Arkadaşlar herkes konu sahibini haksız bulmuş yüklenmiş de yüklenmiş "adamcağıza yazık hayatını karartmışsınız" diyen bile olmuş, ben şok.
Yahu bu adam her seferinde ayrılan kadını ikna ederek ederek evliliğe kadar götürmüş durumu. Evlendikten sonra da birden ilgisiz sevgisiz biri olmuş. Konu sahibinin hiç mi hatası yok tabiki var. Sevmediği biriyle evlenmek baştan hata. Ama bu ikisinin ortak hatası.
Ya tüm gün hiç konuşmamak akşam tek kelime etmemek ne demek ya, heleki her ay 10-15 gün okul için farklı bir yerde kalmak ne demek ya, birde okulu söyleseydim benimle evlenmezdin demiş pişkinliğe gel..
Konu sahibi hanımefendi sizin hatanız onu karşınıza alıp bir güzel konuşmamak. İşinden bir gün izin alsın beyefendi yada bir pazar günü sabahtan çıkın dışarı temiz havada konuşun durun bir gününüzü ilişkiyi kurtarmaya ayırın ona düşüncelerinizden bahsedin kendisine de sorun.
Ben sizi anlıyorum sizi gerçekten seven bir adamla evlendiğinizi düşünerek evlendiniz ancak birden çok değişti. Sizde de bunlar büyük sorunlara yol açıyor. Ne yazıkki bazı erkekler sadece kıyafete karışmakla koca olduğunu zannediyor. Bende eşimle çok çatışma yaşadım bu konuda valla pantolonumu da yiyiyorum elbisemide.. Ben onunla konuştum dedimki bak çok baskı yapıyorsun ben daha çok özeniyorum gel ortak nokta bulalım dedim. Hayla ufak tefek çatışmalar oluyor ama ben yinede istediğimi giyebildiğim için çok takmıyorum çok kısa etek elbise giyemiyorum sadece ortak nokta bulduk.
Eşinle beraber git kıyafet almaya. Ben dedimki bak elbise almaya bile seninle gidiyorum sende beni çok sıkma dedim o da anlayış göstermeye çalışıyor. Böyle böyle olacak..
Ama kesinlikle tek başına günah keçisi ilan edilmemen gerekirdi.