Bu evlilik kurtulur mu sizce

Y
Anladım. Tabi hiç birşey eskisi gibi olmuyor bunu kabul ediyorum. Tam niyetleniyorsun çocuk ağlıyor çocuğu uyutana kadar koca uyuyup kalıyor. Ben 2 bölüm de banyo yaptığımı hatırlıyorum saçımı yıkayıp emzirip sonra geri kalan vücudumu yikamistim hatırlıyorum. Ama aslında her şey anlayış la ve sabırla üstesinden gelinecek şeyler. Annelerin işi zaten zor burada erkeğe de sorumluluk düşüyor tabi yapmayınca büyük sıkıntı

cok açık konusmak istemedigim icin işin bu tarafini pek yazmadim ama iliskiye girme anı sorun oluyor butun motivasyon odaklanma iptal oluyor. Nedenini bulamıyorum

Cinsellik evlilikte önemli bir etken. Benimde eşimden kaynaklı sorunlar yüzünden ayrılık sebebi oldu.
Siz fazla boşlamışsınız ve kolayı seçmişsiniz. Çocuklar da üstüne bahane olmuş.
Ve iş ciddiye binince de bazı şeylerin farkına varmışsınız sanırım.

Evliliğinizin devamı için eşinle oturup konuşman lazım evliliği kurtarmak istiyorsan senin adım atman lazım. ki 2 çocuk var yazık etmeyin onlara.

Ne evlilikler çok kötüyken dönülmüş kurtarılmış. Sizin evliliğinizde kurtulur.
Konuşmaya başladığınızda birbirinizi suçlamak yerine ayağa kalkmak için el verin birbirinize.

yani dovmek kelimesini kabul etmek istemiyorum ama vurdu sadece yoksa bana zarar vermek isteyecek bir insan değil. Yoksa dayak konusu kabul edilebilir bisey degil benim dusuncemde bu ama ofkeyle yapilmis bir hata olarak gormek istiyorum belkide. Tekrari olmadi bir defaydi

Bazı belediyeler ücretsiz veriyor bımi hizmeti. Biz gittik eşimle çok faydası oldu. Araştırın belki bulunduğunuz yerde de vardır
belediyeler mesai saati icinde olur diye hic bakmıyorum bu seceneklere. Cunku esim izin alamaz. Ben psikologa giderken bile hep aksam yada haftasonu gidebildik. Esim cocuklara bakiyordu ben gidiyordum. Cocuklari birakacak kimsemiz yok.

konustugumuz zaman hep kavga çıkıyor. Esimin hakkini yiyemem bu konuda o konusmaya çalışıyor ama ben konussakta esim sozler verse de biseylerin degismeyecegine o kadar inandim ki esime bu konuda guvenim yok soz verir tamam der ama hersey ayni devam eder. Bu yuzden ters ters ben konusuyorum genelde.

cok açık konusmak istemedigim icin işin bu tarafini pek yazmadim ama iliskiye girme anı sorun oluyor butun motivasyon odaklanma iptal oluyor. Nedenini bulamıyorum
Eşiniz sabırsız mı?
siz hazır olmadan davrandığı için korkunuzu yenemediniz belki.

Vurmak = size zarar vermek.
Şiddetin bir ya da beşi olmaz. Üstelik bir kere yapan tekrar yapar. Şuan yapmadığı yapmayacağı anlamına gelmez.

2 yildir 7/24 cocuk bakiyorum ilkinda ise gidip geliyordum en azindan bunun da olumsuz etkisi var tabi. Vajinismusu yendim ama cektigim aciyi yenemedim. Kim aci cektigi bir ilişkiyi ister
Aslinda is sizin beyninizde bitiyor.aci niye cekiyorsun cunku esini istemiyorsun.esine de kendine zulmediyorsun.dusunsene kocan karim yaklastirmiyor istemiyor soguk tavirli sevmiyor diye dusununce surekli haliyle afresif tavirli olur.

