- 27 Mayıs 2009
- 3.612
- 353
- 198
- Konu Sahibi Peynirsiz Cheeseburger
-
Merhaba kızlar dün cıkmak zorunda kalmıştım..
Son gelişmeleri yazıyorum.
Dün hiç konusmadık yatıp uyudu hiç birşey konusmadı.
Sabah kalktı ben oturuyordum yanıma geldi sarıl bana dedi.
Bende dur bakalım dedim konusmalıyız dedim.
Neyse konustuk dedimki aklında o varken nasıl hala gelebiliyorsun dedim.
O da bana LuLu sen bana dün erkek ol serefli ol dogruyu söyle diyince seni seviyorumu ben erkekce söylemiyormusum inanmıyormussun gibi konustun sinirle onları söyledim yemin ederimki seni seviyorum yalnızca seni profılıne bakmaya gelırse durust olucam baktım sadece meraktı baktım ve kapattım inan beynimden bile hiç birşey geçmedi dedi (o sırada ezan okunuyodu) allah sahit bir tek seni düşünüyorum sen farklıydın seninleyim dedi
Sonra işe gitti kızlar konu böyle kaldı gözleri doldu biraz benimde doldu aglamadım allahtan karsısında.. aksam konusacagız kalanları gitmesi gerekti...
Ben çok geri kafalı kalmışım :ecrin_bebek:
O ilk maili attıgında aklımda gibisinden konustu ya beynımden vurulmusa döndüm resmen...
evet canım bitmez dün feci kırıldım ona sinirde olsa evet aklımda al duydun mu gibisinden konusunca insana balyoz gibi ihanetmiş gibi geliyor.
seni cok iyi anliyorum canim dun gece nasil zehir gibi gecmistir:teselli:
beni önemsemiyor falan diye iyice kendini doldurma canım keşke ayrılırım falan demeseydin senin çok kızacağını farkedince rahat davranıp suç bastırmaya çalışmış galibaBurda yazan arkadaslarıma hep yardımcı olmaya calıstım , objektif bakabildim.
Fakat kendi durumum da bunu yapamıyorum. İçim yanıyor yazarken ben mi cok takıntılıyım yoksa siz olsanız sizde mi böyle olurdunuz su an inanın beynim durdu. Eşimle ben ortak pcden giriyoruz. Dün gece en son o pcdeydi. Ben de demin actım facebook sayfasında ortak bir arkadasımız acıktı. Yani gece onun adresinde girmiş facebooka. İçime kurt düştü ortak arkadasımızın facebookunda esimin eski sevgilisi var.
Profiline baktı sanırım. Hissettim bir an beynimde gecti allahın işi ya... Kadınlar hisseder ya.
Neyse bende eşime sordum neden onun facebooku acıktı ne yaptın dedim mırın kırın etti o kıza baktın değil mi dedim eşim de ne farkeder bakmış olsam dedi ben de onun aklında oldugunu gösterir ve ayrılırız engel olamam size dedim. Ayrılmamızı mı istiyorsun falan dedi. bende dürüst ol baktıysan baktım de dedim.
Evet baktım ayrıldık sanırım zaten bunu istiyordun al işte dedi.
Yani ayrıldık bir nevi.
O kızla konusmadıgına eminim cünkü kendi facebookundan eklememiş ortak arkadasımızdan bakmıs iyice kurcaladım butun herseyi yalnızca girilip bakılmış...
İtiraf ederken bile gayet rahat evet baktım ne olmus gibisinden.
Madem bu kadar basit beni önemsemiyor bitsin...
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
Merhaba kızlar dün cıkmak zorunda kalmıştım..
O da bana LuLu sen bana dün erkek ol serefli ol dogruyu söyle diyince seni seviyorumu ben erkekce söylemiyormusum inanmıyormussun gibi konustun sinirle onları söyledim yemin ederimki seni seviyorum yalnızca seni profılıne bakmaya gelırse durust olucam baktım sadece meraktı baktım ve kapattım inan beynimden bile hiç birşey geçmedi dedi (o sırada ezan okunuyodu) allah sahit bir tek seni düşünüyorum sen farklıydın seninleyim dedi
Sonra işe gitti kızlar konu böyle kaldı gözleri doldu biraz benimde doldu aglamadım allahtan karsısında.. aksam konusacagız kalanları gitmesi gerekti...
bence artık üstüne gitme konuşmada etmiş bi hata bak yine geldi üzgün oldgunu belırttı dünden beri bunu beklemiyomuyduk zaten
lulu benim diğer ayrılık konundada takip etttiğim kadariyle sen biraz buluttan nem kapanfevri sinirlenince tatrmadan konuşan birisin ,eşinde biraz olaylar karşısında sürekli senin burnunu sürtmeye çalışıyo gibi geldi .canım bi problem olduğunda biraz daha sakin ol daha önünüzde uzun yıllar var böyle çok yıpranırsınız .umarım yazdıklarımla haddimi aştığımı düşünmezsin....eyvahedigeldismileMerhaba kızlar dün cıkmak zorunda kalmıştım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?