- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
-
- Konu Sahibi garipbirhayat
Duygularınızdan emin olunca kaybetme korkusunu yenmiştir....Bu erkeklerin ilgi sorununu çoğu evli insan yaşıyor ,bence güzelce anlatın hoş ben olsam anlatmam yaşatırım!Dikkatinizi başka şeylere verin bu konuya ne kadar odaklanırsanız o kadar huzursuzluğunuz artar....
Bı arkadaş yazmış ya tahtından in diye katılıyorum sonuna kadar. Bu kadar ego zararlı. Bı laf var afedersin fazla gurur g..e vurur diye :) sizden sevginizi duymak hissetmek istiyor siz olanı da gizliyorsunuz. Sevgiliyken bı nebze koşarlar peşinden ama evliyken o iş olmaz karsilikli sevgi lazım emek lazım.Hayır. Ama iyi olduğumuz zamanlarda davranışlarım daha farklıydı,hatta ilk defa bana beni seviyor musun diye sordu bende yoo dedim. söylemekten ve daha fazla bağlanmaktan korkuyorum, ya daha fazla ilgisizleşirse o zaman daha fazla yıpranırım..
Tripsiz,surat asmadan herşey yolunda hissi verip kendimi geri çekerdim!Sanırım o zaman bir sorun olduğunu ama ne olduğunu çözemiyorlar:)))Günde kaç kez arıyorsanız aramayın,aradığında aşkım diye açın teli şaşırsın sorun var ama ne?Biraz istikrarla kendilerine geliyorlar hoş sevgili olduğun zamanlarda ki gibi asla olmuyorlar hani normale dönüyorlar.....onu sevdiğimi kendisine hiç söylemedim. ben olsam yaşatırım dediniz ya nasıl? neler yaparsınız mesela ?
nerden vardınız bu kanıyaa ?
eşim bu bölümü yazarken bana hiç danışmadı.Artık evliyiz ve evlilik birlikte hareket etmektir, ama o kendi kafasına göre iş yaptı ve benim fikrimi önemsemedi. Eğer bana söyleseydi evlenmezdim,olursa okulun bittikten sonra olur derdim.
Bıraktı beni akşam aileme, her sınav döneminde 10-15 gün ailemde kalmaktan evliliğe evime alışamadım.
Benimle evlenmek için o kadar çabalayan,uğraşan insan yok artık ya.
..
Tartıştığımız veya aramızın çok soğuk olduğu günler akşam gelince yanında oturmam ya puzzle yaparım yada yatak odasında kendi başıma takılırım,önceleri beni çağırırdı yanımda otur diye ama artık onu da yapmıyor. soğuyup gidiyoruz böylece..
Onun için yanına oturayım o bana sarılsın,öpsün uyuklasın,tv ye baksın yetiyor.
Onu sevgililik nişanlılık döneminde çok üzdüm evet,defalarca ayrılmak istedim,yıprattım..Ama madem bana karşı davranışların bir zamandan sonra değişecek veya sevgin azalacak neden işi evliliğe getirdi..
Boşanma fikrini ciddi ciddi düşünüyorum,çünkü gerçekten evlendikten sonra çok değişen bir insan var karşımda.
Ailem ne karar verirsem arkamda. Ama benim çok yeni başlayan güzel duygularım vardı kızlar kocama karşı,ben ne yapayım ne olur yardım edin..
Herseyi degstiren sey sensin bunun farkinda dyil bide ustelik bosanmayi dusunion. Evlilik oyuncakmi oldu kizim? Kolaymi evlenip bosanmak? Akkili kiz olsaydin bunlari dusunmezdin baskasina varip daha iyi olacainimi sandin? Ondada baska kotu huylar olacak ve elin ol snin bu yaptiklarin gbi kocan gbi yapmaz daha beter seyler yapar seni uzer. Bnde snin gbi biri olsa karsimda uzaklasirim. Simdi al karsina kocani onu ov sev onu ona hissetir ona destek cik okudugu icin snde kendine is bul hayatini yasa . Kusura bakma ama bn suc goremiom kocanda evlilik boyle bsey bunu yurute bilmekde snin elindenerden vardınız bu kanıyaa ?
Duygularıyla oynuyorsun. Adam yakınlık kurmak için çabalıyor. İnsan tabi soğur.Peki ben.. Tamamen ben mi haksızım? sadece onun mu hayatı kararıyor??
Dovmuyo sovmuyo aç bırakmıyor ay daha ne olsun zihniyetlileri boşver.
Ben kocanın klasik evlenmiş olmak için evlenen odun, kütük, hatta öküz erkeklerden olduğunu düşünüyorum. Evlenmeden önce ölür biter evliliğin 2. Ayında annenle baban gibi olursunuz aynı evin icinde. Güzel bir söz yok, ilgi alaka eksik... Ayrıca evet maddi durumu sizi rahat yaşatmaya birkaç gün gezmeye bile elverisli değilken niye evlenmek için o kadar ısrar etti? Kira bile odemiyormussunuz üstelik.
Ama sen de suçlusun. Aşık olmadigin bir adamla evlendiğin için. Bunların çoğunu tolere edebilirdi büyük bir aşk olsaydı içinde ama şimdi katlanmanin pek bir anlamı yok gibi.
adamı değil şımartılmayı, ilgiyi seviyorsun.
eğer sen de biraz sevgi olsaydı ona onu sevdiğini söylerdin. korku ve gurur arasında sıkıştığın iddiası da yalan, safi bencillik seninki.
sandın ki evlenince daha fazla şımartır seni. ama hayallerin yıkıldı.
bu yüzden onu boşanmayla korkutup it gibi peşinde gezdirmek istiyorsun.
boşan da adam senden kurtulsun. sen de layığınla evlen.
Duygularıyla oynuyorsun. Adam yakınlık kurmak için çabalıyor. İnsan tabi soğur.
Dovmuyo sovmuyo aç bırakmıyor ay daha ne olsun zihniyetlileri boşver.
Ben kocanın klasik evlenmiş olmak için evlenen odun, kütük, hatta öküz erkeklerden olduğunu düşünüyorum. Evlenmeden önce ölür biter evliliğin 2. Ayında annenle baban gibi olursunuz aynı evin icinde. Güzel bir söz yok, ilgi alaka eksik... Ayrıca evet maddi durumu sizi rahat yaşatmaya birkaç gün gezmeye bile elverisli değilken niye evlenmek için o kadar ısrar etti? Kira bile odemiyormussunuz üstelik.
Ama sen de suçlusun. Aşık olmadigin bir adamla evlendiğin için. Bunların çoğunu tolere edebilirdi büyük bir aşk olsaydı içinde ama şimdi katlanmanin pek bir anlamı yok gibi.