BU EVLİLİĞİ NASIL BİTİREBİLİRİM?YARDIM EDİN..

İş bulsa ne olacak asgari ücret 5500 tl
En kötü kira 4-5 bin TL
Allah yardım etsin konu sahibi

Canim benim...
Öncelikle durumuna gerçekten üzgünüm. Herkes aynı hayata doğmuyor. Sen evliliğini bu kez mutlu olurum bir ailem olur ümidiyle yapmışsın. Sevgisiz ailelerde buyuyen çocukların durumları genelde bu oluyor.
Öncelikle hemen bir işe girmelisin. Çocuklarını alabilmen için elin güçlü olsun. Maddiyati öne sürerek, çocuklara bakacak durumu yok diyerek velayeti almasına izin verme. Fakat işe girersen 3 cocuğa bakacak maddi durumun olacak mı? Bunu da merak ettim.

Antropoza girmis araniyor.sen kanit topla ekran goruntusu vs al cocuklar sende kalir guclu dur kendjni birakma ona firsat verme.

Bence boş yere korkmayın,boşanmak için illa anlaşmalı boşanmak zorunda dğeilsiniz.Çocukların ona verileceğini nereden çıkardınız ki? O evde yokken bi kaç eşya alıp cocuklarla aile evine ya da bi arkadaşın yanına vs gidebiliyorsnaız gidin.Sonrasında da davayı açın boşanın,herif aldatmış sonuçta.Çok bilgim yok ama hayal kurup kendinizi korkutmak yerine bi avukatla görüşün,o akıl versin size boşanma süreci hakkında.

Konu sahibi, Allah yar ve yardımcın olsun. Allah sana hayırlı güzel kapılar açsın. Maddi imkanım olsa destek olmak isterdim ancak imkanım olmadığı için sana her aklıma geldiğinde dua yollayacağım. Belki bir an kabul olur da çocukların ile beraber yeni bir hayat kurman için fırsat yaratır Rabbim. Çok dua edeceğim... Bizi habersiz bırakma. Allah sana sağlık sıhhat versin çocuklarının başında olasın hayırlı uzun ömür versin.

Aile konutu şerhi köydür senin değilse karakola git yada eve polis çağır evden atıp darp etti dersin seni o evden hiçbir güç çıkartamaz onu at uzaklaştırma al mahkeme kararıyla çocuğunu alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…