• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu huyundan nasıl vazgeçer?

kusura bakamatın ama kendimi tutamadım..eşinizin hiç bir iyi huyu yokki..insanların arkasından konusan..aileyi birbirine düşürmeye çalısan..para göz..cimri..bir erkegin laf etmemesi gereken seyleri söyleyebilecek kadar karakteri zayıf..ben hesapladım ablana su kadar altın takılmış ne demek ya..ona düşermi bunları hesaplamak..ayıp denen bişey var..milletin babası kızına araba alıomus..milletin kocasıda cok rahat bişekilde masa alıo masasız oturtmuyo evinde..önce biraz adam olsun..düzgün biri olsa ailenize laf edemez..sizde ettirtmeyin

valla sinir oldum kusura bakmayın böyle şey duymadım ne demek ablana şu kadar altın takılmış sana bu kadar altın takılmış kocanıza ne ?onun üstüne vazifemi yaaa çok ayıp çokk

tüm yorumlari okumadim onu bastan söyleyim ilk mesajiniza göre yaziyorum
esin seni ve aileni sömürmek istiyor bu apacik belli ama benim anlamadigim sen neden buna alet oluyorsun
mutfagin parasini babana ödetiyorsun yazik degilmi babana kim bilir kac yasinda adam elin oglu icinmi calisiyor yazik valla babam bana makina alacak esimde ucuz almislar diyecek öylemi o zaman kendi babasi alsaymis geciremedinmi kafasina makinayi
yok yok ya ben cok kötüyüm ya siz haklisiniz
ezdirmemmmmmmmmmmm ben anami babami kimselere ezdirmemmmmmmmmm
dünyayi basina yikarim koca her zaman bulunur ama ana baba bulunmaz

sadece senin yazdığını okudum diğer yorumlara bakmadın..
yazından hissettiğim şu sizinki evlilikten çok ticari bir anlaşma olmuş ..
bu kadar para konuşulan bir evlilik bana hiç içaçıcı gelmedi maalesef

Bir arkadasim vardi, evlenmeden önce esine hep ailesini kötülerdi, annem böyle babam böyle, bana dogru düzgün ceyiz yapilmadi, kardesime alinan bana alinmadi, bilmem ne bilmem ne....evlendi, ve esinin ilk söyledigi sey, aman birak su aileni, onlar iyi olsalardi sana haksizlik yapmazlardi, iyi anne baba olsalardi sunu bunu alirlardi oldu.

Sonra sonra anladiki esinin ailesine böyle tavirli olmasina böyle negatif düsünmesine sebeb en basta kendisi olmus.

Kusura bakma ama bu yüzü esine sen verdin güzelim....yoksa esin bu denli yüzüzlesemezdi.:kahve:

Esin nerden biliyor ablalarina ne kadar takildigni? Hangi sifatla yok sunu alicaklar bunu alicaklar gibi tavirlar sergileyebiliyor? Ve sen nasil bir güzel onun agzinin payini vermiyorsun?
Neden böyle ac tavuk gibi aileni sömürmensine izin veriyorsun?
Neden hadi ordan be....benim ailem mecburmu onu bunu yapmaya...git calis essek gibi al...evlendinde ailememi güvendin sen ne bicim erkeksin demiyorsun?:hulya:

Cikar cikar...daha fazla tepene cikar...yarin öbür gün senide begenmez...aha buraya yaziyorum.:kahve:

Bir arkadasim vardi, evlenmeden önce esine hep ailesini kötülerdi, annem böyle babam böyle, bana dogru düzgün ceyiz yapilmadi, kardesime alinan bana alinmadi, bilmem ne bilmem ne....evlendi, ve esinin ilk söyledigi sey, aman birak su aileni, onlar iyi olsalardi sana haksizlik yapmazlardi, iyi anne baba olsalardi sunu bunu alirlardi oldu.

Sonra sonra anladiki esinin ailesine böyle tavirli olmasina böyle negatif düsünmesine sebeb en basta kendisi olmus.

