- 20 Ağustos 2021
- 101
- 21
- 26
- Konu Sahibi mutsuzinsancik
O zamanlar küçüktük akıl almak için sormuştu. Sonrada annesine anlatmış sağolsunlarSizin seks hayatınızı niye kayınvalide adayına kadar herkes biliyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zamanlar küçüktük akıl almak için sormuştu. Sonrada annesine anlatmış sağolsunlarSizin seks hayatınızı niye kayınvalide adayına kadar herkes biliyor?
Güvenme işte.Güveniyorum ona sanırım.
Eskiden beni çok severdi. Anneler gününde beni niye aramıyor ben onu çok seviyorum alındım falan diyordu hatta konuşuyorduk telefonda. Onunla yaptığımız şeyleri duyunca kadın benden nefret etti sanırım bilmiyorum
Neyin aklını aldınız seks ile alakalı? Ne tuhaf ilişkiler. Adam sana bir sorunun olduğunda ara diyor, ne bu kriz çözme masası mı? Sende arıyorsun. Konu açıyorsun arama boşver diyorlar aradım konuştum diyorsun. Eh madem uygulamayacaksın neden fikir soruyorsun?O zamanlar küçüktük akıl almak için sormuştu. Sonrada annesine anlatmış sağolsunlar
Evet doğru diyorsunuz. Annesine neden hemen anlattı bende anlamadım. Çünkü kendisi ağırdan almak istediğini tekrar birbirimizi tanımamız gerektiğini istediğini söyledi. Sağlam olsun ilişkinin temeli dedi bir anda anne olayı açıldı. Annesinin hoş karşılamayacağını biliyordum zaten ama bu kadar da olmaz sanmıştım. Acaba kendisi başta kabullenemedi sonra arayıp kabullendiğini söyledi. Ama içten içe pişman olup annesine o yüzden anlatıp sert bir bariyer kurmak mı istedi diye düşünüyorumBunlar nasil iliskiler böyle ya? Daha ortada fol yok yumurta yok aileler isin içinde. Sen adam ile tekrar deneme dönemindesin, adam arkadaslarina degil (ki onlara bile hemen anlatilmaz), kosup gidip annesine anlatiyor ya. Yetiskin insanlarsiniz.
Artik durumlar çok tuhaf bir hal almaya basladi. Iliski yasayacak kadar modern, ama halen aileleri içine katarak kadar arabesk bir sekilde yasaniliyor. Tabiki dramlar huzursuzluklar eksik olmaz.
Herseyi annesine yetistiren birinden uzak dur. Ve gelecek iliskilerinde sakin aileler ile hasir nesir olma. Tanisma. Sadece is evlilige dogru gittiginde (yani gelecek ayda bir söz felan kesilcek ise) aile ile tanisilir.
Seks hayatını anasına yetiştiren adamdan cacık olmaz.O zamanlar küçüktük akıl almak için sormuştu. Sonrada annesine anlatmış sağolsunlar
Hayır o cevap gelmeden önce aramıştım ben. Konuşurken kulaklık takıp bir yandan yanıtlara bakarken gördüm. Gebelikle ilgili bir risk oldu korktukta sorduk yoksa normal şekilde anlatıp sormadık kiNeyin aklını aldınız seks ile alakalı? Ne tuhaf ilişkiler. Adam sana bir sorunun olduğunda ara diyor, ne bu kriz çözme masası mı? Sende arıyorsun. Konu açıyorsun arama boşver diyorlar aradım konuştum diyorsun. Eh madem uygulamayacaksın neden fikir soruyorsun?
Bu gibi olaylar yaşanmışken o kadın senin kvden olmaz bundan sonraHayır o cevap gelmeden önce aramıştım ben. Konuşurken kulaklık takıp bir yandan yanıtlara bakarken gördüm. Gebelikle ilgili bir risk oldu korktukta sorduk yoksa normal şekilde anlatıp sormadık ki
tam konusu buSeks hayatını anasına yetiştiren adamdan cacık olmaz.
Ben 2 yıl önce biryle beraber olduktan sonra ayrıldım. Ondan sonra başkasıyla bi ilişkim oldu. Ama pişman oldum ve ona geri dönmek istedim. Kendisi beni hala seviyor. Doğruları anlattım o da kabul etmedi. Aslında bazı şeylere inanmadı. Sonra beni geri aradı ve seninle gelecek istiyorum dedi. Akşam annesine benim geri döndüğümü söylemiş ama annesi hakkımı helal etmem demiş. Sizce çabalarsak düzelmez miydi? Şimdi beni istemiyor telafisi yok mu bunun kendimi tekrar sevdiremez miyim güvenmez mi bana? Dün tekrar konuştuk ben başımdan geçenleri ona detaylı anlattım kendi sordu dinlemek istedi daha çok. Bana tecavüz girişiminde bulunan biriyle ilişkiye devam ettim ve daha sonra gerçekleşti de. Bana inanmadı kimse kimseye zorla bir şey yapamaz dedi. Ama o an ben ona sadece hani yapmıcaktın dedim yüzüne baktı yapcak bir şey yok der gibi baktı onun belinden itiyordum olmasın diye bileklerimi tuttu bir şey Yapamadım zaten. Bu son detayları ona söylememiştim. İnanmadığı için. Sizce bir şey değişmez mi ? Yakın bir zamanda 5-10 dakika bi görüşmemiz olcak son kez dedik. Sizce o an detayları söylesem mi çünkü çok gücüme gitti inanmaması. Yalan söyleyecek olsam hiç anlatmazdım olmadı yaşamadım derdim. Lütfen yardım edin akıl verin.
(soruyu yanlış kategoriye açmşım az önce. O yüzden doğru kategoriyi bulup tekrar sordum daha fazla detayla kusura bakmayın)
Kendisi anlstmadı bi tanıdıktan yardım isteniştik o zamanlar küçüktük. Biz ayrılınca o tanıdık annesine anlatmış her şeyi anneside senle yapan başkasıylada yapar demiş asla olmaz demiş. Her yaşadığını annesine anlatan biri değil aslında
Hiç umut yok diyorsunuz yaniBu ilişki hiçbir yere varmaz boşuna kendini yıprattığınla kalırsın hiç uğraşma
Yok. Köy görünüyor illa gideceğim diyorsan sen bilirsinHiç umut yok diyorsunuz yani
Siz umut görüyor musunuz ?Hiç umut yok diyorsunuz yani
Erkeksiz yaşamak değil olay. Ben artık düzgün bir hayat kurmak istiyorum. Başka birisinin bana dokunmasını istemiyorum. Her türlü bana sahip çıkacak güvenebileceğim birisi. Beni çok mutlu etti zamanında. Bazı kıskançlıkları vardı tahammül edemedim. Ama şimdi olsa ederdim. Tekrar mutlu ve huzurlu sevmek sevilmek istiyorumBu gibi olaylar yaşanmışken o kadın senin kvden olmaz bundan sonra
En ufak sorunda sen zaten evlenmeden önce de şöyleydin böyleydin der. Neden bu adamda ısrar ediyorsun? Biraz erkeksiz yaşamayı denemelisin. Olmazı oldurmaya çalışmak neden
Görmek istiyorum sadeceSiz umut görüyor musunuz ?
Görmeyin bence bu ilişki şimdiden sıkıntılı biran önce kurtulmaya bakın. Ya adam olsa sizin tecavüz meselesini konusturmazdi siz halen gidip açıklama yapma pesindesinizGörmek istiyorum sadece