bence onu arama sorma ve unutmaya çalış hiç peşinden koşma olan sana olur bu evllik iyi olmaz yüzüne vururlar herşeyi üzülen sen olursun

Bu ilişkide anne ne alaka?
Adam anasına ne demiş bıraktı gitti geri geldi mi demiş?
Adam fiyasko.

Ne saçmalık.. Oğlu başkasıyla birlikte olmak isteyince ona da sizinle olan geçmişini anlatıyorlar mı ? Tabiki hayır. Annesi tipik oğlumun elinin kiri ama öyle bir kızla evlenemezcilerden, belli. İlerde olacaklar çok net. Bile bile giderseniz siz bilirsiniz. Hoş eski sevgilinizin de sizinle ileriye dönük düşündüğünü sanmıyorum, düşünse bile iş evliliğe falan gelirse ailesi izin vermez sizin de giden zamanınıza yazık olur

Bak yazmiyim diyorum valla sizin gibiler insani çığrından çıkartır.Bir sürü saçmalık seks hayatinin herkesin dilinde olmasi aradan 2 sene geçmesi gidip yalvarip yakarmaniz sanki adam rahip kimseye el8 değmedi
Kaldi ki kıskançliklari olan birisi yazmissiniz tahammül edemediğinizi hic akliniz yok mu sizin dunyada baska adam mi yok sevmek sevilmek boyle birşey değil
Benim de bir kizim var yemin ederim ödüm patlıyor gider de bir gün böyle dangozun birinin peşinden koşar diye azicik akil fikir lütfen yaziktir

Evet başta büyüdüm artık kendi kararlarımı veririim dedi sonra işler değişti anlamadım gitti ya

Ayrıldığınız dönemde ne var ne yoksa anasına anlattığına göre sizinle bir daha barışmayı düşünmüyordu. Şimdi dönüp gelmesinin sebebi belki sizinle gerçekten bir gelecek kurmak değildir. Belki yokluktan, belki sevişecek kimse bulamadığı için dönüş yapmıştır size. Bunu da açık açık söyleyemeyeceğine göre gelecek kurmak istiyorum seni seviyorum falan diyor. Siz kendi kendinize barıştınız, evlendiniz, annesiyle anlaşması kaldı. Bu kadar saf olmayın hemen canım ya. Bakalım senin kadar samimiyetle barışmak istiyor mu?

Annesine koşa koşa yaşadığı cinselliği anlatan adamdan koca olmaz. Ne olur başkası dokununca? Şu keko kafalardan çıkın, gerçekçi olun biraz.

Hayır ayrılanda dönende benim. Annesine kendisi anlatmadı ki. Bir tanıdığına bir şey danışmıştı. Biz ayrılınca annesine anlatmış

Kendisi anlatmadı bir tanıdığına akıl danışmış. O da ayrılınca annesine anlatmış
Hoaaayy maşallah. Akıl danışmak için sorduğuna emin misin? Belki leş arkadaş muhabbetine meze oldun, nerden biliyorsun? Kendi eli ile annesine, herkese rezil etmiş en başta, bu adam seninle evlenirse hasbelkader, korur kollar mı sanıyorsun?

Tecavüz girişiminde bulunan adam ile neden ilişkiye başladın? Tam başaramadı, gel rahat rahat amacına ulaş gibi. Kendine neden gram saygın yok?

Hayır o cevap gelmeden önce aramıştım ben. Konuşurken kulaklık takıp bir yandan yanıtlara bakarken gördüm. Gebelikle ilgili bir risk oldu korktukta sorduk yoksa normal şekilde anlatıp sormadık ki

Bizimle dalgami geçiyorsun? Bu topraklarda millet seksten dolayi öldürülüyor, degil evlilik disi bebek. Internet ve doktor denilen seyler varken, anne ne alaka?

Konu artik anlamini kaybediyor gerçekten. Eger konu dogru ise, ya lütfen herkes seks yapmasin yaaa.

Keşke konu doğru olmasaydı ama işte ne yazık ki doğru. Annesine sormadı tanıdığı güvendiği birisine sordu. O da hemen annesine yetiştirmiş anneside her şeyi biliyorum olmaz falan demiş öyle

Kendisi anlatmadı. Birinden akıl aldı o akıl aldığı kişi ayrılınca her şeyi anlatmış. Arkadaşlarına anlatcsk birisi değil o konuda güveniyorum. Diğer kişi sonradan pişman oldu özür diledi istemediğini yapmam dedi. Ama oldu yinede. Daha sonra mecbur hissettim değer verdiğine inandım. Ama sonradan fark ettim ki canımın bile güveni yokken onunla aynı evde yaşamam güvensiz yani. Bana ettiği tehditler davranışları. Her şey çok değişti. İlk zamanlar ve son zamanlar değer vermedi bana. Şimdi ayrıldım çok pişman ama değiştirmiyor

Keşke konu doğru olmasaydı ama işte ne yazık ki doğru. Annesine sormadı tanıdığı güvendiği birisine sordu. O da hemen annesine yetiştirmiş anneside her şeyi biliyorum olmaz falan demiş öyle

Yaslar kaç?

Gebelik korkusu var ise, o diger adam ile vardi? Sen niye gidip eski sevgiline anlatiyorsun? Onu geçtim, o niye millete danisiyor? Internette hersey açik yaziyor. Sen doktora gidersin, eczanede hamilelik testi alirsin. O tanidik bildiginde ne yapacakti? Seni kontroldenmi geçirecekti?

Konun nereden tutsan elinde kaliyor gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…