Bu ihanet mi ?

Bakmasi sizi aldattigi anlamina gelmez ben olsam bende merak Eder bakarim belki
ama Sirf ona bakmak icin baskasinin face ini acmasi cok gicik bir durum
bu sebeple ayrilik olmaz
tavrinin yanlis oldugunu anlamasi lazim sessiz kalmani oneririm

Son düzenleme:
bence bu olayı bu kadar dallandırıp budaklandırmanın gereği yok...adam merak etmiş bakmış olabilir.adamın tepkiside doğal ne yani yalan mı söleseydi açık açık baktım demiş.... evlilik kutsaldır böle öften püften meselelerle boşanma lafı edilmemeli...zamanla evlilikte laçkalaşıyo....

Yok canım evdeydi oda yüzyüze konustuk bunları zaten..
Ama gitti işe gitti galiba cekti cıktı.

Duygusuz insan yaaa

bi süre kocana hic bu konudan bahsetme artik bence kendi haline birak bak ozaman ne diyecek sana üstüne gittikce yüzsüzlesir erkek milleti.

Son düzenleme:
Erkek adam bakar tabi. Aslanlar gibi eski kırıkların profillerine de bakar, eşi farketmesin diye ayrı hesaptan da girer bakar ne varki bunda!

Ama evli kadın ya-pa-maz.. Başını bile kaldırıp bakamaz evli kadın, ne münasebet ayrıca...

Çok abartmışsınız olayı!

Son düzenleme:
sevgili lulu ; bence durumu biraz abartmışsınız..
kendimi senin yerine koyunca evet eşinin böyle bişey ypması bieaz sinir bozucu ama ortadada kaideye deger bişey yokki
adam sonuçta o kızla konuşmamış etmemş
hem bi anlık meraktan bakabilir öylesine illa kötü düşünmek gerekmez
şzide eski bi arkadaşınızı merak edip bakmış olabilirdiniz
bence lütfen bu kadar ufak meseleleri sorun edip evinizde huzurunuzu kaçırmayın
ayrılıgı bu kadar kolay gündeme getirmeyin
ben sizin yerinizde olsam neden merak dip baktıgını sorar aldıgım cevapta tatmin etmediyse bikaç gün trip atardım abartmadan !
böyle hemen celallendiginz için haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz bence

simdi herkes kendinden yola cikarak, empati yaparak yorum yazar
bende oyle yapacagim
ben olsam bende sinir olurum
ama bu ben eski sevgilimin profillerine girmedim anlamina gelmez
evet merakliyim ve girdim baktim ama kesinlikle bir sey hissetmedim
meraktan otesi degildi..
esim baktimi bakmadimi bilmiyorum
ama bir kere gorsem bir sey demezdim herhalde
insanlari yonlendiren mantik su Faacbookta
merak ettirmek
cunku insanlar hep gerekli gereksiz bilgiler veriyor kendi haklarinda
yuzlerce iyi veya kotu fotoraf koyabiliyor
bir iliski yasadiklarinda bildiriyor
bunlarda insanlarda merak uyandiriyor
ben eski sevgilimin kardesleriin profiline bile bakiyordum
cok gereksizceydi artik simdi acmiyroium bile facebooku
ama tavri konusunda
evet kirici davraniyor
zaten birazda simarik bir insan herhalde esiniz
bu demek degilki seni onemsemiyor
duygularini kontrol edip belli etmiyoirdur kanimca

Peki bu arkadaş eşinin yaptığını yapsaydı ve "eşim arkadaşımın profiline baktım şimdi boşanmak istior ne yapmalıyım" diye konu açsaydı bu kadar normal görür müydünüz, amaaan ne var canım erkek arkadaşının profiline bakmışsın gayet normal , eşin çok abartmış der miydiniz?

Tersi bir konu vardı daha önce...

Adama aklında o varsa ayrılalım diyorum bana demıyor kı aklımda yok sacmalama.
Susuyor madem öyle ayrıl dıyor.........

Mahsus mu yapıyor acaba. Yani hiç umrumda olmaması, üzülmemesi garip hattaklava:

Bir süre sesiz kalıp, trip mi diyorlar ne diyorlsarsa kırgınlığınızı elli etmeniz lazım sanırım...

Son düzenleme:
brsnz valla canim ben baktim profillere
ama sadece baktim esim gorse kesin cingar cikartirdi
ama ben gorsem 1 kerede bir sey demezdim
ama devamli profile batkgini farketsem
benden cekicegi vardi

ya bence de sorun edilecek bir durum değil

hani özellikle arayıp da bakmamış ortak arkadaşlardan görüp tıklamış

bence ayrılık kelimesi biraz ağır olmuş

bu aldatma sayılmaz canım
senin verdiğin tepkide biraz sinirlendirmiş olabilir yani direk ayrılalım sizi ayırmayayım yanlış..
ayrılmayı her kavgada veya tartışmada söylemekde bi müddet sonra evliliklerde kaybetme korkusunu azaltıyo insanda..
dilerim herşey düzelir

brsnz valla canim ben baktim profillere
ama sadece baktim esim gorse kesin cingar cikartirdi
ama ben gorsem 1 kerede bir sey demezdim
ama devamli profile batkgini farketsem
benden cekicegi vardi

İşte olay bu.

