- 26 Ekim 2022
- 64
- 16
- 1
- 31
- Konu Sahibi Beyhudesonu
-
Yargilayadabilirsin.18imde evlendim aile baskısı yüzünden.Boşaninca da sahip çikmadilar. Çalıştım,baktım çocuğuma. Ama sevmiş bulundum ikincisini maalesef. İlk evliliğimde hemen hamile kalmışım. Adetim bile düzensizdi,haberim olmadı.1 yıl sürdü ilki ..20 yaşında çocuklu olup 2. kez evlenmek nasıl bir şeydir ya, yargılamıyorum ama ona takıldım ben.
Ben iş bulurum o sorun değil, bir sürü alanda çalıştım zaten.Deneyimim var bir çok işte.Ama boşanma davasına yanaşmıyor.Kendisine baba yapacak bir kadın arıyormuş sizi bulmuş resmen. Boşansanız babaya velayet vermezler kesinlikle ama siz bu adamdan nafaka alabileceğinizi düşünmeyin bile, alsanız bile mutfak masrafınız çıkmaz. Acil kendinize bir iş bulun
Bırakmak istemiyorum.Ama gündüz ben bakarım gece vardiyalı bir iş bulurum gece o alsın diye düşünmüştüm..Memleketime gidip bosanma davası açsam mahkemede tedbiren çocukları alabilir miyim?Buradan giderken bana cocuklari vermez çünkü.Onun ailesi ile ayni apartmandaki asla çocukları benimle yollamazlarHata daha çok hatayı getirmiş sanki çok üzüldüm sizin adınıza. İlk evliliğiniz bittiğinde neden bu kadar acele ettiniz çocuğunuz varken 2. evlilik için? Hem adam sizi aldatmış neden suçu kendinizde arayıp vücudunuzda kusur arıyorsunuz, 3 çocuk doğurmuşsunuz kusurunuz elbette ki olabilir. Böyle adamlar midemi bulandırıyor gerçekten.
Boşanma konularında çok bilgim yok ama beklemeden boşayın bu adamı bence ve çocuklarınızı ona bırakmayın. Yazık daha çok küçükler
Pasa pasa yollayacak,sizi ne kadar korkutmuşlar. Velayet siz de olduktan sonra nasıl vermiyor. Arkanızda ailenizden kimseniz yok mu ? 2 küçük kız çocuğunun velayetini bu adama vermek,büyük hata olur. Adam eli aletinde,chat sitelerinde 7/24 gezen bir tıp.Bırakmak istemiyorum.Ama gündüz ben bakarım gece vardiyalı bir iş bulurum gece o alsın diye düşünmüştüm..Memleketime gidip bosanma davası açsam mahkemede tedbiren çocukları alabilir miyim?Buradan giderken bana cocuklari vermez çünkü.Onun ailesi ile ayni apartmandaki asla çocukları benimle yollamazlar
bi kere velayeti size verirler, isterseniz işsiz olun orayı bi geçin... kimse 2 ve 6 yşaında 2 kız çocuğu babaya vermez. üstelik sizin bir suçunuz da yok, olsa bile vermiyorlar.Ben iş bulurum o sorun değil, bir sürü alanda çalıştım zaten.Deneyimim var bir çok işte.Ama boşanma davasına yanaşmıyor.
O kadar haklısın ki.Adam da beni damızlık olarak görmüş zaten.Dogur ,bırak, git derdinde.Evi terketmesini söyledim ama gitmiyor.Ben onu görmek bile istemiyorum.. İcım sıkılıyor onu görünce. Kalkıp gitmek istiyorum.Sabredecek halim kalmadı, çünkü bu adam canı isteyince gelip benimle birlikte oluyor.Nasil bu kadar değişti anlayamıyorum.Şuan 28 yaşındasınız ve 3 çocuğunuz var... yaşanmamış bir hayat,damızlık gibi neden doğurdunuz keşke biraz önünüzü görseydiniz.Oturdugunuz ev sizin mi ? ilk işiniz tapuya konut şerhi koydurmak olsun. Velayeti asla alamaz,rahat olun. Sizi sindirmesine izin vermeyin,boşanma davanızı acin ve iştirak nafakası talep edin. Boşanma sonuçlanmadan da alirsiniz.Evi siz değil,o terk etsin. 2 küçük çocukla işiniz çok zor. 2.nci secenek biraz daha sabredip,birikim yapmaya bakın ona göre ilerleyin.
