• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ihanet mi ?

ben anlamıyorum pire için yorgan yakan hanıımlar burda nedense bi sakin bi sakinler tamam da kız zaten ne yapmıs ki ya herkesin verecegi tepkıyı vermıs allah askına sizlerin eşi eski sevgiliisinin face ine baksa siz ne yapardınız.. hanginiz nese canım bi daha olmasın der

niye baktın diye sitemli sorarım kırıldığımı belli ederim ama boşanma ayrılma lafı etmem
arkadaşın tepkisi ağır değil ama ayrılık lafı ağır bence
eşine bende kızdım eşinin gönlünü ferahlatacak bir açıklama yapacağına saçma sapan konuşmuş ama ayrılık lafına karşılık öyle davranmış gibi geliyor bana

canım suçunu örtmek için seni suçlu duruma düşürmeye uğraşıyor eğerki sen görmemezlikten gelseydin büyük bir ihtimal yazışmayada başlardı aklına koymuş arayışa başlamış o hiç taviz vermealsanaalsanasmile

Evet canım aynen bunu anlatmak istedim.. O kadar rahat ki yani tepki yok konuyu kapatmaya calısmak dogru dedıgım de ne farkedecek ayrılıcan sanki diyip umursamamazlılık o böyle dediği için ben birazda aklındaysa tabiki ayrılırım dedim..

ya valla büyük bi mesele değilki merak etmiş bakmış sonuçta ne sanıyosun ki,belki bilerek açık bırakmıştır.kıskanılmayı istiodur biraz.benim babam da annemi kıskandırmayı çok sever hiçbişi yapcağından deil sadece ilgi çekmek için.bence bilerek yaptı bunu maksat ya seni sinir etmek ya da seni kıskandırmak... bence boşa ağlıyosun yazık sana.

niye baktın diye sitemli sorarım kırıldığımı belli ederim ama boşanma ayrılma lafı etmem
arkadaşın tepkisi ağır değil ama ayrılık lafı ağır bence
eşine bende kızdım eşinin gönlünü ferahlatacak bir açıklama yapacağına saçma sapan konuşmuş ama ayrılık lafına karşılık öyle davranmış gibi geliyor bana

bende yazdıklarımda dedim zaten bi profile bakdı diye ayrılık olmaz cekip gidilmez boşanılmaz tabiki .... ama bu adamın yaptıgı cok anormal özür dileyip gönül alacağı yerde hesap sormaya çalışıyor kötükedihüso

ya simdi sen ona desene en ufaks eyde annenin evine kacan bir insan
bana bunlari soyleyemez diye
adam bir lafina gitti kac gun annesine gelmedi
simdide uste cikmaya calisir
profiline bakmissa sende kendini duzeltecekmissin caktirmadan
kendinde hata arayacaksin diyo
hay allah

Olaydan çok eşinin attığı e-mail ve içeriği üzücü bence. Sonuçta kendi listesinde değil. O kızın ekli olduğu hesabı açmış özellikle. O arkadaşının şifresi neden eşinde var ki? Arkadaşından ne diye istemiş acaba. Versene şifreni arada bir x in profiline bakarım,malum özlüyorum diye mi? Bence bu sorgulanmalı.

Ya üzmek,gaza getirmek istemiyorum açıkcası benzer bir olay bende yaşamıştım ne kadar incindiğinizi tahmin ediyorum ama madem bu adam rahatlıkla "umarım mutlu olursun" diiyor(bence sizin ayrılacağınıza inanmadığı için söylüyor bunu) sizde umarım sen daha mutlu olursun deyin. uyuz resmen yahu...

LuLu canım ne hissetigini anlıyorum sen ne anlamla girip baktıgını nereden bileceksin ki merak mı? baska birsey mi? Merak etmesi de dogru degil aslında ne gerek var neyini merak ediyor. :delphin:

daha öncede bir konun vardi sanirim siz daha yeni evlisiniz
o yüzden pireyi deve yapabiliyorsunuz birlikte..
daha öncede evden gitti hemde hic yüzünde bayramda yalniz birakti yanlis hatirlamiyorsam
simdide bu yüzden evlilik bitirmek..öylesine bakmistir
ama esinde öyle bir mail yazmis ki sanki birsey yapinca kapaman gerekli gibi yaptigini
aman evlilik böyle birsey mi sizde severek evlenmistiniz valla bunlari okuyunca korkuyorum
6 yildir tanidigim adam degisir mi yada aslinda tanimiyorum mu diye
bu arada kkacirmis olabilirim kocan evden mi gitti

Ya o tur sitelerden nefret ediyorum..
burda arkadaslarin yazdiklari topiklerin 100de 80% internetteki profildeki mesajlar vs hakkinda..
Ya ne aciyorsunuz oyle bisey yaa..
Benimde ve eSiminde oyle profili vardi.. karar verdik ve sildik.. Ne gerek var ya..
Yanlis anlasmalar oluyo, biri mesaj yaziyo vs vs.. silin gidin yaaaa.. hic gerek yok

