Bu evlilik kurtulur mu sizce

tesekkurler evet o da bir ihtiyac ama .... olmuyor yapamiyorum cok zorluyorum kendimi

Bu durumu aşamamışken çocuk yapmanız büyük hata olmuş. Siz hastalığınızı yenmiş değilsiniz aslında. Eşinizin davranışları hatalı ama şikayeti haklı. İnsanın kendisini arzulamaya biriyle evli olması korkunç bir durum. Tedavi doktor bu aşamadam sonra durumu çözermi bilemiyorum ama sizin bir şekilde toplanmanız lazım cinsellik sorununu aşmadam bu evliliği kurtaramazsınız

hatayi bende bulabilirler ama hatalisin demenin de farklı yollari var bazi arkadaslar gercekten cok acimasiz. Yapacak birsey yok isteyen istedigi yorumu yazar. Sagolun anlayisiniz icin

Tek sorun üstüste çocuk olması mı. Benimde üstüste oldu. Cinsellik eşinizin hakkı ve siz istemeseniz de yapmak zorundasınz, sonra yarın öbür gün kocam beni aldatıyor diye konu açılmasın

sorun tam da burda basliyor. Ben once aramizi iyi yapalim biraz üstüme gelme diyorum. Adim da attim bu konuda. Esim de once cinsellik sonra ben iyi olurum diyor. Bu iki farklo düşüncenin savasi var aramizda.

Tek sorun üstüste çocuk olması mı. Benimde üstüste oldu. Cinsellik eşinizin hakkı ve siz istemeseniz de yapmak zorundasınz, sonra yarın öbür gün kocam beni aldatıyor diye konu açılmasın
tek sorun hazir olmadan ikincigi çocuğun olmasi. Siz bunu kaldirabilmissiniz ben kaldiramadim. Istemeden yaptığım zamanlarda oldu ama artik yapmak istemiyorum. Kocam beni aldatiyor diye konu acmam aninda bosanirim.

Bizimde dogumdan sonra aramiz acildi.konusu oldugu icin soyluyorum ama benim isteğmde bir azalma olmadi.
Esimde oldu.
Eskiden 54 kilo olan ben suan 63 kiloyum.
Cok sisman degilim.
Ama bebek arayi aciyor.
Bende boyle nereye kadar devam edecegini dusunuyrum.
Korkutucu boyle olmasi cunku.
Ben bebek bakicisi, camasir yikqyip asan fırsat buluesa yemek yapan kisi konumundayım.

O eve para getiren kisi. Eve gelince bebekle ilgilenir.
Ama bir kadın olarak benle ilgilenmemesi
Falan sinir bozucu..
Bende nereyw kadar sabredicem.

Es degiliz cunku

Gerçekten çok üzüldüm iki tane de küçük meleğiniz var
Öncelikle Allah yardım etsin

Ama unutmayın grip nasıl hastalıksa sizin durumunuz da hastalık
Lütfen tedavi olun ciddi psikolojik sorunlarınız var ve maalesef sizin sorunlarınızın kaynağı bu eşiniz değil
cinsel problemlerle ilgili bir arkadaşım hipnoz uygulayan bir doktordan yardım aldı öyle aştı
Siz de bir araştırın lütfen çocuklarınız için bundan kurtulun

Konuştuğum bir uzman kadınların ve erkeklerin vücudunda biriken negatif enerjiyi vücudundan regl ve orgazm’la attığını söylemişti

Erkeklerin regl olma gibi bir durumları olmadığına göre tek çare cinsellik

Erkeklerin bu konudaki sıkıntısını anlamak için menapoza girmiş bir kadının şikayetlerini dinleyin

Çocuklar konusunda sizinle neredeyse aynı şeyleri hissetmişiz.Ben büyük oğlumu 2.ye hamile kaldığım için 1 yaşında sütten kestim ve o dönem kelimenin tam anlamıyla kahroldum tüm hamileliğim ağlamakla geçirdim

Ona bebekliğini yaşatamadım düşüncesiyle çok fazla üstüne düşündüm ve bu arada eşimi ve daha kötüsü yeri geldi küçüğümü ihmal ettim

Sonuç artık 7 yaşında olmasına rağmen hala benimle uyumak isteye ,yemeğini benim elimden yemek isteyen,vs...bir oğlum var,küçüğümde tam tersine bu arada
Kızınızla ilgili endişeleriniz şimdi farkında değilsiniz ama inanın ona zarar verecek ona haksızlık ettiğinizi düşünmekten vazgeçin ve bir gün büyüyüp yuvadan uçacaklarını düşünerek an’ı yaşayın

Eşinize gelince,benim eşim birgün dayanamayıp kendimi kullanılmış bir damızlık olarak hissediyorum demişti.ilk söylediğinde umursamadım ama yıllar içinde bu umursamazlığımın faturası çok ağır oldu

