- 18 Aralık 2009
- 6.122
- 6.557
- 773
- Konu Sahibi Peynirsiz Cheeseburger
-
sırf facesina baktı diye engel olmam size ayrılalım dersen ben olsam bende istiyorsan ayrılırız derim zorla yanımda tutacak değilim ya belliki ayrılmak istiyormuş sebep arıyormuş derim kendi kendime...
insanlar önceden sevgilisi olmuş kişileri merak eder acaba ne yapıor şimdi gibisinden. bende merak ediyorum düşünüyorum acaba onlarda benim gibi mutlular mı evlendiler mi diye ve bende facede arıyorum bakıyorum ne güzel yeni yeni evlenmişler inş. mutlu olurlar.
şimdi benimde mi aklım gönlüm eskilerde kalmış oluyor çok sevdiğim eşimi aldatmış mı oldum.
ayıp yauv yazık gereksiz tartışma yaratmış bir de üstüne hemen ayrılıktan dem vurmuşunuz valla pess
Ona dedim ki bir insan yalnız bir insanı sevebilir. Ben seni seviyorum biliyorsun dedi.
Beni seviyorsun ama ona bakman onu düşündügün merak ettiğin anlamına geliyor dedim..
İçinde en ufak birşey varsa ona karsı hic engel olmam hemen ayrılırız dedim.
Karsı cıkmadı sacmalıyosun senı sevıyorum ama ayrılmak istiyorsan sen bilirsin dedi.
İnsan bi acıklama yapar gayet rahat iyi bitsin gibisinden..
Evet canım aynen bunu anlatmak istedim.. O kadar rahat ki yani tepki yok konuyu kapatmaya calısmak dogru dedıgım de ne farkedecek ayrılıcan sanki diyip umursamamazlılık o böyle dediği için ben birazda aklındaysa tabiki ayrılırım dedim..
Bu dogrumu diye sordugmda baktıysam ne yapacan ayrılcan mı diye umursamayan adama aklında o varsa elbet ayrılırım dıye tepkı gösterdim sadece..
meraktan bakmıştır canım başka birşey olduğunu sanmıyorum yazışıp konuşsaydı tamam ama bakmış sadece .....ben olsam bende çok tepki gösterirdim o ayrı amaihanet yok ortada bence....
Merak edip bakması bence de sıkıntı değil.
İnsan kendince hala aklı orda mı acaba diye üzülebilir ama
bakması gerçekten sadece meraktan olabilir.
Bakmak için bir başkasının adresinden girip,
bu kadar uğraşmasını gerektirecek ne vardı orası düşünülür ,
ama bu sizi aldattığı anlamına gelmiyor tabi.
Yalnız bu kadar rahat iyi oldu hadi ayrılalım demesi tuhaf.
Devamlı iletişiminiz böyle mi, insan kızar bağırır, tartışır,
ama bu kadar sakin tamam oldu demez.
Ne yapsam bilemiyorum.
Ayrılırsan ayrıl tavrı karsısında zaten aklında o varsa ayrılırım dediğim halde umrunda değil..
Bu da bir gurur kadınız resmen onurumu hiçe sayıyor..
Öncelikle erkekler biz kadınlar gibi duygusal değildir.Ayrılırım dediğin anda onda erkeklik duygusu kabarır reste rest cevabını verirler hemen.Bir süre sessiz kal.O sormadıkça konuşma sorduğu sorularada 3-5 kelimeyle kısa cevaplar ver.Sakın bu konudan bahsetme ne ayrılık ne face hiçbir şekilde önce onun kafasından şu inatlaşmayı çıkarmalısın yanlız konuşurkende sakın kırıcı olma aşırı soğukta olma sadece kırgın olduğun anlaşılsın bir kaç gün sonra sakin bir ortam yaratarak önce kendini sorgular tarzda başla konuşmaya benmi sana yetemiyorum bende bir eksiklik varsa düzelteyim neden ona bakma ihtiyacı duydun gibi konuya böyle gir.Çünki erkekler kendi hatalarının direkt yüzlerine vurulmasından hoşlanmazlar ama konuya kendini eleştirir tavırla girersen hem onun konuşmasını sağlamış olursun hemde ardından gelecek eleştirilerine kızmasını engellersin.
ama sabırlı ve sakin olmalısın.Boşanma fikrinide unut lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?