• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu huyundan nasıl vazgeçer?

Sırf eşiniz değil sizde para gözsünüz bence. Boşanma durumunda altınlar kimde kalır diye tartışmışsınız eşinizle. Ne alaka yani nerden çıktı. Boşanma gündemde olur, dava açılacak olur anlaşma için konuşulur bu konular ama durduk yere ne alaka. Kim demiş takılar kadında kalır hangi kitapta yazıyor. Dini nikahta mihir olarak ortaya atılan şey kadında kalır. Gerisini siz kılıfına uydurmuşsunuz.

Eşiniz evet para göz ve sömürmeye alışmış ama sayenizde. Nerden biliyor ablanıza takılan altınları. Hemde gramına kadar. Babanızla yapılan anlaşmaya neden sadık kalmıyor. Yani iş yapılana kadar eyvallah sonra yatırmam ne demektir. Biraz adam gibi adam olsun da sözüne sadık kalsın.

Sen nasıl vazgeçirrim diyorsan geçiremezsin canım. Hiçççççççççç uğraşma. Sende pasifsin kocana karşı. Aileni bu kadar ezdirdiğine göre.

gamzecim;
bütün konularını okuyorum biliyorsun, burdaki yorumları da okudum,
peki sende ne değişiyor bu kadar zamandır,

geliyor yazıyor, içini boşaltıyorsun, sonra aynı hayata devam mı ediyorsun,

başından beri planlıymış bu adam, planları da tutmuş, atmış kapağı almanya'ya sayende,

artık bu asalağın planlarını bozma zamanı gelmedi mi,

"bu huyundan nasıl vazgeçer" diye konu açmışsın, hala bişeylerin değişeceğini bu adamın düzeleceğini mi düşünüyorsun,

sen nasıl konu açarsan aç güzelim, sana yazılanlar çok da değişmeyecek, peki sen ne zaman değişeceksin ???

Sırf eşiniz değil sizde para gözsünüz bence. Boşanma durumunda altınlar kimde kalır diye tartışmışsınız eşinizle. Ne alaka yani nerden çıktı. Boşanma gündemde olur, dava açılacak olur anlaşma için konuşulur bu konular ama durduk yere ne alaka. Kim demiş takılar kadında kalır hangi kitapta yazıyor. Dini nikahta mihir olarak ortaya atılan şey kadında kalır. Gerisini siz kılıfına uydurmuşsunuz.

Eşiniz evet para göz ve sömürmeye alışmış ama sayenizde. Nerden biliyor ablanıza takılan altınları. Hemde gramına kadar. Babanızla yapılan anlaşmaya neden sadık kalmıyor. Yani iş yapılana kadar eyvallah sonra yatırmam ne demektir. Biraz adam gibi adam olsun da sözüne sadık kalsın.

Sen nasıl vazgeçirrim diyorsan geçiremezsin canım. Hiçççççççççç uğraşma. Sende pasifsin kocana karşı. Aileni bu kadar ezdirdiğine göre.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bir arkadasim vardi, evlenmeden önce esine hep ailesini kötülerdi, annem böyle babam böyle, bana dogru düzgün ceyiz yapilmadi, kardesime alinan bana alinmadi, bilmem ne bilmem ne....evlendi, ve esinin ilk söyledigi sey, aman birak su aileni, onlar iyi olsalardi sana haksizlik yapmazlardi, iyi anne baba olsalardi sunu bunu alirlardi oldu.

Sonra sonra anladiki esinin ailesine böyle tavirli olmasina böyle negatif düsünmesine sebeb en basta kendisi olmus.

Kusura bakma ama bu yüzü esine sen verdin güzelim....yoksa esin bu denli yüzüzlesemezdi.:kahve:

Esin nerden biliyor ablalarina ne kadar takildigni? Hangi sifatla yok sunu alicaklar bunu alicaklar gibi tavirlar sergileyebiliyor? Ve sen nasil bir güzel onun agzinin payini vermiyorsun?
Neden böyle ac tavuk gibi aileni sömürmensine izin veriyorsun?
Neden hadi ordan be....benim ailem mecburmu onu bunu yapmaya...git calis essek gibi al...evlendinde ailememi güvendin sen ne bicim erkeksin demiyorsun?:hulya:

Cikar cikar...daha fazla tepene cikar...yarin öbür gün senide begenmez...aha buraya yaziyorum.:kahve:

yazdiklarin sonuna kadar dogru. kim ne dersede hakli. ben bosanicam kizlar baska yolu yok. ilk ve tek bosanan ben mi olucam sanki. bana deger vermiyeni ben tepeme cikarmisim meger.
pislik bi tartismamizdada onun eski nisanlisinin tartismasiydi, dayisinin kizi, demistiki madem araya girdin ayirdin bizi ozaman adam akilli kadinligini yap diye. pislik ya. igreniyorum. nefret ediyorum. aksamlari görünce yüzüme gülmeleri deli ediyor beni.
dün yine tartistik bana diyorki babanin kardesine hediye edecegi telefonu iste dedim niye istiycem kardesime hediye edilmek istiyen telefonu. kardesim kendiside dedi galiba babam bana o telefonu hediye edecek diye. yakamdan tuttu bagirdi bana elin agiziyla cevap verme diye. piskopat bu adam. nefret ediyorum ondan. kendimdende bazen nasil sevdim ben bunu nasil ailemi ezip ben gittim buna ya. mafoldumben giyimime karisti degistirdi, hareketlerime karisti degistirdi, hadi bunlara sesimi degistirmedi simdi düsünelerimide degistirmeye kalkiyor.
ama cüs artik, cok bile sabrettim, cok yiprandim. gercekten aynaya bakinca kendime bile aciyorum. is yerindekilerine hicbirsey anlatmadigim halde konusmuslar gamze eskiden daha mutlu gubu kimseyle konusmuyor artik diye.
salak ya dün carsaflari degistirdim makina calistircam diyo kiz sen haftada kac kez makina calistiriyorun dedim degisiyor gecen hafta calistirmadim mesela diyo azalt su makina calistirmalarini cok harciyorsun elektrigi suyu diyo dedim ihtiyac bunlar bununda mi hesabi olacak dedim. sustu bulasik makinasini calistirmiyorsun zaten 1haftadir hayret dedi. gerizekali ya. dagdan inmis ayi gibi ya. yabani. ele karsi ama evin herseyi yöneten iyi huylu gayet ilimli koca. b.. öyle. karisi gibisinide biraktim biraz olsun insan yerine kyomuyo. benim dedigim hep yanlis, birsey diyorum inanmiyor taki arastirdim veya sordum öyleymis diyene kadar. üf ya. üfff... istemiyorum gercekten istemiyorum.
ben kararimi coktan verdim ama iste babamla bile oturup basbasa konusamyiorum bile.
bu yazdiklarim tabi hemen biranda olmadi ama o son faca olayinda aklim basima geldi sanirim. herseyi acik acik görüyorum düsünebilyiorum. sirf kendine zarar vermek istiyen adam yapar yapacagini ama yerdeki kani siler peceteleri atar. uzun kolluda birsey giyerki kimse görmesin. beyefendi peceteler ortada kanlar yerde kollar acik uyumus.
nefret ediyorum iste. senağlama

1000 konuda acsam yok. olmicak anladim bunu. evlide olsa bekarda insan insana nasil davranilacagini bilir. siz tanimiyorsunuz bizi niye kötülügümü isteyesiniz. sizler bile böyle diyorsunuz ben bunlari aileme anlatsam yazik ikiside nasil üzülürler. ama bukadarla kalmicak bilyiorum simdi yine onlara birsey demesem bunun üstüne daha neler eklenecek yüküm daha agir olacak onlarin üzüntüsüde daha cok.
yok ablalarim yok olmaz böyle demi. hepinize tsk ederim. sayenizde gözüm acildi

kurtul kzım sen bu sıfatsız şahıstan " eşim, kocam " gibi sıfatlar hak edenler için kullanılır bu adam gibi görünen şahıs haketmiyor bu sıfatları piskopat bu yaa hiç gözünü kırpmadan sanada zarar verir ki zaten bunun planlarını yaptığınıda söylemişsana daha ne bekliyordun anlamıyorum ben. babanı iş yerine çağır izin al biraz konuş tatlım sen istedikten sonra bir yolunu bulursun mutlaka ama önce sen kendini netleştir........

