• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu evliliğin sonu ??

Ne kadar bencil ve egolusunuz adam mı koşacak sürekli peşiniz de , adamı sürekli tersle beni seviyor musun diye sorduğun da rahatça ''yooo'' de adamın üstüne titremesini bekle sonra.
4 yıl flört etmişsiniz sanırım bu zamanda hiç mi sevemediniz , insan sevmediği biriyle nasıl evlenir bir ömür geçirmeyi düşünür .

Dovmuyo sovmuyo aç bırakmıyor ay daha ne olsun zihniyetlileri boşver.

Ben kocanın klasik evlenmiş olmak için evlenen odun, kütük, hatta öküz erkeklerden olduğunu düşünüyorum. Evlenmeden önce ölür biter evliliğin 2. Ayında annenle baban gibi olursunuz aynı evin icinde. Güzel bir söz yok, ilgi alaka eksik... Ayrıca evet maddi durumu sizi rahat yaşatmaya birkaç gün gezmeye bile elverisli değilken niye evlenmek için o kadar ısrar etti? Kira bile odemiyormussunuz üstelik.

Ama sen de suçlusun. Aşık olmadigin bir adamla evlendiğin için. Bunların çoğunu tolere edebilirdi büyük bir aşk olsaydı içinde ama şimdi katlanmanin pek bir anlamı yok gibi.
bence evlenince belki sever umudu taşıyarak evlenmiş adam.
konu sahibi tabir-i caizse "göstermiş ama elletmemiş". eğer adama umut vermese, kesin dille reddetseydi adam evlenmeye cesaret edemezdi.

Şimdi şöyle bir şey var siz o umursamazlık hissini sadece bir anlık tatmışsınız ama eşiniz tüm ilişkiniz boyu hissetmiş..
Biraz empati yaparsanız anlayacaksınız ve daha sağlıklı bir ilişkiniz olacak. Sevginizi göstermekten korkmayın. Aşırıya kaçmayın sevgide ama gösterin. Gidin durduk yere sarılın veyahut iki güzel söz söyleyin.. Bu dediklerim çok zor şeyler değil.. Eğer gururunuzu kırmazsanız boşboşuna evliliğiniz bitecek..

Ben nedense sizi hic hakli goremedim.
Zaten bu evliligi bitirmek icin elinizden gelen tum sevgisizligi, ilgisizligi gostermissiniz. Esiniz cok bile dayanmis bence kusura bakmayin.
Adamin hayatini daha fazla mahvetmeyin. Yolunuz acik olsun.

Seninle kavga edince işe gitmeyecek yani? Özel sektörde zaten bugün kim kavga ettiyse eve geri dönsün diyor o kadar anlayışlılar yani. Diğer konular da adam bıkmış olabilir de olmayabilir de. Hayat telaşına düşmüştür belki? Peki bir şey soracağım, içimdekileri ona söylemiyorum gurur yapıyorum diyorsun ya boşanmak daha mı iyi? Biraz senin çabalaman gerekiyordur şimdi. Sen dök içini, hislerini baktın olmuyor boşanmayı öyle düşün bence.

Ayrıca şunu da belirteyim eşim aşırı derecede kıyafetlerime karışan biri.giydiğim dar pantolonların üzerine uzun birşey giymek zorundayım yani ona göre.. evlenmeden önce de böyle asla karışamıyordu onu da belirteyim,karışsa o zaman müdahale ederdim.mesela 1 saat kadar önce napıyosun dedi dışarıdayım dedim,havalar nasıl orda dedi (halbuki burdan daha sabah gitti) bende normal dedim. direkt sorduğu şey üzerine ne giydin oldu.... akşam buraya gelirken kısa mevsimlik mont ile geldim,ailemin evine geliyorum yaaa,arabaya bindim arabadan indim..onu bile bir sürü sorun yaptı... uzun istediği gibi giyinmedim diye..
Kızlar her insan kocası tarafından önemsenmek, sahiplenilmek ister. (sahiplenilmekten kastım önemsendiğini değer gördüğünü görmek) ama eşim benim kıyafetlerimi ve giyinişimi büyük kavga çıkaracak şekilde karışıyor.. Onun dışında herkes ister eşi kendisini kıskansın,kavga boyutunda olmayacaksa bu güzeldir...Şimdi biz eşimle benim kıyafetim yüzünden tartışıyoruz.. gerçekten tamamen ben mi haksızım???

Kovalama sırası sende bebek sen biraz ilgi göstersen adam sana adayacak sanki kendini
İşe ayrı oturmamaktan başlayabilirsin
Şimdi seni özledim bidahaki sefere beni de götür aşkım diye mesaj at bence köstek olmayı da bırak okul konusunda danışmamışsa danışmamış bitmiş gitmiş kin gütme

Çok saçma eşin sınava gidiyor diye senin annende kalman. Otur işte evinde kocanı bekle. Orası sizin eviniz , siz bir ailesiniz.

