Bu evlilik kurtulur mu sizce

Esinizi sevmiyor olabilir misiniz?
Seven insan dokunmak ister
inanin bilmiyorum. Ilk zamanlarda da cinsellik problemdi ama dokunmak opmrk istiyordum. Ikinci cocuktan sonra oldugu icin gecirdigim depresyona bagli yasadigimiz seylerde etkili tabi bu yuzden olabilir diye dusunup sevmiyorum ben bu adami diyemiyorum

üzülmenizi istemem eşinizde de çok hata var ama büyük oran da siz hatalısınız. artık bundan sonra silkelenip evliliğinizi yoluna koymaya bakın. siz adımlar atın. cinsellik bir evliliğin belki %80 i. orda problem varsa diğer pek çok şey anlamsız kalıyor

Siz burda bile atarlaniyorsunuz hemen Istediginiz cevapları almayınca. Sizin neden böyle hareket ettiğinizi de anlıyorum aslında, ama böyle devam ederseniz evliliğiniz kesin bitecek. Cünkü böyle devam ederseniz dünyanın en iyi terapistine gitseniz birsey degismez. Kendinizle yüzleşmeye hazır degilsiniz çünkü. Ve bu olmadikca ne esiniz ne terapist nede herhangi Allahin baska kulu size yardım edemez

demissiniz ya esiniz sizin ihtiyac duydugunuz seyi yapmasa diye.. evet yapmiyor iste ilgi istiyorum. Bana bazen erkek arkadasi gibo davraniyor. Incelik nedir bilmiyor demiyecegim istedigi zaman cok ince olabiliyor bana karsi.degil ama is cevresine. Diger soylediklerinizde sonuna kadar haklisiniz ben tek bi yonden yazıyorum herseyi. Kucuk kızım icin dusunduklerimj anlatmiyorum ona karsi suclulugumu yazmiyorum. Disardan bakiyorum gercekten cok guzel hersey. Sahip oldugum sey cok fazla .Tesekkurler

Eşin çok çok haklı , olmasa da olursa neden evlendin !!!
Çocuk falan olmadan önce de böyleymişsin , boşversene , gencecik adamın hayatını karartmışsın

atar yapmamistim gercekten oyle anlasiliyorsa sorunun bende oldugunu anlatmak istemiştim. Tesekkurler dusunceleriniz icin

yeteri kadar uzgunum zaten sagolun dusunceleriniz icin

İyi bir doktor bul ve bu derdinden kurtul. İkinci evliliğini yapsan bile yürümez. Doktora gidip iyileşmesin. Gerekirse doktor doktor gezmelisin

atar yapmamistim gercekten oyle anlasiliyorsa sorunun bende oldugunu anlatmak istemiştim. Tesekkurler dusunceleriniz icin

Sizi gerçekten üzmek istemiyorum. Zamaninda bende bir kac rahatsizlik birden gecirdim onun icin sizin su anda olan durumunza empati gösterebiliyorum. Kendinize karşı dürüst olun. Evliliğinizi de kurtarirsiniz, ama ilk önce kendini kurtarmaniz lazim. Bunun için önce bir kendinize dönün. Bu sorunlarınızın ana sebebini bulmanız lazım. Eşiniz sizi bu konuda destekliyebilir, ama ana is size düşüyor.

M mortanem merhaba
Evlilikte en önemli unsurlar bence:
Saygi
Sevgi
Anlayış
Empati
Dürüstlük
Cinsellik

Bunlarsan biri yoksa o evlilik sallanir. Siz saygı yok diyosunuz, ki bu en güçlü temellerden biridir. Cinsellik olmasa da olur diyorsunuz. Hayir kesinlikle katılmıyorum.
Isin icinde şiddet de var.. Ve hala varsa benim icin kabul edilebilir birsey kesinlikle degil..

tek basiniza basetmek cok zor bence. Ve daha da onemlisi, siz sorunlarınıza çözüm bulmak için çok ama cok gec kalmışsınız. Hiçbirşey için geç değildir elbet. Eger yaşadığınız olumsuzluklara çizgi çekip ileride bunları birbirinizin yüzüne vurmayacaksaniz, her ikiniz de profesyonal destek alabilirsiniz. Unutmayın bu iliskileri iyilestirmek de bozmak da, tek tarafın işi/sorumlulugu değil. Karşılıklı.. Umarim cozersiniz sorunlarinizi..

