BU EVLİLİĞİ NASIL BİTİREBİLİRİM?YARDIM EDİN..

Hakim velayeti karşı tarafa vermez. Aldatmayı kanıtlarsan ben boşanmam da diyemez kocan. Aldatmayı kanıtla tazminatını al, 2 çocuk için nafaka da al. İlk eşinden çocuk nafakasi alıyor musun?
Evet ilk eşimden 200 alıyorum ama yine destek oluyor baska ihtiyacı olunca.Onu da çok seneler önce bosandigim için 200 dü.o zaman değeri vardı 200 ün yani şimdi yok

Chat sitelerine girdiğine dair nasil delil sunabilirim bilmiyorum.Ve ev zaten annesinin üstüne.Malı falan da yok.
Sorun sadece chat siteleri mi , normalde nasıl size karşı ve çocuklara, yani bu durumda ya iş bulup çalışıp çocuklarınıza sahip çıkacaksınız, ya da bu adamla yaşamaya devam edeceksiniz..

Kardeşiniz evli mi ?
Anne ve babanızdan hayır yok galiba, kardeşiniz destek olamaz mı maddi manevi ?
Ben böyle bir durumda her şeyimi zorlardım kardeşim için.

E bu adam ilk günden beri babalık yapmamiş ki zaten hiçkimseye, gozgore göre 2 tane daha dogurmuşsunuz...Eşim çocuklari çok sever, iyi bir babadır derken neyi kastediyorsunuz tam olarak?

E bu adam ilk günden beri babalık yapmamiş ki hiçkimseye, çocuklari sever, iyi bir babadır derken neyi kastediyorsunuz tam olarak?
İhtiyaçlarını karşılar.Oper sarılır onu kastediyorum.Ama işte bir parka bile götürmez.İsten gelince oyun oynamaz.Cocuk yanına gelip sarilirsa sarılır öper. Sorsan cocuklari için canını verir.Ama bunlar yeterli mi bilmiyorum

Cocuklari nasil aliyor onu anlamadim. Ilk ya da ikinci durusmada velayet belirleniyor. Dava dilekcesini verdiginiz an da cocuklarla birlikte ayri bir eve cikabilirsiniz. Siz bence bir avukatla gorusun simdiden, ne yapacaginizi ogrenin, haklarinizi ogrenin. Bir kac avukatla gorusun, ona gore karar verin. Uygun kosullar olustugunda da davanizi acarsiniz.

Ama ablacım babalık bu değil ki... Ben evimdeki köpeğe veya komşunun cocuguna bile bu adamdan daha fazla babalık yapıyorum inan bana...

Sorun sadece chat siteleri mi , normalde nasıl size karşı ve çocuklara, yani bu durumda ya iş bulup çalışıp çocuklarınıza sahip çıkacaksınız, ya da bu adamla yaşamaya devam edeceksiniz..
Bana karşı ilgisiz.Ilgi olarak sadece cinselligi ilgi sanıyor. Hiç birlikte bir yerlere gidip gezmeyiz,sosyalleşmeyiz. Telefonla uğraşır hep.sohbet de etmeyiz.Sevdigini söylemez.Hic iltifat etmez.Baska erkeklerden iltifat duydum ona söyledim çünkü tanıdığıydi ya da bildiği birileriydi onun.Gidip sen ne diyorsun bile demedi onlara. Sevildigimi de hiç hissetmedim.Yolda işten gelirken bile gözü hep başka kadınlarda.

Öyle yapıcam.

Ben babamdan bu kadar bile babalik görmedim ki bende bilmiyorum babalik ne..
Offff offff...o kadar belli ki babasiz olduğun, kıyamıyorum da sana...Zaten başında ana baba olsa çocuk yaşta evlenip bu yaşta bu duruma duşmezdin...lütfen artık iyi korun,bır bebek daha getirme şu ortama

30 küsur yaşındayken 20 yaşındaki kızı alan adamdan farklı bir şey beklemek hata.

öyle bir dünya yok. velayeti alması mümkün değil rahat olun. 2 yaşındaki minicik bebeyi de vermeyin zaten. gece kalmasın onda. nafaka alın çocuklar ve kendiniz için. inşallah aldatma ile ilgili kanıtınız vardır. eğer varsa isterse gelmesin mahkemeye boşanırsınız zaten. elinizi sağlama alıp avukat bulun hakkınızı bırakmayın. başınızı da dik tutun.

Evet ilk eşimden 200 alıyorum ama yine destek oluyor baska ihtiyacı olunca.Onu da çok seneler önce bosandigim için 200 dü.o zaman değeri vardı 200 ün yani şimdi yok
200 nedir Allah aşkına siz niye hakkınızı arama konusunda bu kadar pasifsiniz. nafaka arttırım davası açın

200 nedir Allah aşkına siz niye hakkınızı arama konusunda bu kadar pasifsiniz. nafaka arttırım davası açın
10 seneyi geçti ben ilk eşimden bosanalı..O zamanlar 200 lirayla çocugun ihtiyaçlarını alabiliyordum.Ama şimdi de çocuğunun okul masraflarına,birşeye ihtiyaç duyduğunda falan yardım ediyor. Çocuğunu mağdur etmiyor diye bende arttirim davasi açmadım. Dava açmak da parayla sonuçta.

Ailenizden yardım almanız gerekecek
Hayat hayal ettiğiniz gibi asla olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…