Son düzenleme:
Ya o tur sitelerden nefret ediyorum..
burda arkadaslarin yazdiklari topiklerin 100de 80% internetteki profildeki mesajlar vs hakkinda..
Ya ne aciyorsunuz oyle bisey yaa..
Benimde ve eSiminde oyle profili vardi.. karar verdik ve sildik.. Ne gerek var ya..
Yanlis anlasmalar oluyo, biri mesaj yaziyo vs vs.. silin gidin yaaaa.. hic gerek yok

Çözüm bu mudur yani...? :delphin:

bas baya aldatma.bence beynen aldatmak daha kötü.fiziken adam gider karısını aldatır ve o kişiyi bir daha görmez.ama başka birini düşünüyorsa durum vahim heleki bu kişi eski sevgilisi ise daha da vahim.bi konu daha olmuştu kadın face de iş arkadaşıyla konuştu adam gördü filan kıyamet kopmuştu.hepimiz adamın çok haklı davrandığını yazdık.şimdi durum tersi olunca abartı mı oluyor.ben sizi hiç anlamıyorum.hiç de basit bir durum değil.bugün face e bakar yarın konuşur öbür gün buluşur.zaten şu face yüzünden kaç kişinin yuvası yıkıldı. arkadaşım benim sana tavsiyem geri adım atma.sen aynısını yapsan adam seni boşardı.ben öyle o erkek sen kadınsın laflardan anlamam.kadın yapınca kötü erkek yapınca abartma.yok öyle yağma.

CANIM senin yerinde aynı durumda olsak bende senin gibi düşünürdüm ama sadece merak ama sen çok takıyosun...bende giriyorum bakıyorum face den bama ne alaka onu düşünme kyada eşimi aldatmak ..asla böyle birşey söz konusu bile olamaz..bi anlık bi merak eşinin aklında yoksa bile karpuzun kabuğunu düşürmüş oldun biraz rahat ol....

daha önce de biz ayrılıyoruz diye konu açmıştınız...

ama olmaz ki herşeyde ayrılık kelimesini bu kadar sık telafuz etmeyin

eşimin facesi yok hatta bizim pc den faceye girme yasağı var. öyle birşey yapsa üzülürüm. ama insanız hepimiz merak edebiliriz. merak ediyor olmamız hala sevdiğimiz anlamına gelmez..

Yani sadece bakmışsa, bir mesajlaşma falan olmamışsa bence bu ihanet sayılmaz, sonuçta çoğumuz görüşmediğimiz ama merak ettiğimiz insanlara bakıyoruz. Eşinin rahat görünmesi ise aslında suçluluk hissetmiştirde sana yansıtmak istememiştir. Ayrılık bu kadar kolay olmamalı canımya bence birde sakin kafayla düşün derim.

bas baya aldatma.bence beynen aldatmak daha kötü.fiziken adam gider karısını aldatır ve o kişiyi bir daha görmez.ama başka birini düşünüyorsa durum vahim heleki bu kişi eski sevgilisi ise daha da vahim.bi konu daha olmuştu kadın face de iş arkadaşıyla konuştu adam gördü filan kıyamet kopmuştu.hepimiz adamın çok haklı davrandığını yazdık.şimdi durum tersi olunca abartı mı oluyor.ben sizi hiç anlamıyorum.hiç de basit bir durum değil.bugün face e bakar yarın konuşur öbür gün buluşur.zaten şu face yüzünden kaç kişinin yuvası yıkıldı. arkadaşım benim sana tavsiyem geri adım atma.sen aynısını yapsan adam seni boşardı.ben öyle o erkek sen kadınsın laflardan anlamam.kadın yapınca kötü erkek yapınca abartma.yok öyle yağma.

Valla canım ben yorumları şaşkınlık içinde okuyorum.

Yani evli adam eski sevgilisinin profiline bakıyor üstelik başka bir arkadaşının hesabı üzerinden. Yani arkadaşının hesabının şifresini alma ihtiyacı niye hissetmiş, niye o hesap üzerinden eski sevgilisine bakıyor, eski anılar mı depreşmiş nedir?

Yani aynı şeyi Lulu yapsaydı aaa evli kadınsın eski sevgilinin profiline bakmak ne haddine, büyük hata yapmışsın cık cık diye kadının üsstüne çullanırlardıama erkek yapınca ses yok, normal..

Ayrıca eşinin attığı maili okudunuz mu bilmiyorum ama adam "sen bana kızacağına kocam niye baktı, ne eksiğim var diye düşünürdün, bunu gidermeye çalışırdın, sesini de çıkarmazdın demiş", tamam boşanırsan boşan bana hava hoş edalarında. Daha öncede bir sorun yüzündne evden gitmiş eşi..

Tamam arkadaşın olur olmaz boşanma kelimesi kullanması iyi değil ama kocasının yaptığına normal demek, kendi kocaları eski sevgililerin profillerine, onların fotoğraflarına baksalar ay ne var canım diyebilirler mi.

Ortamı, arkadaşı yatıştırmak için bile olsa erkeğe tölerans gösterilmemeli...

Son düzenleme:
Back