Bu evlilik kurtulur mu sizce

Yapmayacaksan evlenmeyeceksin ne demek zorunda deil. Tamam istemediği zman zorla yaptıramaz ama hiç hiç yapmamak adamı da mağdur eder. Bide eşi tarafından düşünün. Bide ben üyeye yazmıştım hemen her lafa atlamayı kesin

Atlarım atlamam burası özgür bir ortam. Bence önce uslubunuzu düzeltin. Hiç yapmıyor değil üye kendini hazır hissetmek için zaman istiyor ama hergun ısrarla karşılaştığı için kendi hislerini bile kavraamıyor. Keşke önce konuyu anlamak için çaba harcasaydınız. Benim eşimle hiç böyle bir durumum olmadi olsa belki ben de üyeyle aynı tepkileri verirdim bilemiyorum. Ayrıca cinsellik erkek için değil önce kendiniz için yaşamanız gereken bir durum. Öğrenmenizde dağda var.

Ay tamam bilmiş bilmiş konuşmalar falan tmm size iyi ilişkiler

Bu kavgalar bitmeyecek emin oldum artik. Bu aksam son kavgami ettim. Yarın mahkemeye gideceğim. Geri dönmek istemiyorum. Sabah olduğunda vazgecmek istemiyorum. Umarim başarabilirim.

çok yıpranmışsınız valla inceldiği yerden kopsun malesef bazı evlilik veya ilişkilerde yıprandıysa eskisi gibi olmuyor istedgnz kdr terapist filan deneyin karşı taraftan bir hamle gelmiyorsa evlilik tek tarafla olmuyor hergün beddua hakaretle gün geçmez .umarım hayırlısı olur her ikiniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…