Kusura bakma ama bu yüzü esine sen verdin güzelim....yoksa esin bu denli yüzüzlesemezdi.:kahve:

Esin nerden biliyor ablalarina ne kadar takildigni? Hangi sifatla yok sunu alicaklar bunu alicaklar gibi tavirlar sergileyebiliyor? Ve sen nasil bir güzel onun agzinin payini vermiyorsun?
Neden hadi ordan be....benim ailem mecburmu onu bunu yapmaya...git calis essek gibi al...evlendinde ailememi güvendin sen ne bicim erkeksin demiyorsun?:hulya:

Cikar cikar...daha fazla tepene cikar...yarin öbür gün senide begenmez...aha buraya yaziyorum.:kahve:
alkisalkisalkis hepsine katılıyorum.

Bi kere daha aynı muhabbetleri ederse direk boşarım seni dönersn türkiyeye diye tehdit et bence yani ben olsam bu sözleri çoktan söylemiştim. (siz daha iyi bilirsiniz ama benim bildiğim evliliklerde eşinin memleketinde yaşayabilmen için en az 5 yıl evli kalman gerekiyor sanırım. Yani orda yaşabilmesi için bile sana muhtaç. tabi emin değilim sadece kulaktan duyma bi bilgi bu bende)

Son düzenleme:
canım benim, belki çok acımasız görüneceğim ama eğer ortada çocuğunuz falan yoksa veya çok küçüklerse ayrılman en iyisi olur. çünkü böyle adamlar para olmayınca ne seni sever, ne korur. hatta kendisi bile ezmeye çalışır. ve seni de bu psikolojiyle delirtirler... hele daha şimdiden başladıysa.....
ne diyim. allah sabır versin

zaten beğenmiyorki bence Gülsümcüm.:delphin:
karısını beğenen azıcık değer veren insan karısını sokak ortasında tokatlar mı, olmadık laflar söyler mi?
arkadaşın diğer konularını da hatırlarsın.
ben sadece ismi evlilik kalmış bu kurumda evliliğe dair hiçbir imare göremiyorum..:1no2:

zaten beğenmiyorki bence Gülsümcüm.:delphin:
karısını beğenen azıcık değer veren insan karısını sokak ortasında tokatlar mı, olmadık laflar söyler mi?
arkadaşın diğer konularını da hatırlarsın.
ben sadece ismi evlilik kalmış bu kurumda evliliğe dair hiçbir imare göremiyorum..:1no2:

Yaw kizlar saka bir yanada bu erkeklere bir haller olmus ayol.

Eskidenmis kiz evi naz evi...eskidenmis gentelmenlik, eskidenmis delikanlilik

Simdi bakiyorumda gerek cevremde gerek burda gördüklerime okuduklarima inaninki sasiriyorum ya...

Artik erkekler nazlaniyor, artik erkek aileleri sunu bunu talep ediyor, töbe töbe....

Arkadasin diger konularini okumadim esmerim..bilmiyorum....isin icinde birde siddet var ha...güzel vallaha. ne diyim.

Adam kurnaz adam vesselam...bulmus bizim saf kizi oynatiyor.:umursamaz:

Uyan güzelim uyan....böyle cigersize kendini ve aileni yedirme...sen hicmi anne babana acimiyorsun? Hicmi onlarin düstügü durumu düsünmüyorsun?
Sen babanin ne mecburiyeti var size mutfak camasir makinesi almaya? :olmaz:

Ya adam olursun yada birtek bavulunla geldigin gibi defolur gidersin de ve koy tavrini.:mymeka:

Belki biraz acimazsiz yaziyorum...ama inanki senin iyligin icin....böyle bir adamla mutlu olacagin imkansiz gibi birsey güzelim...:teselli:

Yinede karar senin tercih senin.:1hug:

Yaw kizlar saka bir yanada bu erkeklere bir haller olmus ayol.

Eskidenmis kiz evi naz evi...eskidenmis gentelmenlik, eskidenmis delikanlilik

Simdi bakiyorumda gerek cevremde gerek burda gördüklerime okuduklarima inaninki sasiriyorum ya...