Yolun başındadınız eğer gerçekten evliliğinizi kurtarmak istiyorsanız mutlaka yardım alın

Kendinizi ve eşinizi bir yana bırakın bunu çocuklarınız için yapın en azından, zira yıkılan yuvaların enkazında en çok çocuklar zarar görüyor

Allah cc yar ve yardımcınız olsun

eşinizin size vurmasının ardından hala kurtulur mu diyosunuz! işiniz de varmıs durursunuz ayaklarınızın üstünde .. kafanızı toparlayıp evlatlarınıza yönelin.hepimiz hata yapıyoruz ama telafi edebilirsiniz.yarım kalan hayallerinizi cocuklarınızla gerçekleştirmeye calısın. umarım hersey güzel olur sizin için.

soylemek istediklerinizi anliyorum siz de haklisiniz insallah siz de bir cozum bulursunuz

daha önce de söyledigim gibi ise baslayana kadar malesef doktora gidemem. O zamana kadar ortada bir evlilik kalmis olursa mutlaka gideceğim tesekkurler

Kimse istemediği bir şeyi yapmak zorunda değil. Önce şu zihniyetten kurtulun.

Üye aslında eşiniz size karşı iyi bir insanken zamanla iki taraf da tahammülsüz bir hal almışsınız. Eşinizin size vurması çok çok yanlış bir şey. Buna rağmen affediyorsanız evliliği kurtarmak için birbirinize daha açık sözlü olmalısınız.

Bence cinselliğe yaklaşımınızı daha doğru yöne çekmelisiniz. Olmasa da olur demişsiniz aslında kadınlarında cinsel istekleri ihtiyaçları var. Kendinizi o moda çekmenin yolunu bulun derim.

cocuklar icin soylediklerinizde sonuna kadar haklisiniz. Kendim icin kizlarim icin cikacagim insallah bu bataktan ama esimin bi el uzatmasini bekledim hep. Bu bataktan cikinca esimle ilgili daha net olabilirim sanirim. Tesekkurler

ayaklarimin ustunde dururrum evet ama bunu yapmak istedigimden emin degilim dogru karari vermeye çalışıyorum tesekkurler

ara sayfalarda yazdim olmasada olur sözü ikinci cocuktan sonra yasananlardan ötürü ortaya cikan bir dusunce. Esim cok üstüme geliyor. Kavga ediyoruz ama beni hic kendi halime birakmiyor biraz kendini cekse kirilsa ben gonlunu alirim zaten ama yok boyle yapmıyor. O kadar kavgaya kotu soze ragmen ertesi gun ayni istekle karsima cikiyor. Cildiriyorum bir kavga daha oluyor. Döngü bu şekilde. Hayattan sogudum beni ciddiye almadigini dusunuyorum. Bunlari acik acik konuşuyorum. Bu tavrinin cozum olmadigini gördün artik vazgecsen diyorum. Bu sekilde benden istedigini alamazsin diyorum. Ama ne fayda. Dedigim gibi deneyecegim birdaha ama sakinlesmem lazim once izin verirse tabi.

Eşinizin bu konuda ki ısrarı arsızlığından değil bence fiziki olarak rahatlamaya ihtiyacı var ve bence çok sabırlı davranmış.

Aldatmadığından eminim diyorsunuz bakın bu bile hem size hem kendine olan saygısını gösteriyor aslında

ben sizin gibi dusunemiyorum iste. Genel olarakta umursamaz bir insandir kafaya takmaz biseyi. O yuzden beni de umursamadigini dusunuyorum sanirim. Neyin dogru oldugunu bilemiyorum.

ben sizin gibi dusunemiyorum iste. Genel olarakta umursamaz bir insandir kafaya takmaz biseyi. O yuzden beni de umursamadigini dusunuyorum sanirim. Neyin dogru oldugunu bilemiyorum.
Tabii o sizin eşiniz ve yaşananları en iyi siz tahlil edersiniz

Son olarak acizane tavsiyem çocuklarla ilgili vicdan azabı için mutlaka yardım alın

Bu şekilde devam edince bir zaman sonra bırakın kadın,anne olmayı robot gibi bişey oluyorsunuz ve çocukların ihtiyacı hiç bitmiyor

kesinlikle öyle oluyor kizimi mutlu edeyim psikolojisini duzelteyim derken kendimi unuttum. Tesekkurler yorumlariniz için

kesinlikle öyle oluyor kizimi mutlu edeyim psikolojisini duzelteyim derken kendimi unuttum. Tesekkurler yorumlariniz için

Rica ederim

Zaten çocuklar konusunda normale döndüğünüzde eminim eşinizle ilgili de daha farklı düşüneceksiniz sadece biraz zaman gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…