bas baya aldatma.bence beynen aldatmak daha kötü.fiziken adam gider karısını aldatır ve o kişiyi bir daha görmez.ama başka birini düşünüyorsa durum vahim heleki bu kişi eski sevgilisi ise daha da vahim.bi konu daha olmuştu kadın face de iş arkadaşıyla konuştu adam gördü filan kıyamet kopmuştu.hepimiz adamın çok haklı davrandığını yazdık.şimdi durum tersi olunca abartı mı oluyor.ben sizi hiç anlamıyorum.hiç de basit bir durum değil.bugün face e bakar yarın konuşur öbür gün buluşur.zaten şu face yüzünden kaç kişinin yuvası yıkıldı. arkadaşım benim sana tavsiyem geri adım atma.sen aynısını yapsan adam seni boşardı.ben öyle o erkek sen kadınsın laflardan anlamam.kadın yapınca kötü erkek yapınca abartma.yok öyle yağma.
Valla canım ben yorumları şaşkınlık içinde okuyorum.
Yani evli adam eski sevgilisinin profiline bakıyor üstelik başka bir arkadaşının hesabı üzerinden. Yani arkadaşının hesabının şifresini alma ihtiyacı niye hissetmiş, niye o hesap üzerinden eski sevgilisine bakıyor, eski anılar mı depreşmiş nedir?
Yani aynı şeyi Lulu yapsaydı aaa evli kadınsın eski sevgilinin profiline bakmak ne haddine, büyük hata yapmışsın cık cık diye kadının üsstüne çullanırlardıama erkek yapınca ses yok, normal..
Ayrıca eşinin attığı maili okudunuz mu bilmiyorum ama adam "sen bana kızacağına kocam niye baktı, ne eksiğim var diye düşünürdün, bunu gidermeye çalışırdın, sesini de çıkarmazdın demiş", tamam boşanırsan boşan bana hava hoş edalarında. Daha öncede bir sorun yüzündne evden gitmiş eşi..
Tamam arkadaşın olur olmaz boşanma kelimesi kullanması iyi değil ama kocasının yaptığına normal demek, kendi kocaları eski sevgililerin profillerine, onların fotoğraflarına baksalar ay ne var canım diyebilirler mi.
Ortamı, arkadaşı yatıştırmak için bile olsa erkeğe tölerans gösterilmemeli...