- Konu Sahibi Peynirsiz Cheeseburger
-
ben anlamıyorum pire için yorgan yakan hanıımlar burda nedense bi sakin bi sakinler tamam da kız zaten ne yapmıs ki ya herkesin verecegi tepkıyı vermıs allah askına sizlerin eşi eski sevgiliisinin face ine baksa siz ne yapardınız.. hanginiz nese canım bi daha olmasın der
Evet canım aynen bunu anlatmak istedim.. O kadar rahat ki yani tepki yok konuyu kapatmaya calısmak dogru dedıgım de ne farkedecek ayrılıcan sanki diyip umursamamazlılık o böyle dediği için ben birazda aklındaysa tabiki ayrılırım dedim..
niye baktın diye sitemli sorarım kırıldığımı belli ederim ama boşanma ayrılma lafı etmem
arkadaşın tepkisi ağır değil ama ayrılık lafı ağır bence
eşine bende kızdım eşinin gönlünü ferahlatacak bir açıklama yapacağına saçma sapan konuşmuş ama ayrılık lafına karşılık öyle davranmış gibi geliyor bana
Adama aklında o varsa ayrılalım diyorum bana demıyor kı aklımda yok sacmalama.
Susuyor madem öyle ayrıl dıyor.........
Ya o tur sitelerden nefret ediyorum..
burda arkadaslarin yazdiklari topiklerin 100de 80% internetteki profildeki mesajlar vs hakkinda..
Ya ne aciyorsunuz oyle bisey yaa..
Benimde ve eSiminde oyle profili vardi.. karar verdik ve sildik.. Ne gerek var ya..
Yanlis anlasmalar oluyo, biri mesaj yaziyo vs vs.. silin gidin yaaaa.. hic gerek yok
bas baya aldatma.bence beynen aldatmak daha kötü.fiziken adam gider karısını aldatır ve o kişiyi bir daha görmez.ama başka birini düşünüyorsa durum vahim heleki bu kişi eski sevgilisi ise daha da vahim.bi konu daha olmuştu kadın face de iş arkadaşıyla konuştu adam gördü filan kıyamet kopmuştu.hepimiz adamın çok haklı davrandığını yazdık.şimdi durum tersi olunca abartı mı oluyor.ben sizi hiç anlamıyorum.hiç de basit bir durum değil.bugün face e bakar yarın konuşur öbür gün buluşur.zaten şu face yüzünden kaç kişinin yuvası yıkıldı. arkadaşım benim sana tavsiyem geri adım atma.sen aynısını yapsan adam seni boşardı.ben öyle o erkek sen kadınsın laflardan anlamam.kadın yapınca kötü erkek yapınca abartma.yok öyle yağma.
Ben cözüm bu demedimyasakkelime Bu böyle sacma seyleri engelliyor, onu demek istedim benim yorumumla yerimsenibenÇözüm bu mudur yani...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?