- Konu Sahibi gamzeliyarim
Boşa bence.. anca ole geçer.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
simdi kendim ettim kendim buldum hesabi kendi kendimi yiyorum. salaklik iste biliyorum simdi ama... anca byöle icimi sizlere dökmekle rahatlyiorum biraz
alkisalkisalkis hepsine katılıyorum.Bir arkadasim vardi, evlenmeden önce esine hep ailesini kötülerdi, annem böyle babam böyle, bana dogru düzgün ceyiz yapilmadi, kardesime alinan bana alinmadi, bilmem ne bilmem ne....evlendi, ve esinin ilk söyledigi sey, aman birak su aileni, onlar iyi olsalardi sana haksizlik yapmazlardi, iyi anne baba olsalardi sunu bunu alirlardi oldu.
Sonra sonra anladiki esinin ailesine böyle tavirli olmasina böyle negatif düsünmesine sebeb en basta kendisi olmus.
Kusura bakma ama bu yüzü esine sen verdin güzelim....yoksa esin bu denli yüzüzlesemezdi.
Esin nerden biliyor ablalarina ne kadar takildigni? Hangi sifatla yok sunu alicaklar bunu alicaklar gibi tavirlar sergileyebiliyor? Ve sen nasil bir güzel onun agzinin payini vermiyorsun?
Neden böyle ac tavuk gibi aileni sömürmensine izin veriyorsun?
Neden hadi ordan be....benim ailem mecburmu onu bunu yapmaya...git calis essek gibi al...evlendinde ailememi güvendin sen ne bicim erkeksin demiyorsun?:hulya:
Cikar cikar...daha fazla tepene cikar...yarin öbür gün senide begenmez...aha buraya yaziyorum.
Bir arkadasim vardi, evlenmeden önce esine hep ailesini kötülerdi, annem böyle babam böyle, bana dogru düzgün ceyiz yapilmadi, kardesime alinan bana alinmadi, bilmem ne bilmem ne....evlendi, ve esinin ilk söyledigi sey, aman birak su aileni, onlar iyi olsalardi sana haksizlik yapmazlardi, iyi anne baba olsalardi sunu bunu alirlardi oldu.
Sonra sonra anladiki esinin ailesine böyle tavirli olmasina böyle negatif düsünmesine sebeb en basta kendisi olmus.
Kusura bakma ama bu yüzü esine sen verdin güzelim....yoksa esin bu denli yüzüzlesemezdi.
Esin nerden biliyor ablalarina ne kadar takildigni? Hangi sifatla yok sunu alicaklar bunu alicaklar gibi tavirlar sergileyebiliyor? Ve sen nasil bir güzel onun agzinin payini vermiyorsun?
Neden böyle ac tavuk gibi aileni sömürmensine izin veriyorsun?
Neden hadi ordan be....benim ailem mecburmu onu bunu yapmaya...git calis essek gibi al...evlendinde ailememi güvendin sen ne bicim erkeksin demiyorsun?:hulya:
Cikar cikar...daha fazla tepene cikar...yarin öbür gün senide begenmez...aha buraya yaziyorum.
zaten beğenmiyorki bence Gülsümcüm.
karısını beğenen azıcık değer veren insan karısını sokak ortasında tokatlar mı, olmadık laflar söyler mi?
arkadaşın diğer konularını da hatırlarsın.
ben sadece ismi evlilik kalmış bu kurumda evliliğe dair hiçbir imare göremiyorum..:1no2:
Yaw kizlar saka bir yanada bu erkeklere bir haller olmus ayol.
Eskidenmis kiz evi naz evi...eskidenmis gentelmenlik, eskidenmis delikanlilik
Simdi bakiyorumda gerek cevremde gerek burda gördüklerime okuduklarima inaninki sasiriyorum ya...
Artik erkekler nazlaniyor, artik erkek aileleri sunu bunu talep ediyor, töbe töbe....
Arkadasin diger konularini okumadim esmerim..bilmiyorum....isin icinde birde siddet var ha...güzel vallaha. ne diyim.
Adam kurnaz adam vesselam...bulmus bizim saf kizi oynatiyor.:umursamaz:
Uyan güzelim uyan....böyle cigersize kendini ve aileni yedirme...sen hicmi anne babana acimiyorsun? Hicmi onlarin düstügü durumu düsünmüyorsun?
Sen babanin ne mecburiyeti var size mutfak camasir makinesi almaya? lmaz:
Ya adam olursun yada birtek bavulunla geldigin gibi defolur gidersin de ve koy tavrini.:mymeka:
Belki biraz acimazsiz yaziyorum...ama inanki senin iyligin icin....böyle bir adamla mutlu olacagin imkansiz gibi birsey güzelim...:teselli:
Yinede karar senin tercih senin.:1hug: