Bu evlilik kurtulur mu sizce

Daha iyi bir terapiye ihtiyacın var.sanirim annelige hazır olmamakta büyük yük..
Bence bosan ,çocuklarına daha şefkatli bakacak birini bul.isine odaklan zamanla kendini toparlarsin.
ikinciye hazir degildim evet. Cocuklarin bakiminda esim fazla rol almadi ama sever kizlarini yeni yeni bakimida üstleniyor. Büyük kizim babamsiz yemek yemem diye aksam onu bekliyor. Eskiden bu kadar düşkün degildi babaya simdi daha cok istiyor babayi yaninda. Ise baslayinca kafam biraz dagilacaktir eminim. Bu kadar uzun sure evde kapali kalmamıştim hic. Insallah toparlarim sagolun

esime zamaninda cok uzuldum ama su anda yaşanan bu yogun kavgalardan ötürü bu duygu azaldi tabi ve yazdiklarima yansimiyor olabilir ama psikologa ilk gittigimde olaylari anlatirken esime de hak veriyorum seklinde konuşuyordum hep. Psikologum uyariyordu kendinj dusun biraz herkese hak veriyorsun diye. Bahsettiğiniz kitabi alacağım duymustum zaten adını ama tek basima okumanin bi anlami yok diye almiyordum. Esim asla okumaz kitap. Ben okurum resmini cekerim önemli yerlerin gönderirim ona. Tesekkurler tavsiye icin ise yarar insallah

sevgim bitti mi bilmiyorum daha once soyledi arkadaslar ayni seyi ama icinde bulundugum durum gercekleri gormeme engel oluyor olabilir. Aldatmadigina eminim ama aldatabilir tabi ihtimal. Umarim aldatma isine girmeden bosanmayi secer.

Mutlaka okuyun, sevgi dilinizi bulunca eşine sadece o kısmı okutursunuz bütün kitabı okumasına gerer kalmaz. Ben fayda göreceğinizi düşünüyorum bu kitaptan. Pişman olmazsınız.

Kızınız için neden sürekli gözyaşı çekiyorsunuz, beyin vicdanınını yapıyorsunuz?

Kızınız için neden sürekli gözyaşı çekiyorsunuz, beyin vicdanınını yapıyorsunuz?
sesimi yukseltmis degildim kizima ama bu olaylar olunca cok kizdim. Bana olan guveni yerle bir oldu. Herseyi konusarak hallederdim eskiden ams bu mutsuzluk en cok onu etkiledi hayati degisti. Simdi duzeltmeye calisiyorum ama cok zorlaniyorum.

sizin burcunuz su grubu esinizinki de ateş grubu galiba balık ve yayın mi yoksa

Konu Sahibi çok fazla abartmışsın okurken üzüldüm kendine Çek'i düzen ver herkes neler yaşıyor evliliğini kurtarmanın peşinde biraz daha özverili ol eşin çok sabırlı bir insan of of ne erkekler var 1 hafta yaklaşma direk aldatır eminim aldatıyordur üzmek istemem ama lanet olası erkeklerin fıtratında bu var cinsellik yapma bunu

bu dedikleriniz mantikli olan dogru olan da bu saglikli bi ruh hali icin ama ben o ruh halinde degilim ve anlayis bekledim. Iki cocugumda sezeryan..insallah siz hep bu saglikli ruh haliyle cocuklarinizi buyutursunuz.

Buraya kadar okudum ve okuduklarımdan anladığım kadarıyla bence siz eşinizi sevmiyorsunuz!?
Kusura bakmayın ama bu kadar yıl zaman adam çok sabretmiş. Bütün bu sinir hakaret agredif halleride bu yüzden. Diyorsunyz ya vurdumduymaz, belki bu bile o yüzden. Ne yapsın ısrar etse bir türlü, etmese başka türlü.
Anlayış bekledim diyorsunuz ya görmüşsünüz zaten??!
İki çocuğumda sezeryan diyorsunuz benim ablamın çocuğuda sezeryan bir hafta sonra herşeyini yaptı.
He her kadın aynı değil belki sizin acınız daha çoktu ama geçti. Ne mutlu ki size iki tane meleğiniz var, Allah bağışlasın.
Kusura bakmayın ama okudukça kızdım size ve sizi çok bencil buldum.
Biliyor musunuz kaç tane kadın o bir çocuk için nelerini vermez
Velhasılı kelam sizin düşüncelerinize göre bu evlilik çoktan bitmiş. Altında yatan sebepleri bilemiyorum ama bir tükenmişliğin içindesiniz. Buradan çıkmadıkça ne siz nede etrafınızdakiler mutlu olamaz. Çocuklarınızı düşünüyorsanız kendinizi düzeltmelisiniz. Sizin aynanız onlar.
İnşallah sizde düzelirsiniz ruhen ve ailenizde düzelir.

