Bu evliliğin sonu ??

onu sevdiğimi kendisine hiç söylemedim. ben olsam yaşatırım dediniz ya nasıl? neler yaparsınız mesela ?

Bı arkadaş yazmış ya tahtından in diye katılıyorum sonuna kadar. Bu kadar ego zararlı. Bı laf var afedersin fazla gurur g..e vurur diye :) sizden sevginizi duymak hissetmek istiyor siz olanı da gizliyorsunuz. Sevgiliyken bı nebze koşarlar peşinden ama evliyken o iş olmaz karsilikli sevgi lazım emek lazım.

onu sevdiğimi kendisine hiç söylemedim. ben olsam yaşatırım dediniz ya nasıl? neler yaparsınız mesela ?
Tripsiz,surat asmadan herşey yolunda hissi verip kendimi geri çekerdim!Sanırım o zaman bir sorun olduğunu ama ne olduğunu çözemiyorlar:)))Günde kaç kez arıyorsanız aramayın,aradığında aşkım diye açın teli şaşırsın sorun var ama ne?Biraz istikrarla kendilerine geliyorlar hoş sevgili olduğun zamanlarda ki gibi asla olmuyorlar hani normale dönüyorlar.....

Eşiniz onu sevdiğinizi duymak istiyor, siz ne gösteriyorsunuz ne de söylüyorsunuz. Ben eşime sorsam da bana 'yooo' dese üzüntüden ölürdüm. Şimdi bu adam nasıl içinden gelerek ilgi göstersin. Hiç sevmeseniz neyse de içinizde bir şey varken yok gibi davranmanız çok saçma. Ya kaybedersem diyerek böyle davranmaya devam ederseniz gerçekten kaybedeceksiniz. Bu korkuyu kendiniz yenemiyorsaniz psikolojik destek alın.

Eşiniz onay vermeyeceğenizi düşündüğü için size danışmamıştır muhtemelen. Yaptığı doğru demiyorum ama hayatımızdaki insanların eğitim faaliyetlerini kısıtlamak da çok doğru gelmiyor bana. Eğitim her zaman koşulsuz destek sunacağım bir alan benim.

Bıraktı beni akşam aileme, her sınav döneminde 10-15 gün ailemde kalmaktan evliliğe evime alışamadım.

Neden kendi evinizde kalmıyorsunuz. Belki bu kadar zorlanmayacaksınız.

Siz eşiniz için çaba gösterip uğraşıyor musunuz peki?Tek taraflı sevgi bir yere kadar sürüyor tabi.

Onun için yanına oturayım o bana sarılsın,öpsün uyuklasın,tv ye baksın yetiyor.

Bence eşinize haksızlık ediyorsunuz. Adam size sevgisini göstermeye çalışıyor. Daha fazlası için sizin de çaba göstermeniz gerekmez mi? Normal ve sağlıklı ilişkilerde karşılıklı oluyor çünkü bunlar.

Sevgisinin zamanla azalacağını tahmin edememiştir. Sizin ona daha fazla sevgi göstereceğinizi zannetmiştir.

Eşinize başlayan güzel duygularınızı hissettirip ilişkinizi kurtaramayacaksanız boşanın elbette. Bekleyerek hiç bir şey elde edemezsiniz. Eşinizin bu duygularınızdan haberdar olduğunu dahi zannetmiyorum.

Ben kesinlikle sorun sizde diye düşünüyorum empati yapın çokmu zor biraz şımarıkça davranışlar böyle devam ederseniz karşı tarafta ciddi ciddi boşanmayı düşünür heralde

Eklemeden geçemeyeceğim, eşiniz için çok üzüldüm. Sadece kendinizi düşünüyorsunuz. Bana kalırsa şu anda bile güzel duygunuz yok eşinize karşı.

İnsan problem olsa da olmasa da işine ve okuluna gitmek zorundadır. Dünyan başına da yıkılsa gidiyorsun yeri gelince değil evdeki huzursuzluk. Belki de hayalini gerçekleştirmesi yönünde çok desteklemediğinizin, istemediğinizin farkındadır bu onu uzaklaştırmış olabilir. Biraz daha destekçi olun bence değişir.

nerden vardınız bu kanıyaa ?
Herseyi degstiren sey sensin bunun farkinda dyil bide ustelik bosanmayi dusunion. Evlilik oyuncakmi oldu kizim? Kolaymi evlenip bosanmak? Akkili kiz olsaydin bunlari dusunmezdin baskasina varip daha iyi olacainimi sandin? Ondada baska kotu huylar olacak ve elin ol snin bu yaptiklarin gbi kocan gbi yapmaz daha beter seyler yapar seni uzer. Bnde snin gbi biri olsa karsimda uzaklasirim. Simdi al karsina kocani onu ov sev onu ona hissetir ona destek cik okudugu icin snde kendine is bul hayatini yasa . Kusura bakma ama bn suc goremiom kocanda evlilik boyle bsey bunu yurute bilmekde snin elinde

Dovmuyo sovmuyo aç bırakmıyor ay daha ne olsun zihniyetlileri boşver.

