yanıyor yazarken ben mi cok takıntılıyım yoksa siz olsanız sizde mi böyle olurdunuz su an inanın beynim durdu. Eşimle ben ortak pcden giriyoruz. Dün gece en son o pcdeydi. Ben de demin actım facebook sayfasında ortak bir arkadasımız acıktı. Yani gece onun adresinde girmiş facebooka. İçime kurt düştü ortak arkadasımızın facebookunda esimin eski sevgilisi var.
Profiline baktı sanırım. Hissettim bir an beynimde gecti allahın işi ya... Kadınlar hisseder ya.
Neyse bende eşime sordum neden onun facebooku acıktı ne yaptın dedim mırın kırın etti o kıza baktın değil mi dedim eşim de ne farkeder bakmış olsam dedi ben de onun aklında oldugunu gösterir ve ayrılırız engel olamam size dedim. Ayrılmamızı mı istiyorsun falan dedi. bende dürüst ol baktıysan baktım de dedim.
Evet baktım ayrıldık sanırım zaten bunu istiyordun al işte dedi.
Yani ayrıldık bir nevi.
O kızla konusmadıgına eminim cünkü kendi facebookundan eklememiş ortak arkadasımızdan bakmıs iyice kurcaladım butun herseyi yalnızca girilip bakılmış...
İtiraf ederken bile gayet rahat evet baktım ne olmus gibisinden.
Madem bu kadar basit beni önemsemiyor bitsin...

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
beni önemsemiyor falan diye iyice kendini doldurma canım keşke ayrılırım falan demeseydin senin çok kızacağını farkedince rahat davranıp suç bastırmaya çalışmış galiba

boşuna günlerce birbirinizi yaraladınız. azcık güvenip direk sorsan neden baktın diye direk ayrılık lafları akllında yok neden hala o var vs . kötü şeyler bunlar sonrasında çok çabalarla mutlu sona ersenizde öncesinde çok ağladınız çok düşündünüz uykusuz geceler geçirdiniz sadece siz değil eşinizde geçirmiştir. ve bunlar hep yaralar kalbi yaralar nekadatr çoğaltırsanız çok daha fazla sorun yaşarsınız. yapmayın etmeyin güzel bir evliliğiniz varken yormayın ilişkiyi daha gidecek çok yolunuz yaşanacak daha çok güzel gününüz olsun

sevgilerr

O da bana LuLu sen bana dün erkek ol serefli ol dogruyu söyle diyince seni seviyorumu ben erkekce söylemiyormusum inanmıyormussun gibi konustun sinirle onları söyledim yemin ederimki seni seviyorum yalnızca seni profılıne bakmaya gelırse durust olucam baktım sadece meraktı baktım ve kapattım inan beynimden bile hiç birşey geçmedi dedi (o sırada ezan okunuyodu) allah sahit bir tek seni düşünüyorum sen farklıydın seninleyim dedi

Sonra işe gitti kızlar konu böyle kaldı gözleri doldu biraz benimde doldu aglamadım allahtan karsısında.. aksam konusacagız kalanları gitmesi gerekti...

bence artık üstüne gitme konuşmada etmiş bi hata bak yine geldi üzgün oldgunu belırttı dünden beri bunu beklemiyomuyduk zaten

lulu benim diğer ayrılık konundada takip etttiğim kadariyle sen biraz buluttan nem kapanfevri sinirlenince tatrmadan konuşan birisin ,eşinde biraz olaylar karşısında sürekli senin burnunu sürtmeye çalışıyo gibi geldi .canım bi problem olduğunda biraz daha sakin ol daha önünüzde uzun yıllar var böyle çok yıpranırsınız .umarım yazdıklarımla haddimi aştığımı düşünmezsin....eyvahedigeldismile

bitmiş gitmiş işte artık uzatmanın bir manası yok bence. zaten ortada bu boyutlara gelecek bir durumda yok. insan evlenince flört aşamasında yaşadığında arkasına bakmadan gideceği olayları evliyliyken karşılaşınca normal karşılayabiliyor. zaten dediğim gibi bu çok basit bir olay. çocukça bir konudan çocukça bir tartışma ve kapris birazda naz... umarım barışınca dahada yakın olursunuz birbirinize:)

Lulu, tatlı arkadaşım...
Şimdi okudum konunu canım...
İnşallah bu gün daha iyisindir...
Erkekler evet böyl malesef neden kısmını çözemesem de...
Son diyeceklerini ilk deyip bir çuval inciri berbat ediyorlar...
Naz kapris onlarda...
Sonra da aslında öyle demek istemedimler...
Hepimiz bu düzene bir şekilde ayak uyduruyoruz aslında...

Malesef erkekler böyle ya, çok üstü kapalı yazdım ama öyle...
Konuşmak, dertleşmek istersen her zaman, canım, tamam mı yerimseniben

suçlu psikolojisi bakmış ya üste çıkmaya çalışıyo ama af dilemeye çalışmıyo sanki bişeyleri bitirmek istermişcesine kusura bakmayın ama yazdıklarınızdan bunu çıkardım şunu unutmayın aldatan eş eşini kaybetmek istemiyorsa kırk takla atar

Artık daha da üstüne gitmeyin. Her erkek süslü cümleler etmeyi bilmez.Ama söylediklerinden sizi çok sevdiği ve duruma üzüldüğü belli.Daha üstünde konuşup ikinizde üzülmeyin.Neyse ki tatlıya bağlanmış,çok sevindim sizin adınıza,Allah bir ömür huzur versin:34:

Back