Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben herkese karşı böyleyim, sadece sana karşı değil demek istemiş ama başkalarına karşı nasıl olduğu sizi şu noktada ilgilendirmez. Doğal olarak siz size yapılana bakıyorsunuzHerşeyi kişisel algılıyorsun diyor .
Dışarıda geçiremediği dişlerin bütün hıncını burada alıyor işte güç gösterisi yaparak bu takıntılarına tutunarak.Terapiye gidiyor okb için çok ilerledi ama doktor dedi ki siz onu tetikliyorsunuz belliki dedi . Eziklik derken öyle çok herkese laf geçiren birisi değildir ama çatışma yaşamayı hiç sevmez
İşyerinde çok seviliyor eski patronu 3 defa geri çağırdı hatta maaşına sen karar ver dedi obsesif olduğu icin inanılmaz düzenli çalışıyor aynı anda birçok iş yapabiliyor.Ben herkese karşı böyleyim, sadece sana karşı değil demek istemiş ama başkalarına karşı nasıl olduğu sizi şu noktada ilgilendirmez. Doğal olarak siz size yapılana bakıyorsunuz
İşte o kısım patronu ilgilendirir, belli ki okb'si olumlu anlamda onu çalışkanlığa itmiş ama sizin evde yaşadığınız hayat hayat değil matilda, hapisten farksızİşyerinde çok seviliyor eski patronu 3 defa geri çağırdı hatta maaşına sen karar ver dedi obsesif olduğu icin inanılmaz düzenli çalışıyor aynı anda birçok iş yapabiliyor.
İyi hatta tek iyi şey o mu acaba diyorum ikimizz de çok aktifiz tabu yok ne bileyim kasmak yokHersey bir yere kadar ama
Ben onunla sohbet etmek isterken yemek sessiz yenir diyen birine dayanamazdim.
Seks hayatiniz nasil ?
Terapist bize geçmişin hiçbir önemi yok dedi birbirinize söz vereceksiniz ve devam edeceksiniz dediNe biçim bi terapist o? Nasıl karar verebiliyor sizin evliliğinizin bitmemesi gereken bir evlilik olduğuna? Bu kararı ancak siz verirsiniz ve terapistin işi de size doğru soruları sorarak düşüncelerinizi, duygularınızı ve davranışlarınızı daha derinlemesine keşfetmenizi sağlamaktır. Terapist değiştirin siz.
Dışarıda çok seviliyor. Mesela şimdi ki isyerinde herkes onun ekibine geçmek istiyor öteki çalışanlar da rahatsız oluyor durumdan herkes bu ay bizi onun ekibe yazın falan diye talep ediyorDışarıda geçiremediği dişlerin bütün hıncını burada alıyor işte güç gösterisi yaparak bu takıntılarına tutunarak.
Var böyleleri, dışarıda bütün gün ezim ezim ezilir eve gelince erkek kesilir
Nasıl bir önemi yokmuş pardon? Devam edip edemeyeceğinizi, şu zamana kadar yaşadıklarınız ve yaşadıklarınızı ne kadar sindirebildiğiniz, çözdüğünüz, şans verip vermeyi istememeniz belirliyor. Ne güzelmiş ya o terapist ben de gideyim "Şimdiye kadar yaşadıklarını bırak yav travma mravma arkadaşım boşveer, sen yaşamana bak, devam et" desin bana da aynı kafa. Sizi konuşturmadı mı, ödevler, çalışmalar vermedi mi vs?Terapist bize geçmişin hiçbir önemi yok dedi birbirinize söz vereceksiniz ve devam edeceksiniz dedi
Ödev verdi bir sonraki seansa kadar birbirinizin hep olumlu şeylerini göreceksiniz dedi hiçbir konuda şikayetlerinizi söylemeyeceksiniz dedi bir de bana ayrı seans çıkışı ev giyiminiz nasıl dedi. İşte hocam normal rahat dedim olmaz dedi ruj eksik etme dedi saçına iyi bak dedi evde yırtık lekeli hiçbir şey giyme dediNasıl bir önemi yokmuş pardon? Devam edip edemeyeceğinizi, şu zamana kadar yaşadıklarınız ve yaşadıklarınızı ne kadar sindirebildiğiniz, çözdüğünüz, şans verip vermeyi istememeniz belirliyor. Ne güzelmiş ya o terapist ben de gideyim "Şimdiye kadar yaşadıklarını bırak yav travma mravma arkadaşım boşveer, sen yaşamana bak, devam et" desin bana da aynı kafa. Sizi konuşturmadı mı, ödevler, çalışmalar vermedi mi vs?
Kırmızı gecelikle leoparlı tayt da önerdi mi? Şaka gibi ya.Ödev verdi bir sonraki seansa kadar birbirinizin hep olumlu şeylerini göreceksiniz dedi hiçbir konuda şikayetlerinizi söylemeyeceksiniz dedi bir de bana ayrı seans çıkışı ev giyiminiz nasıl dedi. İşte hocam normal rahat dedim olmaz dedi ruj eksik etme dedi saçına iyi bak dedi evde yırtık lekeli hiçbir şey giyme dedi
Bende jartiyer öneriyorum jartiyer her derde devaKırmızı gecelikle leoparlı tayt da önerdi mi? Şaka gibi ya.
Hale bak, evliliği kırmızı ruj kurtaracak sanki.
Sizi çift terapisti ilan ediyorumBende jartiyer öneriyorum jartiyer her derde deva
Dişil enerji şeysinin de mokunu çıkardı bazı terapistler. Yok tuzlu suyla yıkan bilmem ne enerjisi olsun, yok ruj sür, saçını yap kadınlığına zeval gelmesin. Evimde de rahatça çekemeyeceksem pijamamı çoraplarımı, anne topuzuyla takılmayacaksam ne diye evim orası? En rahat edeceğim, en kendim olacağım yer değil mi?Bende jartiyer öneriyorum jartiyer her derde deva
Talepkar ol dedi sen de yanas falan dedi o kısımları böyle sır verir gibi söylediKırmızı gecelikle leoparlı tayt da önerdi mi? Şaka gibi ya.
Hale bak, evliliği kırmızı ruj kurtaracak sanki.
Ay gümledim . Ahahahhashaha ben de hem siyah hem kırmızı var ama hayatım bokistanBende jartiyer öneriyorum jartiyer her derde deva