Ben kocanın klasik evlenmiş olmak için evlenen odun, kütük, hatta öküz erkeklerden olduğunu düşünüyorum. Evlenmeden önce ölür biter evliliğin 2. Ayında annenle baban gibi olursunuz aynı evin icinde. Güzel bir söz yok, ilgi alaka eksik... Ayrıca evet maddi durumu sizi rahat yaşatmaya birkaç gün gezmeye bile elverisli değilken niye evlenmek için o kadar ısrar etti? Kira bile odemiyormussunuz üstelik.

Ama sen de suçlusun. Aşık olmadigin bir adamla evlendiğin için. Bunların çoğunu tolere edebilirdi büyük bir aşk olsaydı içinde ama şimdi katlanmanin pek bir anlamı yok gibi.

Pardon da tatlım elizabeth Taylor mısın ne bu havalar az silkelen kendine gel seni deli gibi üstelikte senin sevgisizliğine rağmen seven adamı ne hale getirmişsin ya üzüldüm adama kaybedince mi değere bindi kocan su yazdığını bi okusana başkasının gözüyle ama hep bi eşini ezme hep o sevdi ben sevmedim havaları Yok aramıyor msj atmıyor sen ara elin armut mu topluyor yazık günah yapma ya sev adam gibi sahip çık kocana evliliğine yada azad et adamı

Son düzenleme:
adamı değil şımartılmayı, ilgiyi seviyorsun.
eğer sen de biraz sevgi olsaydı ona onu sevdiğini söylerdin. korku ve gurur arasında sıkıştığın iddiası da yalan, safi bencillik seninki.

sandın ki evlenince daha fazla şımartır seni. ama hayallerin yıkıldı.
bu yüzden onu boşanmayla korkutup it gibi peşinde gezdirmek istiyorsun.

boşan da adam senden kurtulsun. sen de layığınla evlen.

evet kira bile ödemiyoruz,saolsun ailemin sayesinde.. Ama Allah var ne istesem alır,kendine ait tek kuruş harcaması yok, bugüne kadar canım şunu istedi aldım diye birşey getirmedi eve ama benim sevdiğim şeyleri ben söylemeden alır.
Onun tarafından olan iyi şeyleri de belirtmek istedim

Anlattığınız kadar kötü bir insan değilim ya.. Bana olan ilgisini tamamen kaybedeceğimi sandığım için söylemedim evet inanıp inanmamak size kalmış.

Duygularıyla oynuyorsun. Adam yakınlık kurmak için çabalıyor. İnsan tabi soğur.

Ben buna katılmıyorum derincim
Adam da sevilmediğinin farkında olarak evlenmiştir
İnsanın içinde bir yerde kendini kandıramadığı bir yer var; insan sevilip sevilmediğini orda bilir
Velhasıl bu adam da ilgi gösteren seven peşte koşan taraf olmayı başından kabullenmiş
Sevmeyen biriyle olduğunu peşinen kabullenerek evlenmiş yani şimdi çıkıp sevgi beklemesi abes olur

Yani bu adama/kadına yazık bakışını ben genel olarak kabul etmiyorum
Kimse kimseyi kandırmıyor insan anca kendini kandırıyor
Kendini sevmeyen biriyle evlenen bir insan durumu kabullenmişse karşı taraf ona yazık ediyor diyemem. Herkes seçimini yaşıyor

Son düzenleme:
en son ne zaman seni seviyorum dediğini düşün. emin ol borçlar biter sevgi baki kalsın. bizim de çok sıkıntılı günlerimiz oldu maddiyat yönünden ki gelirimiz iyi olmasına rağmen. eşin yanında olmadığında onu özlediğini dile getir. emin ol bu işler karşılıklı adımlar ile olur tek taraflı her zaman yorar kadını da erkeği de. Eşinin yanında hiç olmadığındaki ruh halini hayal et ve doğru kararlar ver bence. umarım mutlu olursunuz hep

Çooooook katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…