Ayrıca şunu da belirteyim eşim aşırı derecede kıyafetlerime karışan biri.giydiğim dar pantolonların üzerine uzun birşey giymek zorundayım yani ona göre.. evlenmeden önce de böyle asla karışamıyordu onu da belirteyim,karışsa o zaman müdahale ederdim.mesela 1 saat kadar önce napıyosun dedi dışarıdayım dedim,havalar nasıl orda dedi (halbuki burdan daha sabah gitti) bende normal dedim. direkt sorduğu şey üzerine ne giydin oldu.... akşam buraya gelirken kısa mevsimlik mont ile geldim,ailemin evine geliyorum yaaa,arabaya bindim arabadan indim..onu bile bir sürü sorun yaptı... uzun istediği gibi giyinmedim diye..
Kızlar her insan kocası tarafından önemsenmek, sahiplenilmek ister. (sahiplenilmekten kastım önemsendiğini değer gördüğünü görmek) ama eşim benim kıyafetlerimi ve giyinişimi büyük kavga çıkaracak şekilde karışıyor.. Onun dışında herkes ister eşi kendisini kıskansın,kavga boyutunda olmayacaksa bu güzeldir...Şimdi biz eşimle benim kıyafetim yüzünden tartışıyoruz.. gerçekten tamamen ben mi haksızım???
Tavrınızı belli edin sen beni bu şekilde sevdin bu şekilde kabullendin deyin. Kabul edipte sinerseniz ileride sesinizi çıkartamazsınız kıyafet konusunda..

Tavrınızı belli edin sen beni bu şekilde sevdin bu şekilde kabullendin deyin. Kabul edipte sinerseniz ileride sesinizi çıkartamazsınız kıyafet konusunda..

Ya bana çok kötü yorumlar yazan varya tanımadan etmeden beni çok kötü insan ilan eden.. Ben tartışma olmasın diye onun istediğine yakın da giyiniyordum..

Ya bana çok kötü yorumlar yazan varya tanımadan etmeden beni çok kötü insan ilan eden.. Ben tartışma olmasın diye onun istediğine yakın da giyiniyordum..
Kırıcı yorumlar bu sitenin yapısında var bende pek anlam veremedim :)
Sonuçta davulun sesi uzaktan hoş gelir.. Orta yolu bulmanız güzel bu arada. Bence eksiğiniz sevginizi göstermemeniz. Sevgimi gösterirsem kaçar sanıyosun ama aksine mutlu olacaktır sizinle vakit geçirmeyi daha çok isteyecektir diye düşünüyorum..

Ben buna katılmıyorum derincim
Adam da sevilmediğinin farkında olarak evlenmiştir
İnsanın içinde bir yerde kendini kandıramadığı bir yer var; insan sevilip sevilmediğini orda bilir
Velhasıl bu adam da ilgi gösteren seven peşte koşan taraf olmayı başından kabullenmiş
Sevmeyen biriyle olduğunu peşinen kabullenerek evlenmiş yani şimdi çıkıp sevgi beklemesi abes olur

Yani bu adama/kadına yazık bakışını ben genel olarak kabul etmiyorum
Kimse kimseyi kandırmıyor insan anca kendini kandırıyor
Kendini sevmeyen biriyle evlenen bir insan durumu kabullenmişse karşı taraf ona yazık ediyor diyemem. Herkes seçimini yaşıyor
Haklısın missciim o zaman şöyle diyorum adamın aklı başına yeni gelmiş. Değer görmek sevilmek vs. Karakterleri tersine çevirsek "sevmediğini biliyordun madem neden evlendin" derdik. Aslında konuyu kadın değil de erkek açsaydı bunu sorardım. Belki de normalleştirmek gerekiyor.

tanıyanlardan fikir aldın mı?
arkadaş, komşu, aile ne diyor?

Ailem ne karar verirsen arkandayız diyorlar..
Geçenlerde öyle bir tartışma oldu ki, bana devamlı dediği şey şurdan çıkıp gitsem canım yanar evet ama beni hergün üzen biri olmaz dedi, bende dedimki madem hep ben suçluyum,madem herşey sadece benim yüzümden gitmek istersen git boşanalım dedim.. bu kafasını etrafa vuruyor,duvarları yumrukluyor,cama koşuyor kendimi atacam diye.. komşulara da rezil olduk,birkaç gün sonra üst komşu bana soruyor siz yeni evlisinz neden bu kadar çok tartışıyorsunuz diye... ben o kadar zor durumdayım ki..

Ailem ne karar verirsen arkandayız diyorlar..
Geçenlerde öyle bir tartışma oldu ki, bana devamlı dediği şey şurdan çıkıp gitsem canım yanar evet ama beni hergün üzen biri olmaz dedi, bende dedimki madem hep ben suçluyum,madem herşey sadece benim yüzümden gitmek istersen git boşanalım dedim.. bu kafasını etrafa vuruyor,duvarları yumrukluyor,cama koşuyor kendimi atacam diye.. komşulara da rezil olduk,birkaç gün sonra üst komşu bana soruyor siz yeni evlisinz neden bu kadar çok tartışıyorsunuz diye... ben o kadar zor durumdayım ki..
takıntılı mı ne?

Back