Bnezer konuda kadın facedeki erkek üstelik eşinin de bildiği birisinin fotoğrafına sadece beğendi tuşuna bastı diye işin aslını daha karısıyla konuşmadan adam tüm gece nasıl boşanırım, velayet nasıl olur, nafaka verilmesini araştırmış durmuş..

Erkeklerin dul kalma korkusu olmadığından herhalde böyle yapıyorlar.. Kadınlar da haklı olarak dul kadın olma korkusundan bir kere, belki çok kere mazur görüp normal karşılıyorlar.

Ayrıca şuna çok katılıyorum tartışmalarda boşanmayı dile getirmek iyi birşey değil, söyleyip de yapmayınca karşı tarafta sizi ciddiye almama durumu oluşuyor..

Lulu üzülme yaa, kıyamam, ben olsam ben de çok sinir olurdum hatta adamın beynini delerdim nasıl bakarsın diye kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
arkadasım bence böle ukala bir tavırla ne var bakmıssam bakmısım gibi konusması bir nevi kendini savunma mekanizması diye düsünüyorum cünki o ana affet hataydı falan dese biz kadınlar hemen daha da haklıyız diye kırıcı konusabilridk bu sebeble olay büyümesin diye öle konusmustur bu asla bir ayrılık sebebi yada aldatma değildir bana göre sadece bi anlık merak bakmasaydı iyidi ama senden özür dileyince bir daha yapmaması kaydı ile affet cok büyütme derim

Kızlar kafayı yiyeceğim mail attı bana şimdi.

Eşimin attıgı maili yazıyorum aynen

'' Yanlış yapıyorsun !! GERÇEKTEN BAĞLI OLDUĞUNA İNANAN İNSAN ONU GÖRÜNCE ÜSTÜNÜ ÖRTER DÜŞÜNMEZ UNUTUR KENDİNDE EKSİK ARAR DÜZELTMEYE ÇALIŞIR BANA ÇAKTIRMAZ ONU FARK ETTİĞİNİ NEDEN HAALA AKLIMIN ORDA OLDUĞUNU ÖĞRENMEYE ÇALIŞIR AKLIM NERDE OLURSA OLSUN KALBİM DE SENİNLEYDİ BEDENİMDE SEN BUNLARA GERÇEKTEN İNANMADIN İNSANSAN AYRILMAK İÇİN BAHANE ARIYOMUŞ GİBİ OLMAZDI AMA SEN NE YAPTIN ZORLA AYRILIK NOKTASINA GETİRDİN MECBURMUYDUN BUNLARI DUYMAYA UNUTUP ARKANA BAKMICAKTIN BUNA SEN ZORLADIN İKİMİZİDE HİÇBİŞEY İÇİN AMA EMİN OL SENİ BENDEN BAŞKA KİMSE BU KADAR DÜŞÜNMEZDE SEVEMEZDE GÖSTERMEMEK ÖYLE DEĞİL ANLAMINA GELMEZ KELİME YAPMA BANA GÖSTERMİYOSUN CART CURT DİYE.BAKTIM EVET AMA NE AÇIKLAMA İSTEDİN NEDE "NEDEN"! DEDİN. İNŞALLAH BÖYLE DAHA MUTLU OLURSUN...

bu ne şimdi yaaa

ayyy inanamıyorum yaaa dediklerine bak allah aşkına sen ne yaptın yakasına yapışıp bagırıp cagırdın mı evi mi terk ettin bu ne yaa resmen kendi bekliyomuş ayrılmayı bahanesi olmus adamın dedigine bak görmemezlıkden gelseydin kendini düzeltseydın aaaaaaa kusura bakma arkadasım cok sinirlendim...
tamam ayrılınacak bişe yok ortada ama eşinin dedikleri pes dedirttiriyo bana...

bence uzatma bu konuyu canım
eşin demiş bak kalbim hep senle diye
her olayda hemen ayrılık lafı edilmemeli.keşke tepkini daha ölçülü verseydin
olan olmuş ama artık uzatma bence aranızı düzelt derim bena.s

ben anlamıyorum pire için yorgan yakan hanıımlar burda nedense bi sakin bi sakinler tamam da kız zaten ne yapmıs ki ya herkesin verecegi tepkıyı vermıs allah askına sizlerin eşi eski sevgiliisinin face ine baksa siz ne yapardınız.. hanginiz nese canım bi daha olmasın der

Gerçekten ne demek şimdi bunlar... Kendinde eksik arar düzeltmeye çalışırdın, görmezlikten gelseydin yazmış birde...

Asıl eşin aradığı bahaneyi bulmuş gibi ki sen ortalığı yıkmadın, adamın başını yemedin...

Blmiyorum ben eşim eski sevgilisinin profiline bakmasına aman ne olcak asla diyemezdim, ne demek evli adam eski sevgilisinin profiline bakıyor.

Ben olsam tiribin Allah'ını atardım, konuşmazdım bir müddet.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…