Artik erkekler nazlaniyor, artik erkek aileleri sunu bunu talep ediyor, töbe töbe....

Arkadasin diger konularini okumadim esmerim..bilmiyorum....isin icinde birde siddet var ha...güzel vallaha. ne diyim.

Adam kurnaz adam vesselam...bulmus bizim saf kizi oynatiyor.:umursamaz:

Uyan güzelim uyan....böyle cigersize kendini ve aileni yedirme...sen hicmi anne babana acimiyorsun? Hicmi onlarin düstügü durumu düsünmüyorsun?
Sen babanin ne mecburiyeti var size mutfak camasir makinesi almaya? :olmaz:

Ya adam olursun yada birtek bavulunla geldigin gibi defolur gidersin de ve koy tavrini.:mymeka:

Belki biraz acimazsiz yaziyorum...ama inanki senin iyligin icin....böyle bir adamla mutlu olacagin imkansiz gibi birsey güzelim...:teselli:

Yinede karar senin tercih senin.:1hug:

cidden canım yaa,

mesela eskiden erkek çalıştırmazdı karısını,ben karımı 3 kuruşa muhtaç etmem gerekirse hamallık yaparım derlerdi,şimdi çalışmayan kadın almayanlar mı dersin,karısının maaş kartına göz dikenler mi dersin...

ay utanmasalar çeyizi erkek tarafı hazırlayacakta kız tarafı istemeye gelcek,yakında kuyumcularda çıkarır 5i 1 yerde'nin erkek versiyonunusempatiksalakcinni

yumruğu masaya vurmayı öğrenmek gerek,yoksa yeni nesil erkekler çok fena,bitirirler bizi susarsak alttan alırsak

kusura bakma canım ama içim şişti,ne bu ortada dönen par lafı ,,
gerçektende bir arkadaş söylemiş ne paragöz kocan varmış,,para para para başka lafı yokmuşş

arkadaslar uzun uzun yazmislar sagolsunlar..hepsine katiliyorum ve sana soruyorum, sen ve ailen her seyi almaya , yapmaya mecbursunuz ama kocan hic bir seye mecbur degil...peki neden?

yazdiklarinizin tumunu okumadim cunku tamamini okusaydim cok sinir olacaktim. esiniz ne kadar paragoz biri yaa Allah gozunu doyursun :kızgın: ne demek senin ailen ablana bilmem kac gram altin takti da sana su kadar yani daha az takti, o zaman mutfagimizi onlar alacak falan...ne abuk sabuk dusunceler icine girmis hayretler icindeyim...bi kere kimse sizin mutfaginizi bilmem neyinizi yaptirmak zorunda degil, evli barkli kocaman insanlarsiniz kendi ihtiyaclarinizi kendiniz karsilamalisiniz cocuk degilsiniz. eger ailenizin parasi olsa size daha cok altin takarlarmis zaten kendin bunu soyluyosun ya da paralari olsa mutfaginizi yaptirirlarmis bunu da baban soylemis. ama yapilan bu aciklamalara ragmen esiniz hala birilerinden para bekliyorsa yaziklar olsun o adamin insanligina derim ben. insanlardan tek bekledigi sey para yani. biraz tok gozlu olsun. babaniza taksitleri odeyeceginize soz vermisken odemeleri ona yikmak cok buyuk saygisizlik, esiniz cok yanlis yapiyor. Allah esinize akil size de oyle bir adama dayanmak icin sabir versin. bundan sonra kim kime ne aldi diye cetere tutsun bari bilmem kim su kadar gram altin takti, sunu aldi sunu yapti diye...hersey para demek degildir bunu koskoca adam ogrenememis cok yazik.

valla sonuna kadar okuyamadim daraldim resmen Allah sana sabir versin o ne oyle kocami yoksa kaynanami anlayamadim hem senin ustune bu kadar gelmesi hic normal degil ve ayriyetten senin ailenin tavirlari onu alakadar etmez onun icinde senin basina kalkamaz hemde gözü senden cok parayi goruyor gibi bunun.... ya ne kisiliksiz adammis bu...cok sinirlendim alsanaalsanasmile

Back