• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu evlilik beni boğuyor

Herşeyi kişisel algılıyorsun diyor .
Ben herkese karşı böyleyim, sadece sana karşı değil demek istemiş ama başkalarına karşı nasıl olduğu sizi şu noktada ilgilendirmez. Doğal olarak siz size yapılana bakıyorsunuz

Terapiye gidiyor okb için çok ilerledi ama doktor dedi ki siz onu tetikliyorsunuz belliki dedi . Eziklik derken öyle çok herkese laf geçiren birisi değildir ama çatışma yaşamayı hiç sevmez
Dışarıda geçiremediği dişlerin bütün hıncını burada alıyor işte güç gösterisi yaparak bu takıntılarına tutunarak.
Var böyleleri, dışarıda bütün gün ezim ezim ezilir eve gelince erkek kesilir

Hersey bir yere kadar ama
Ben onunla sohbet etmek isterken yemek sessiz yenir diyen birine dayanamazdim.

Seks hayatiniz nasil ?

Ben herkese karşı böyleyim, sadece sana karşı değil demek istemiş ama başkalarına karşı nasıl olduğu sizi şu noktada ilgilendirmez. Doğal olarak siz size yapılana bakıyorsunuz
İşyerinde çok seviliyor eski patronu 3 defa geri çağırdı hatta maaşına sen karar ver dedi obsesif olduğu icin inanılmaz düzenli çalışıyor aynı anda birçok iş yapabiliyor.

İşyerinde çok seviliyor eski patronu 3 defa geri çağırdı hatta maaşına sen karar ver dedi obsesif olduğu icin inanılmaz düzenli çalışıyor aynı anda birçok iş yapabiliyor.
İşte o kısım patronu ilgilendirir, belli ki okb'si olumlu anlamda onu çalışkanlığa itmiş ama sizin evde yaşadığınız hayat hayat değil matilda, hapisten farksız

Ne biçim bi terapist o? Nasıl karar verebiliyor sizin evliliğinizin bitmemesi gereken bir evlilik olduğuna? Bu kararı ancak siz verirsiniz ve terapistin işi de size doğru soruları sorarak düşüncelerinizi, duygularınızı daha derinlemesine keşfetmenizi sağlamak, kendi çözümlerinizi üretmenize rehberlik etmektir. Terapist değiştirin siz.

Ne biçim bi terapist o? Nasıl karar verebiliyor sizin evliliğinizin bitmemesi gereken bir evlilik olduğuna? Bu kararı ancak siz verirsiniz ve terapistin işi de size doğru soruları sorarak düşüncelerinizi, duygularınızı ve davranışlarınızı daha derinlemesine keşfetmenizi sağlamaktır. Terapist değiştirin siz.
Terapist bize geçmişin hiçbir önemi yok dedi birbirinize söz vereceksiniz ve devam edeceksiniz dedi

Dışarıda geçiremediği dişlerin bütün hıncını burada alıyor işte güç gösterisi yaparak bu takıntılarına tutunarak.
Var böyleleri, dışarıda bütün gün ezim ezim ezilir eve gelince erkek kesilir
Dışarıda çok seviliyor. Mesela şimdi ki isyerinde herkes onun ekibine geçmek istiyor öteki çalışanlar da rahatsız oluyor durumdan herkes bu ay bizi onun ekibe yazın falan diye talep ediyor

Terapist bize geçmişin hiçbir önemi yok dedi birbirinize söz vereceksiniz ve devam edeceksiniz dedi
Nasıl bir önemi yokmuş pardon? Devam edip edemeyeceğinizi, şu zamana kadar yaşadıklarınız ve yaşadıklarınızı ne kadar sindirebildiğiniz, çözdüğünüz, şans verip vermeyi istememeniz belirliyor. Ne güzelmiş ya o terapist ben de gideyim "Şimdiye kadar yaşadıklarını bırak yav travma mravma arkadaşım boşveer, sen yaşamana bak, devam et" desin bana da aynı kafa. Sizi konuşturmadı mı, ödevler, çalışmalar vermedi mi vs?

Nasıl bir önemi yokmuş pardon? Devam edip edemeyeceğinizi, şu zamana kadar yaşadıklarınız ve yaşadıklarınızı ne kadar sindirebildiğiniz, çözdüğünüz, şans verip vermeyi istememeniz belirliyor. Ne güzelmiş ya o terapist ben de gideyim "Şimdiye kadar yaşadıklarını bırak yav travma mravma arkadaşım boşveer, sen yaşamana bak, devam et" desin bana da aynı kafa. Sizi konuşturmadı mı, ödevler, çalışmalar vermedi mi vs?
Ödev verdi bir sonraki seansa kadar birbirinizin hep olumlu şeylerini göreceksiniz dedi hiçbir konuda şikayetlerinizi söylemeyeceksiniz dedi bir de bana ayrı seans çıkışı ev giyiminiz nasıl dedi. İşte hocam normal rahat dedim olmaz dedi ruj eksik etme dedi saçına iyi bak dedi evde yırtık lekeli hiçbir şey giyme dedi

Ödev verdi bir sonraki seansa kadar birbirinizin hep olumlu şeylerini göreceksiniz dedi hiçbir konuda şikayetlerinizi söylemeyeceksiniz dedi bir de bana ayrı seans çıkışı ev giyiminiz nasıl dedi. İşte hocam normal rahat dedim olmaz dedi ruj eksik etme dedi saçına iyi bak dedi evde yırtık lekeli hiçbir şey giyme dedi
Kırmızı gecelikle leoparlı tayt da önerdi mi? Şaka gibi ya.
Hale bak, evliliği kırmızı ruj kurtaracak sanki.

Siz iki ayrı dünyanın insanıymışsınız.
Evlilik anlayışınız farklı.
Yapılarınız farklı.
Tamamen farklısınız.
hep uzak mesafede yaşadığınız için görmemişsiniz anlamamışsınız. Evlilik içinde birbirinizi görmeden hızlı bir çocuk kararı almışsınız.
Sonrası bayır aşağı olmuş.
Düzelir mi, düzelirse de nasıl düzelir bilemiyorum.
Çünkü ikinizin de aradığı, hoşlandığı, sevdiği şeyler başka. İstediği ilişki başka. Birbirinizi ne kadar anlar uyum sağlarsınız bilemiyorum.

Okurken ben bile boğuldum.
Ya resti çekeceksiniz kendi bildiğinizi okuyacaksınız onun gibi ya da böyle devam etmesine izin vereceksiniz.
Eşinizin sen yemeği hallet diğer şeyleri bana bırak lafını da uygulamaya bakın. İşlerin çoğunu o hallederse kısıtlandığınız alan minimuma düşmüş olur. Her şeye koşmayı bırakın oturun bebeğinizle vakit geçirin.

Bende jartiyer öneriyorum 😂 jartiyer her derde deva
Dişil enerji şeysinin de mokunu çıkardı bazı terapistler. Yok tuzlu suyla yıkan bilmem ne enerjisi olsun, yok ruj sür, saçını yap kadınlığına zeval gelmesin. Evimde de rahatça çekemeyeceksem pijamamı çoraplarımı, anne topuzuyla takılmayacaksam ne diye evim orası? En rahat edeceğim, en kendim olacağım yer değil mi?

Selin Karacehennem vardı, onun tavsiyelerine benzettim ben bu terapistin tavsiyelerini.

Back