Bu evlilik kurtulur mu sizce

2 yildir 7/24 cocuk bakiyorum ilkinda ise gidip geliyordum en azindan bunun da olumsuz etkisi var tabi. Vajinismusu yendim ama cektigim aciyi yenemedim. Kim aci cektigi bir ilişkiyi ister
Aci olmamasi gerekiyor. Psikolojik oldugundan emin misiniz? Muayene oldunuz mu?

Biraz fazla abartmamışmısın sencede.
Yani kızımı düşünürken falan diyosunda ee küçük olanda senin yavrun sen kızına haksızlık etmemişsinki bence iyi olmuş ne güzel ikş kız kardeş birbirlerine destek olacaklar ilerde.. onları ayrı düşün kocanıda ayrı düşün.. bak nasıl evlatlarının üzerine titriyosun eşinede değer kıymet ver.. vajinusmusu yenen bir insan nasıl oluyorda hala acı çekiyor. Sezeryan mı doğumların tam sıvı salınımı olmadan mı beraber oluyorsunuz..
Yani psikolojik olarakta hemen çökmeyin ben güçlüyüm deyin hayata biraz kafa tutun.. bende akşama kadar oğlumla yanlızım nasip olursa ikincide geliyor.. eşimde hemen hemen hergün geç geliyor olabilir yani evde olunca kaliteli vakşt geçirmeye çalışın bence sorunlarınız aşılamayacak şeyler değil.

Bence çift terapistine gidin, açıkcası cinselliğin olmadığı bir evlilikte herşey sorun haline gelebilir. Bence içsel motıvasyonunuzu kaybetmişsiniz siz terapiye devam edin olmadı daha etkili bir psikolog bulun. Sizin için boşanmak çözüm değil.

Ben eşinizi haklı buldum.
Biz kadınlar sevgi olmadan özen olmadan anlayış olmadan nasıl cinsellik bekliyor diyoruz, erkekler ise cinsellik olmadan nasıl sevgi anlayış özen bekliyorlar diye bize şaşırıyor

Çok zor işiniz adam önce vajinismusunuzun geçmesini beklemiş sonra hamileliğinizi sonra bebeğin büyümesini. Tam bitti derken en başa dönüyorsunuz

bu dedikleriniz mantikli olan dogru olan da bu saglikli bi ruh hali icin ama ben o ruh halinde degilim ve anlayis bekledim. Iki cocugumda sezeryan..insallah siz hep bu saglikli ruh haliyle cocuklarinizi buyutursunuz.

Hersey kotu giderken ben gozyaslari icinde kızımı dusunurken esimin cinsellik duusnmesi bana cok ters geliyor. Sonra diyorum kendi icin biseyler yapmaya calisiyor mutlu olmak icin bende yapsam belki kizim icin aglamama gerek kalmayacak biz duzelince o da duzelecek. .[/QUOTE] kizinizla ilgili de bunu yazacaktim ki siz ne guzel farkina varmissiniz. Aslinda iyi bir evlilik terapisi, cinsel terapi ile bir sorununuz kalmayacak ama maddi durum diyorsunuz dedigim gibi buradaki o konuyla ilgili sayfalari okuyun. Orada kayganlastirici, daha rahat edilen pozisyonlar gibi oneriler var. Cinselligin aci verci degil oldukca keyifli birsey olduguna inanin.

sizi dövdügünü söylüyorsunuz düzelirmi bilmiyorum, ben affedemezdim.

tesekkurler. Vajinismusun gecmesinj bekledigi icin minnet duyabilseydim keske esime

kizinizla ilgili de bunu yazacaktim ki siz ne guzel farkina varmissiniz. Aslinda iyi bir evlilik terapisi, cinsel terapi ile bir sorununuz kalmayacak ama maddi durum diyorsunuz dedigim gibi buradaki o konuyla ilgili sayfalari okuyun. Orada kayganlastirici, daha rahat edilen pozisyonlar gibi oneriler var. Cinselligin aci verci degil oldukca keyifli birsey olduguna inanin.[/QUOTE]
tesekkurler deneyecegim cok denedim ama yine deneyecegim

Bu sorunun cevabını ancak siz bilebilirsiniz.

Biz sizin yaşadıklarınızı ve birbirinize karşı olan duygularınızı bilemeyiz.

Ama 2 tane avladınız varsa, iyi düşünün derim.

Çok uzun olmuş. Hızlıca okumaya çalıştım. Kaçırdığını detay oldu mu bilmiyorum.
Sen yyıpranmışsın ama eşin de yıpranmış bu süreçte. Cinsellik evlilik için önemli. Senin olursa olur olmazsa olmaz diye baktığın şey aslında bir açıdan evliliği ayakta tutuyor eşleri sadece fiziksel den öte duygusal olarak da birbirine bağlıyor. Eşin başlarda hep sabırlı davranmış. Hep düzelir diye ümit etmiş ama öyle olmamış.
İkinizin de hatalı olduğu yerler vardır.
Eşinle konuş. Evlilik terapistine gidin. Toparlarsınız diye ümit ediyorum. Olmaz deme. Dene. Bu şansı evliliğine ver.

aile terapıstıne gıtmenız sart
ıkı tarafta da hatalar var ıkınızın bunu ıstemesı lazım sorunları cozmek ıcın ıkınızın bırlıkte ısteyerek adım atması lazım
ozaman cozulur

tesekkurler deneyecegim cok denedim ama yine deneyecegim
Cinsellikte neden zevk alamadığınızı düşünün bence.
Ön sevişme olmuyor mu?
Ön sevişme ve sonrasında eşiniz sizi rahatlatmadan hızlı mı davranıyor?

Ya da eşinizi cinsel yönden çekici bulmadığınız için mi cinselliğe soğuksunuz?

Evet psikolojik ama bu psikolojinin nedeni ne?
Onu bulun.

evet cok uzatmisim bi anlatmaya baslayinca bitmiyor. Zaten dusunme nedenim bu ben yiprandim evet ama esimde yiprandi ama sadece cinsel konuda. Iki cocugun yuku bakimi herseyi bendeydi. Bu kavgalardan sonra biseyler yapmaya basladi. Cinsellik olmayinca sebep ne olursa olsun haksiz duruma düşüyorum. Ise basladigimda terapisti deneyecegum tabi dayanabilirsek o zamana kadar.

Bazı yorumlarda eşi haklı buldum yazıyor, gerçekten inanılmaz.

Kadını dövüyormuş adam.

Konu sahibi hatalarımız olabilir, hiçbir şey şiddete sebep değildir. Sakın böyle düşünerek normalleşmesine izin vermeyin bu durumun.

Bazı belediyeler ücretsiz veriyor bımi hizmeti. Biz gittik eşimle çok faydası oldu. Araştırın belki bulunduğunuz yerde de vardır

aile terapıstıne gıtmenız sart
ıkı tarafta da hatalar var ıkınızın bunu ıstemesı lazım sorunları cozmek ıcın ıkınızın bırlıkte ısteyerek adım atması lazım
ozaman cozulur

Esim adim atmiyor. Daha dogrusu soyle ne istersen yapayım diyor. Bu söz karsisinda ben yine cileden çıkıyorum. Ne yapmasi gerektigini de ben söyleyeceğim o hic dusunmeyecek kafa yormyacak emek vermeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…