- 10 Ağustos 2021
- 575
- 535
- 53
- 33
- Konu Sahibi mutsuzinsancik
-
Bak yazmiyim diyorum valla sizin gibiler insani çığrından çıkartır.Bir sürü saçmalık seks hayatinin herkesin dilinde olmasi aradan 2 sene geçmesi gidip yalvarip yakarmaniz sanki adam rahip kimseye el8 değmediErkeksiz yaşamak değil olay. Ben artık düzgün bir hayat kurmak istiyorum. Başka birisinin bana dokunmasını istemiyorum. Her türlü bana sahip çıkacak güvenebileceğim birisi. Beni çok mutlu etti zamanında. Bazı kıskançlıkları vardı tahammül edemedim. Ama şimdi olsa ederdim. Tekrar mutlu ve huzurlu sevmek sevilmek istiyorum
Evet başta büyüdüm artık kendi kararlarımı veririim dedi sonra işler değişti anlamadım gitti yaIliski yipranmis araya zaman girmis..sen neden dondun aradan 2 yil gecmis yanihemde arayq baska bile iliski bile girmis.. bence olmaz.. heleki kv filan girmis olaya ne bicim iliskiler bunlar ya sex yapacak kadar yetiskinsiniz ama anneye anlatacak kadar cocuk oyle mi
Annesine koşa koşa yaşadığı cinselliği anlatan adamdan koca olmaz. Ne olur başkası dokununca? Şu keko kafalardan çıkın, gerçekçi olun biraz.Erkeksiz yaşamak değil olay. Ben artık düzgün bir hayat kurmak istiyorum. Başka birisinin bana dokunmasını istemiyorum. Her türlü bana sahip çıkacak güvenebileceğim birisi. Beni çok mutlu etti zamanında. Bazı kıskançlıkları vardı tahammül edemedim. Ama şimdi olsa ederdim. Tekrar mutlu ve huzurlu sevmek sevilmek istiyorum
Hayır ayrılanda dönende benim. Annesine kendisi anlatmadı ki. Bir tanıdığına bir şey danışmıştı. Biz ayrılınca annesine anlatmışAyrıldığınız dönemde ne var ne yoksa anasına anlattığına göre sizinle bir daha barışmayı düşünmüyordu. Şimdi dönüp gelmesinin sebebi belki sizinle gerçekten bir gelecek kurmak değildir. Belki yokluktan, belki sevişecek kimse bulamadığı için dönüş yapmıştır size. Bunu da açık açık söyleyemeyeceğine göre gelecek kurmak istiyorum seni seviyorum falan diyor. Siz kendi kendinize barıştınız, evlendiniz, annesiyle anlaşması kaldı. Bu kadar saf olmayın hemen canım ya. Bakalım senin kadar samimiyetle barışmak istiyor mu?
Peki niye zorluyorsun?Evet başta büyüdüm artık kendi kararlarımı veririim dedi sonra işler değişti anlamadım gitti ya
Kendisi anlatmadı bir tanıdığına akıl danışmış. O da ayrılınca annesine anlatmışAnnesine koşa koşa yaşadığı cinselliği anlatan adamdan koca olmaz. Ne olur başkası dokununca? Şu keko kafalardan çıkın, gerçekçi olun biraz.
Onun beni mutlu edeceğine inanıyorumPeki niye zorluyorsun?
Ama etmiyor farkindaysan annesine anlattii seyler yuzunden ne durumuna dusmussun. Yatakta cok baska hunerleri varsa bilemicemOnun beni mutlu edeceğine inanıyorum
Hoaaayy maşallah. Akıl danışmak için sorduğuna emin misin? Belki leş arkadaş muhabbetine meze oldun, nerden biliyorsun? Kendi eli ile annesine, herkese rezil etmiş en başta, bu adam seninle evlenirse hasbelkader, korur kollar mı sanıyorsun?Kendisi anlatmadı bir tanıdığına akıl danışmış. O da ayrılınca annesine anlatmış
Evet kötü duruma düştüm kim bilir hakkımda neler dedi. Bana unuttum aklım yerinde değil dedi ama inanmadımAma etmiyor farkindaysan annesine anlattii seyler yuzunden ne durumuna dusmussun. Yatakta cok baska hunerleri varsa bilemicem
Allah akıl fikir versin.Onun beni mutlu edeceğine inanıyorum
Yaşasın gorsun madem.Allah akıl fikir versin.
Hayır o cevap gelmeden önce aramıştım ben. Konuşurken kulaklık takıp bir yandan yanıtlara bakarken gördüm. Gebelikle ilgili bir risk oldu korktukta sorduk yoksa normal şekilde anlatıp sormadık ki
Keşke konu doğru olmasaydı ama işte ne yazık ki doğru. Annesine sormadı tanıdığı güvendiği birisine sordu. O da hemen annesine yetiştirmiş anneside her şeyi biliyorum olmaz falan demiş öyleBizimle dalgami geçiyorsun? Bu topraklarda millet seksten dolayi öldürülüyor, degil evlilik disi bebek. Internet ve doktor denilen seyler varken, anne ne alaka?
Konu artik anlamini kaybediyor gerçekten. Eger konu dogru ise, ya lütfen herkes seks yapmasin yaaa.
Kendisi anlatmadı. Birinden akıl aldı o akıl aldığı kişi ayrılınca her şeyi anlatmış. Arkadaşlarına anlatcsk birisi değil o konuda güveniyorum. Diğer kişi sonradan pişman oldu özür diledi istemediğini yapmam dedi. Ama oldu yinede. Daha sonra mecbur hissettim değer verdiğine inandım. Ama sonradan fark ettim ki canımın bile güveni yokken onunla aynı evde yaşamam güvensiz yani. Bana ettiği tehditler davranışları. Her şey çok değişti. İlk zamanlar ve son zamanlar değer vermedi bana. Şimdi ayrıldım çok pişman ama değiştirmiyorHoaaayy maşallah. Akıl danışmak için sorduğuna emin misin? Belki leş arkadaş muhabbetine meze oldun, nerden biliyorsun? Kendi eli ile annesine, herkese rezil etmiş en başta, bu adam seninle evlenirse hasbelkader, korur kollar mı sanıyorsun?
Tecavüz girişiminde bulunan adam ile neden ilişkiye başladın? Tam başaramadı, gel rahat rahat amacına ulaş gibi. Kendine neden gram saygın yok?
Keşke konu doğru olmasaydı ama işte ne yazık ki doğru. Annesine sormadı tanıdığı güvendiği birisine sordu. O da hemen annesine yetiştirmiş anneside her şeyi biliyorum olmaz falan demiş öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?