Adım atmissiniz ama eşinizde değişme olmamış. Bugün bir pisikolog dinledim olmuyorsa zorlamayın kendi hayatınıza bakın geç olmadan yeni bir aile kurun diyordu.

bu dedikleriniz mantikli olan dogru olan da bu saglikli bi ruh hali icin ama ben o ruh halinde degilim ve anlayis bekledim. Iki cocugumda sezeryan..insallah siz hep bu saglikli ruh haliyle cocuklarinizi buyutursunuz.
Sezeryan olduğunuz için ilişkide kendinizi azda olsa kasarsanız acımaya devam eder tabiki birde isteksiz ilişkiye başlamakta acıyı getirir.. Allah öncelikle gönlünüze ferahlık versin sadece ben değil inşallah sizde evlatlarınızı sağlıklı ruh halinizle büyütün ama bunun için biraz toparlanmaya bakın. Benim psikolojim iyi değil demeyin hep hayatınızın iyi yönlerine bakın.. takıntılı olmayın eski hataları unutun.. eşiniz anlayış göstermese bile biryerde patlamış onun istek noktası sizin çöküş noktanız.. bence eşinizle birlikte terapi alın onunda hataları var.. kesinlikle o da sizinle gelmeli..

Hep siz problem bulmussunuz .Burada esim benle ilgilenmiyor diyen o kadar cok ki .Siz adami hep reddetmissiniz .
Herseyi gozunuzde buyutmussunuz sanki .Iki cocuklu 4 cocuklu birsuru anne var .Esi ksmyoncu eve ayda 3-4 gelen birsuru anne var .Kv ile ugrasanlar var .
Toparlanin ve toparlamaya calisin .Hayatim o kadar da zor degil deyip mutlu olun mutlu edin .
Hersey beyinde bitiyor .

Hic bir sey tokati bedduayi siddeti kufuru hakli cikarmaz asla.
Diger yandan bana gore cinsellik evliligin yapitaslarindan biri oyle olmasada olur denecek bir sey degil.
Hataniz bu sorunu cozmeden cocuk sahibi olmak olmus. Umarim cozersiniz kisa zamanda.

Çocuklarına kimse hata demek istemez ama malesef hatayı taa en başında cinselliği keşfetmeden çocuk sahibi olmaya çalışarak yapmışsınız.
Aceleniz neydi ki?

Bir kaç konuda daha gördüm. Vajinismus öyküsü olan kadınlar neden hemen çocuk ister? Bir şeyler araya girsin cinsellik örtbas olsun diye mi?

Tek taraflı çaba fayda getirmez. Çift olarak gitmelisiniz. Eşinize de ağır gelmiş belli ki..

belediyeler mesai saati icinde olur diye hic bakmıyorum bu seceneklere. Cunku esim izin alamaz. Ben psikologa giderken bile hep aksam yada haftasonu gidebildik. Esim cocuklara bakiyordu ben gidiyordum. Cocuklari birakacak kimsemiz yok.
Evet o yönden sıkıntı olabilir.
İhmal etmeyin ama ilk fırsatta gidin mutlaka

böyle bir şekilde evlilik yurumez cinsellik tabiki yaşayacaksınız ama eşinize bunun güzelliğini hisettirememissiniz eşiniz yine sabirliymis
Herkesin evliliğinde ciddi derecede sorunlar olup son noktadan döndüğümüz anlar olmuştur ama evlilikte kin ve gurur olmaz opeceksinizde sarilacaksiniz da yapamayorum diyorsanız ayrılın o zaman

Ben şuanda anlaşıldığınızı düşünmüyorum.Hani yorumların bi kaçını okudum, üzüldüm. Eminim daha anlatamadıklarınızda vardır. İnsan hamileyken cinselliği istemeyebilir, hem de hiç istemeyebilir. Hamilelik öncesi cinsellik benim için güzel bir şeyken hamile kaldıktan sonra sızlandığım, acı çektiğim bir şey haline geldi. Eşim de nereye kadar sabreder fikrim yok. Bizim de ara sıra tartışmalarımız oluyor. Hamileliğin etkisi olacak ki genelde benim saçma halllerimden çıkıyor. Keşke evlilik diye bir şey olmasaydı dedim defalarca... Size de diyeceğim şu ki. Biraz sabredin. Kendinizi toparlayın. Biraz neşeli olun bu evde farkedilsin. Evliliğin cinsellikten ibaret olduğunu düşünmüyorum. Ama elbette önemli. Sırf eşiniz için de istemediğiniz bir şeyi yapın diyemem. İnşallah bu durumdan kurtulursunuz diyebilirim sadece. Kurtulamazsanız ve eşinizle hakaretler sorunlar devam ederse evliliği sürdürmenin bir anlamı yok. 50 yaşında boşanıyor artık insanlar kimse kimseye tahammül etmemeli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…