Evet ailem arkamda yok.Buradan beni ve çocuklarımı gelip alacak bir ailem olsaydı hiç korkmazdım zaten. Onun ailesi ve kendisi beni tutup sokağa atarlar cocuklari da vermezler.bosanmaya kalkınca elimdeki telefonu bile alıp bunu ben almıştım diyen bir tip.Pasa pasa yollayacak,sizi ne kadar korkutmuşlar. Velayet siz de olduktan sonra nasıl vermiyor. Arkanızda ailenizden kimseniz yok mu ? 2 küçük kız çocuğunun velayetini bu adama vermek,büyük hata olur. Adam eli aletinde,chat sitelerinde 7/24 gezen bir tıp.
Is bulmasi sart ama 2 kucuk cocuk var. Adam bu surecte hic yardim etmezse,2 çocuk kreşe verilse (en dandik kres 3bin) 6 bin direkt kreşe. Konu sahibinin kariyeri de yok,alacağı asgari ücret. Bilmiyorum,bu üyenin işi çok zor. Kendi ailesinden de bir desteği yokmuş..Kendisine baba yapacak bir kadın arıyormuş sizi bulmuş resmen. Boşansanız babaya velayet vermezler kesinlikle ama siz bu adamdan nafaka alabileceğinizi düşünmeyin bile, alsanız bile mutfak masrafınız çıkmaz. Acil kendinize bir iş bulun
eli para görmüştürO kadar haklısın ki.Adam da beni damızlık olarak görmüş zaten.Dogur ,bırak, git derdinde.Evi terketmesini söyledim ama gitmiyor.Ben onu görmek bile istemiyorum.. İcım sıkılıyor onu görünce. Kalkıp gitmek istiyorum.Sabredecek halim kalmadı, çünkü bu adam canı isteyince gelip benimle birlikte oluyor.Nasil bu kadar değişti anlayamıyorum.
Allah sabır versin diyecek başka bir şey aklıma gelmiyorIs bulmasi sart ama 2 kucuk cocuk var. Adam bu surecte hic yardim etmezse,2 çocuk kreşe verilse (en dandik kres 3bin) 6 bin direkt kreşe. Konu sahibinin kariyeri de yok,alacağı asgari ücret. Bilmiyorum,bu üyenin işi çok zor. Kendi ailesinden de bir desteği yokmuş..
Bırakmak istemiyorum.Ama gündüz ben bakarım gece vardiyalı bir iş bulurum gece o alsın diye düşünmüştüm..Memleketime gidip bosanma davası açsam mahkemede tedbiren çocukları alabilir miyim?Buradan giderken bana cocuklari vermez çünkü.Onun ailesi ile ayni apartmandaki asla çocukları benimle yollamazlar
Zaten bende anlamıyorum son iki senedir bu adam böyle. 2 sene de bir kere daha boşanmaya kalktım Ama çocukları buradan götüremezsin diyerek beni kovuyor.Benim memleketim 20 saat uzakta.Ailesi de göndermiyor çocukları. Keşke iki senedir ne yaşadığımı size gösterebilsemKim ya eşiniz sizin? Ne demek asla çocukları vermez? Bulduğunuz çözüm aşırı saçma yalnız. Avukatla görüşün boşanma davası için. O yaş çocuğu baba alamaz zaten. Aile apartmanında kalamazsınız boşanınca o yüzden kendinize kalacak yer ayarlamaya çalışın. Eşiniz gözünüzü baya korkutmuş ama bu kadar onu yapmaz şuna izin vermez asla dediğiniz adamla nasıl mükemmel evliliğiniz vardı hiç anlamadım.
mükemmel evlilik fian olduğunu sanmıyorum benKim ya eşiniz sizin? Ne demek asla çocukları vermez? Bulduğunuz çözüm aşırı saçma yalnız. Avukatla görüşün boşanma davası için. O yaş çocuğu baba alamaz zaten. Aile apartmanında kalamazsınız boşanınca o yüzden kendinize kalacak yer ayarlamaya çalışın. Eşiniz gözünüzü baya korkutmuş ama bu kadar onu yapmaz şuna izin vermez asla dediğiniz adamla nasıl mükemmel evliliğiniz vardı hiç anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?