- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.203
- Konu Sahibi Eloselos9393
Karisini deli gibi sevip disatda heyecan olsin diye aldatan erkek dolu bilgine!!Karısını seven adam aldatmaz seven kadın da aldatmaz aldatmanın olduğu yerde sevgi aşk yoktur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karisini deli gibi sevip disatda heyecan olsin diye aldatan erkek dolu bilgine!!Karısını seven adam aldatmaz seven kadın da aldatmaz aldatmanın olduğu yerde sevgi aşk yoktur
ya mecbur görmek zorundayım ürün satıyor isterse uğrar yanıma o yüzden mecbur dedim.
Biz Onlara karisini deli gibi seviyor demiyoruz. Karaktersiz diyoruz en kibar haliyle. BilginizeKarisini deli gibi sevip disatda heyecan olsin diye aldatan erkek dolu bilgine!!
Reis yalan yok ben seni pek samimi görmüyorum konuyu actigin ki yazılarla sordugun soru falan bana mantıksız geliyor.ya mecbur görmek zorundayım ürün satıyor isterse uğrar yanıma o yüzden mecbur dedim.
Ya herkes beni eksilemişte. Ben doğruyu söyledim. Adama evli olduğu halde yanaşsa o zaman konu sahibini elestirirdik. Zaten doğru olanı yapıp uzaklaşmış ama kalbi kırık olduğu ve biraz da imkansız olduğu icin cekici gelmiş. Kalkıpta adamla iliskini devam ettir demisim gibi cevaplar vermeyinGönül ferman dinlemiyor maalesef. Hatta insana zor olan daha çekici gelir.
Karisini deli gibi sevip disatda heyecan olsin diye aldatan erkek dolu bilgine!!