Ilk sayfalarda yorum yapmistim. Gelen yorumlari okudum da epey yuklenilmis, hata sizde bulunmus. Benim yorumumdan da oyle anlasildiysam belirtmek isterim tabiki de suclu sen degilsin. Bir iliskide sorun varsa iki taraftan da kaynaklanir. Burada akil danisan esiniz olsaydi " iki bebege bakmak zor surec bu surecte yalniz birakmayin, iliski zorla olmaz, psikiatriste gidin esinize destek olun, hele siddet asla... vs" olurdu yorumlar. Kimse esiniz sizinle yatmiyorsa bosanin demezdi sanirim. Soran siz oldugunuz icin onerim size yonelik oldu. Biraz acimasiz olmus yorumlar.

bilincalti terapisi yapan bi psikolok bulun diger turlu sizi dinleyip anliyorum diyenlerin bi faydasi olsaydi simdiye kadar olurdu. kurtulur evliligin kendin icin mutlulugun ici ugrasacaksin sonucta oyle dusun

Erkekler cinsellik konusunda cok hassastirlar yani kadin gibi degillerdir.Kadin olmasa da olur diye düşünürken (sizin gibi) erkek kesin olmalı diye düşünür çünkü ondaki bir ihtiyactir.
Esiniz Gereken anlayışı göstermiş kanimca ,4 5 seneden bahsediyorsunuz hangi erkek olsa değişir yada başka çarelere başvurur.
Kendinizi biraz zorlamalısınız.
Bende vajinismustum. 8 ay ne çektim Allah bilir. Ama asla sizin kadar kırılıp kırmadık .

Biraz fedakarlık etmelisiniz evliliginiz için.

Bu psikolojiyle çocuklara iyi davraniyor olamazsiniz acilen işe baslayin bakici bulun..Ya da krese baslasinlar orda evden daha mutlu olurlar iyi guvenilir bir kres..Siz de is arkadaslariyla kafa dagitirsiniz..Esinizle bile araniz duzelir..Ev 2 cocuk hapisten farksizdir cunku cıkılmaz pek

beni aldatmasin diye kendime ceki duzen vermicem. Beni aldatmasin diye zoraki olmayacakl istedigi. Aldatmadigina eminim olur da boyle bisey olursa tereddutsuz bitiririm zaten

cocuklarimin varligi icin elbette sukrediyorum. Olmayan insanlari da anliyorum ama bazisi yoklukla bazisi varlikla imtihan oluyor. Ben yokluğunu da yasadim biliyorum o duyguyu. Sezeryanla ilgili problemlerim olmadi iki kizim da da eve döndükten sonra hic lohusayim ben diye naz yapmadım karnimi tuta tuta evimi de supurdum. Gerek yokmus keske nazlansaymisim biraz. Bencillik gercekten cok agir bir söz benim icin ama siz boyle hissetmissiniz yapacak bisey yok. Tesekkurler

Şöyle düşünün, sizin nasıl güzelliklere tatlı sözlere ihtiyacınız varsa,onun da cinselliğe ihtiyacı var ki cinsellik sevginin aşkın bir parçasıdır bence, sizin de biraz özverili davranmanız gerekir, kendinizi çok salmışsınız gibi geldi bana, biraz adım atmayı deneyin, çocukları uyutunca sohbet edin, birer have yapın için ne bileyim hoş zamanlar geçirmeye çalışın eşiniz de karşılık verecektir eminim. İlk adımı siz atın hemen boşanmayı düşünmeyin

vajinismus doneminde kirilmadik biz. Ikinci cocuktan sonra koptuk. Oncesinde asilabilir sorunlar vardi. Hatta ben esime teklif ettim o zaman cinsel terapi icin elimde degil dedim belki bi caresi vardir dedim ama kabul etmedi. Hersey bende bitiyormus..zaten vajinismus icin de benim zorlamamla gittik terapiye.

cocuklarimi emin olun düşünüyorum.kardes dogunca zor zamanlar gecirdik evet ama simdi herseyi duzeltmeye calisiyorum kizlarim evde mutlular. buyuk anaokuluna gidecek zaten. Kucugude ise baslayinca verecez krese. Cocuklarima kotu davranmiyorum. Rahat olun. Ben rahatim o konuda.

guzel sozler duyuyorum evet ama cinsellige ulasmak icin. Olmayinca duydugum guzel sozlerin katbe kat fazlasi kotu soz duyuyorum. Ikimizde adimlar attık ama sonuc degismedi. Son bir defa daha deneyecegim sanirim. Ama hemen degil. Birkac gun sonra belki. Tesekkurler tavsiyeniz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…