Edit: imla

Bence çok yıpranmışsın. Olayları da atlatmakta sıkıntı yaşıyorsun. Kötü şeyler yaşamışsın ama atlatabilirsin ve eşinle aranı düzeltmek biraz da senin elinde. Psikologdansa psikiyatriste gidip ilaçla destek alıp almaman gerektiğini öğrenmelisin. Çalışma hayatına geri dönmek de toparlanmana yardım eder. Bence umut var..

Ben sizi haklı buldum. Araları bu kadar yakın olan iki çocuğun bakımında yanınızda olmayan bir eş, sizden cinsellik isterse için için sinirlenir ve cinsellikten soğursunuz tabii. Bu konuyu çözmek için uğraşmayıp aksine size cinsellik baskısında bulunan, sinirlenince hakaret eden hatta vuran adam apaçık cinsel, sözel ve fiziksel şiddet uyguluyor. Bu durumda hissettikleriniz çok normal çünkü siz bu evlilikten olan ortak çocuklarınızı büyütmek için iş hayatınıza ara verip tam zamanlı olarak kendinizi eve ve çocuklarınıza adama fedakârlığını yapıyorsunuz ama eşiniz bunları görüp kıymetinizi bilmiyor. Biliyor musunuz birçok kadın “Cinsellik evlilikte çok önemli. Ben istemesem de kocama orgazm taklidi yaparım, yine de onun her istediğinde onun isteklerini karşılarım; yeter ki evliliğim bozulmasın.” der. Böyle olunca da adam mutlu olur kadın da görevini yapmış olur. Türkiye’deki çoğu evlilik böyledir. Ruhu tatmin edilmeyen, istekleri ve acıları görmezden gelinen, yorulup söylenme hakkı olmayan, hakaret de duysa tokat da yese devam eden evlilikler... Bunlardan yakınanlar olunca da “Ama kocan haklı, cinsellik az olursa evlilik yürümez. Senin için almasa da yapmalısın.” diye önce kadınlar sizi eleştirir. Kavga, aşağılama, hakaret, fiziksel şiddet ve cinsel şiddet var arkadaşım evliliğinde; senin nasıl için alacak eşinle cinselliği? O eşinin önce bunu anlaması lazım. Senin öncelikle kendini suçlamaktan kurtulman lazım. Terapisti falan boşver, ilk işin yıllarca bile sürse psikoloğa gidip kendini bu suçluluk duygusundan kurtarmak olsun. Senin manen güçlenmen lazım ivedilikle!

ben once kendimi iyilestirmek adina psikologa gittim zaten ama devam edemedim iyi geliyordu görüşmeler. yargılanmadan biriyle konuşabilmek rahatlatiyor insanı

esim duzenli bir cinsel hayata gecsek herseyi unutur o kadar gamsiz bir insan. Ben unutamam belki. Yani insan hic mi kirilmaz söylediğim birseye kafayi takmaz. Bende agir konuşuyorum yeri geldiginde hicbirini dert etmiyor kendine. Yani bu iyi bir huy mu beni takmadigini düşünüyorum. Umarim cozebiliriz sagolun tavsiyeler icin

psikiyatriste de gittim 2 ay oluyor sanırım ilaci aldım ama kullanamiyorum kucuk hala emiyor. Emzirme ye uygunmus ama yinede kiyamiyorum kizima ya geçerse diye. Emzirme isini 1 ay içinde bitirecegiz o zaman kullanabilirim anca. Belki o zaman sakinler unuturum bazi seyleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…