Bu evliliğin sonu ??

Evliliginizi kurtarmak istiyorsanız adım atmalisiniz. Taleplerinizi açıkça ve tatlı dille belirtin. Siz de birlikte vakit geçirmek için bir şeyler yapın. Adam kabullendi böyle diyorsunuz ama belli ki bıkkınlık olmuş yıllar içinde, çok normal. Sınav zamanlarini birbirinizi özlemek için fırsat gibi düşünün. Eşinizin ve evliliginizin iyi yanlarına odaklanın. Yok hala olmuyorsa çocuk olmadan boşanın. İkiniz de anlasabileceginiz birilerini bulun.

Karşımda evet yıprattığım bir insan var,buna rağmen beklediğim istediğim bir ilgi var.

Buna rağmen ilgi bekleyemezsiniz işte, ikili ilişkiler karşılıklı gayret ister; karşınızdaki adam sizin anneniz ya da babanız değil ki sizden karşılık beklemeden kendinden versin. Fazla nazınız aşık usandırmış ne diyelim? Böyle götüremiyorum diyorsanız, kendinizi bir parça değişime sevk etmeye yetecek kadar sevgi duyumsamıyorsanız, yol yakınken kendi hayatınıza gidin.

Yok aman yapamam, korkuyorum vb. şekilde kendinizi oyalayarak bu ilişkiyi sürüncemede bırakmanız, kendinize ve eşinize yapabileceğiniz en kötü şey olur, kararsızlık kadar rahatsız edici ve vakit çalan başka bir durum yoktur herhalde.

5 yıl gibi bir süredir hayatımda, tekrar toparlayamamaktan çok korkuyorum
Siz korkuyorsunuz diye neden üniversiteyi bıraksın. hatta neden üniversite eğitimi almak için size danışsın. demek ki daha iyi bir hayat standartı için okuması gerektiğini düşünmüş e evli olduğunuza göre okul bitince sizin de hayat standartiniz yükselecek. destek olsanız, konuya olumlu yönlerini baz alacak şekilde baksanız daha iyi değil mi.

tamamını okumadım da adamın snavı var diye sizin ailenizin evine gitmeniz şart mı? neden kendi evinizde kalmıyosunuz?

ayrıca evlendiniz artık tabi ki eski ilgi alakayı bulamayacaksınız.

Eşiniz onu sevmediğiniz dönemde sizden ayrılmak istedi mi?
Hayır. Ama onu sevmediğim zamanlarda benimle öylesine ilgiliydi ki, bana karşı o kadar farklıydı ki. Ama şimdi ona karşı boş değilim, ama onun bana karşı daha vurdumduymaz oluşu, hatta belki sevdiğimi söylesem beni gözünün hiç görmeyecek oluşu beni korkutuyor..

abartmissiniz yazik adama

kasitli yaptigini dusunmuyorum bunlari. zamanla yipratmalariniz onu suanki noktaya getirmis gibi geldi bana. yani size ayak uydurmak icin dengelemeye calismis ilgisizlkleri ve bu onun normali olmus.

Biraz kendinizden ödün vermeniz gerekli. Hep bana hep bana olmaz. En aşık insan bile yorulur. Artık onu sevdiginizi biliyor mu söylediniz mi davranışlarınızla hissettirdiniz mi?

Hayır. Ama iyi olduğumuz zamanlarda davranışlarım daha farklıydı,hatta ilk defa bana beni seviyor musun diye sordu bende yoo dedim. söylemekten ve daha fazla bağlanmaktan korkuyorum, ya daha fazla ilgisizleşirse o zaman daha fazla yıpranırım..

Duygularınızdan emin olunca kaybetme korkusunu yenmiştir....Bu erkeklerin ilgi sorununu çoğu evli insan yaşıyor ,bence güzelce anlatın hoş ben olsam anlatmam yaşatırım!Dikkatinizi başka şeylere verin bu konuya ne kadar odaklanırsanız o kadar huzursuzluğunuz artar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…