Yaaa ne kanlı bıçaklı insanlar , ne uzaklaştırma kararı çıkarılan, ne içinde şiddet hakaret aldatma geçen insanlar tekrar barisiyor.
Eski sevgilim bana 'savasan ulkeler bile barisiyor,biz neden barismayalim' demişti.
Yani iki olay olur, sonra geçer gider. Bizim aile toplum yapımız balık hafızalıdir.
Ama başka birine tercih ettiğin bir adamla tekrar ilişkiye başlamak iyi fikir mi? Bence değil. Şu an daha iyisini bulamadığıniz için adam kıymetli geliyro sanırım. Bence sen de ona yol ver,yeni biriyle tertemiz bir sayfa aç.
*Benim şimdiki ilişkimle aramiza da nice reklam arasi girdi, ayriliklarimizda. Ama dönüp dönüp yine denedik:) Hiç de aklıma gelmiyor 'benden sonra hayatına kimler girdi' diye, onun da umarım aklına gelmiyordur. Hatta geçenlerde konu geldi, telefonumda gösterdiğim resimleri geçerken bir yaz aşkımla fotolarimi gördü, ben de çok komik bir anıyı anlattım o çocukla ilgili (ama gerçekten çok komik) . 'hala konuşuyor musunuz?' dedi, 'yoo,3 sene önceki hikaye' dedim. Ama şöyle bir şey var ki, biz 4 sene önce de birlikteydik
o da anlamazliktan geldi,geçti.
Eğer kaninizda birkaç gram gavatlik varsa siz de yeniden deneyebilirsiniz:)))