- 10 Aralık 2018
- 2.978
- 2.991
- 63
- 32
- Konu Sahibi Eloselos9393
-
Cok cirkin adam ya hu yapmayin ya Türk erkeklerine laf edilmis bi de baslkkta.pek cogu bu adamdan iyi beColin Firth ama Pride and Prejudice dizisindeki Colin Firth di mi di mi di mi? Oyyhh içim bir hoş oldu şimdi. Konudaki adam onun gibiyse, göz göze gelirsem ben de yenilirim.
Pardon da niye kendini kisitlayacak sosyal medyasini yelefonunu degistirecek?!bi adam icin?Burda sevgıyı askı yapısan bı hastalık gıbı gorenler cok hısslerıme yenılırsem ne demek yenılme arkadasım boyle dusunırsen zaten yenılırsın. Hattını kır at yenı al sosyal medyayı kapat yada karına aılene soylerım dıye tehtıt et bak nasıl gıdıyor
Konu zaten adama yenilmeye meyilli. Gözlerine bakarsam yenilirim falan.. Bu ne ya? Buradaki ÖZGÜVENLİ kadınlar kocasını düşündüğü için değil, o adamın eşini düşündüğü için böyle konuşuyorlar. Hattını değiştir, sosyal medyanın kapat yenilmezsin demek istiyorlar. Gerçekten konu sahibine hattını kır ya da sosyal medyanın kapat sana ulaşamasın diyen yorum sahiplerinin kendi kocalarını düşündüklerini mi sanıyorsunuz? Komik vallaPardon da niye kendini kisitlayacak sosyal medyasini yelefonunu degistirecek?!bi adam icin?
Hayir konu sahibi hicbir seyini degistirme.buradaki hanimlarin cogu kendi kocasi elden gidecek refleksinde.ya kapolirsa baskasina refleksinde.
Isini,telini,sosyal mefyani hicbir seyini bir aptal icin asla degistirme.asik oluyosa kendi sorunu.sen kendine yenilme.seni cok istiyorsa bosansin gelsin bunu soulesin.asla evli bir adamin metresi olma.
Niye mi kısıtlayacak ? Gözlerine bir bakarsa kendini yine adamın kollarında bulacağı için olmasın sakın? Ayrıca kimse kocası elden gidecek refleksiyle değil ahlak etiğinden ötürü yapıyor Bu yorumları sende onu savunup gocunduğuna göre bir empati yapmış olabilirsinPardon da niye kendini kisitlayacak sosyal medyasini yelefonunu degistirecek?!bi adam icin?
Hayir konu sahibi hicbir seyini degistirme.buradaki hanimlarin cogu kendi kocasi elden gidecek refleksinde.ya kapolirsa baskasina refleksinde.
Isini,telini,sosyal mefyani hicbir seyini bir aptal icin asla degistirme.asik oluyosa kendi sorunu.sen kendine yenilme.seni cok istiyorsa bosansin gelsin bunu soulesin.asla evli bir adamin metresi olma.
Selvi boylum al yazmalım ın sonunda bu. Bakarsam dayanamamDizilerden dilimize yerleşmiş salak bi cümle “ Gözlerine bakarsam dayanmam”Adam yalancının pisliğin teki,mesai saatleri içinde takılacağı bi kadın arıyor sizde sanki ortada çok büyük aşk varmış gibi dram yaratıyorsunuz. Pehhh
Neyi yapmayalım? Dünyayı felakete mi sürüklüyoruz beğendiysek? Aynı adamları mı beğenelim diyorsunuz, ne diyorsunuz ben var anlamamak. Türk erkeklerine laf edenlerden de ben sorumlu değilim, bana ne.Cok cirkin adam ya hu yapmayin ya Türk erkeklerine laf edilmis bi de baslkkta.pek cogu bu adamdan iyi be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?