Felaket resmen felaket... Kusura bakma ama agir konusabilirim esin hakkinda...
neleri hesaplamista üstüne baski kurmaya calisiyor.. Nasil icten pazarlik bu..
Acaip cok sinirlendim, senin halini düsünemiyorum bile..
Bence onu alttan almak yerine, gözünü korkutmalisin, can dayanir mi buna ?
Hatta gerekiyorsa ailene ac konuyu, baban karisina alip konussun anlayacagindan degilya
sahipsiz olmadigini anlamasi adina..
Hersey para demek degildir, ailene karsi feci derecede kinlenmis..
Kendi annesini sana karsi kiskirtmasi igrenc bi durum..
Kendisi trden mi geldi?
Canim bu adamdan hayir gelmez..

Son düzenleme:
gamzecigim hakkinda hayirlisi olsun ta ilk konunda demistim sana bu adam psikopat diye ama
yedirme güzelim ananin babanin kazancini el ogluna yedirme kimsenin kuklasi olma

aricam az sonra. sanki benim burda hayatim o gelince baslamis gibi hareketler düsünceleri var. benim amcamla, dedemle ailemle sanki hic iyi günüm olmadi. bana düsman olanlar onun yüzünden öyle bana. bunu akli sarj etmiyo. diyoki yapilanlar bana degil aslinda sana ama neden bana düsünmüyor iste.
ama laf onun benim icin kacirdigi firsatlara gelince senin icin ben dayimin kiziyla evlenmedim evlenseydim simdi benden rahati yoktu oluyo. benim atim arabam öncede yoktu dedim. seninle evlenince satmadim sende bunu bile bile evlendim benimle dedim. yine hirpaladi. sinirlerim cok bozuk ya. isteyim yaziroyumya gözlerim dolu dolu. Allah kimseye böylesini vermesin. cok zor. insanin telefonu cebinde degilde masasinda duruyo diye eve gidince karisinin cebi mi yirtilir ya. aklim almiyo artik. nasil dayanmisim ben ya.mafoldumben

benim annemde kac yildir almanyada temizlige gidiyor cocuklarima birsey alayim eve katkim olsun diye damadimin taksitini ödemeye degil. beyefendi yeni geldi temizlige gitmis cok mu yani. babamda karda kista ise gidiyor sirf colugu cocugu icin. bende sabahin köründe kalkip ise geliyorum. ama onun calistigi dile geliyor biz köleyiz sanki. ben bilyiorum annemin babamin cektigini o duygusuz anlamaz. yedirmem ablam yedirmem bundan sonra.

gamzecigim sana tavsiyem onunla sakin yanliz konusma önce aileni ara anlat sonra ayrilik kararini beraber söyleyin allah muhafaza yanliz olursan sana bisey falan yapar psikopot sonucta

öyle yapmam gerekecek. bunlari yasadiktan sonra pisman olmicamdanda eminim. ne arkama bakicam. herkese göre muhtesem bi dügünüm oldu ama benim icin hicte öyle degildi. ne ben istedigim gibiydim. nede ailem istedigini yapabildi. ordan basladi zaten ailem cagiriliyordu gerekenler aliniryordu bi dilinin ucuyla bize gelin deniliyordu tmm okadar. misafir gibi geldi annemler. cok zoruma gitti. gittiklerinde beyefendinin baskisindan agliyamadim bile. ah akilsiz kafam ah

Sözün bittiği yer. Denecek o kadar çok şey var ki, artık hepsi boş. Sen şimdi bir uyludan uyanmış gibisindir, tahmin edebiliyorum. Bizim yazacağımız herşeyi kendin gördüm ve hissettin zaten.
Ama gene de takıldığım yerleri yazmadan edemiyorum, ne demek kardeşine verilecek hediyeyi istetmek. s.kt.r diyeceğim ama ayıp olacak. Çok özür dilerim.
Bundan sonra sen arkana bile bakmadan defet gitsin. Ve başına gelenlere de "Ay başıma bunlar geldi, neden ben" filan gibi de yaklaşma. Başından bir evlilik değil bir kaza geçti senin, sakın kendini suçlama. Adam resmen kandırmış, tabir caizse bir tür dolandırıcılık gibi gör bunu ve ailenin desteğini de alarak yarına bak.
Herşey çok güzel olacak.

Back