- 5 Ağustos 2018
- 434
- 201
- 30
- Konu Sahibi Eloselos9393
hayır burdayım okudum yorumları ben dimdik durdum. Yuva yıkan da olmadım 2. kadında çok şükür kurtuldum.E Eloselos9393 reis hayırdır kayipsin adamın gözlerine mi baktin noldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır burdayım okudum yorumları ben dimdik durdum. Yuva yıkan da olmadım 2. kadında çok şükür kurtuldum.E Eloselos9393 reis hayırdır kayipsin adamın gözlerine mi baktin noldu
evet ya nerden bildin. Maşallahın var 1000 tane daha alıyorum. Ben burda boş yere özür dileme konusu açtım dimi zaten tekrar açsam yönetici beni burda tutarmı sandım. Ben burdaki kadınlara ve yöneticiye söz verdim neden açım tekrardan. Şaka gibisiniz sürekli söylüyorsunuz cidden.Şifresini unuttu yeni üyelik mı alıyor acaba
Bizim söylemlerimizle bence bunu yapma doğru ve ahlaklı şeylerin kararını da sen ver çünkü inandırıcılığını kaybediyorsun. Ornek: konu da ki onaylanma isteğin ve şuan ki yorumun.hayır burdayım okudum yorumları ben dimdik durdum. Yuva yıkan da olmadım 2. kadında çok şükür kurtuldum.
ben kendimi biliyorumBizim söylemlerimizle bence bunu yapma doğru ve ahlaklı şeylerin kararını da sen ver çünkü inandırıcılığını kaybediyorsun. Ornek: konu da ki onaylanma isteğin ve şuan ki yorumun.
Hakkında hayırlısı olsun elos
Niye mi kısıtlayacak ? Gözlerine bir bakarsa kendini yine adamın kollarında bulacağı için olmasın sakın? Ayrıca kimse kocası elden gidecek refleksiyle değil ahlak etiğinden ötürü yapıyor Bu yorumları sende onu savunup gocunduğuna göre bir empati yapmış olabilirsin Kimsenin kocası Takıldığı 3 günlük 5 günlük ya da 10 yıllık insan için boşamaz karısını boşanma olunca ayağına yapışır yalvarır yakarır barışmak için ikinci kadın olmak kişinin ruhunda karakterinde varsa tabi bunu biz bilemeyiz
Dunyaui felakete suruklediniz mi demisimbu ne sinir hanimlarNeyi yapmayalım? Dünyayı felakete mi sürüklüyoruz beğendiysek? Aynı adamları mı beğenelim diyorsunuz, ne diyorsunuz ben var anlamamak. Türk erkeklerine laf edenlerden de ben sorumlu değilim, bana ne.
resmiyette evliyim ama ayrılacağım
Evli erkeklerin ikna etme savunması buda hep aynı yalan ama karısının ayrılacaklarından haberi bile yokturayrılacağım bitecek
Evet öğrenmiştim ki beyefendi evliymiş. Neymiş ben üzülmeyeyim diye ilk başta dememiş. Akşamları 7 den sonra yazmaması hafta sonları arazi olması. İlk başta bir şey çakmadım. Son git gide acaba mı dedim gecenin bir yarısı sosyal medya hesabını karıştırdım. Orada bir yorum gördüm ve ertesi gün buraya sizlere konu açtım ve sizler kesin evli demeniz üzerine akşam sordum evet resmiyette evliyim ama ayrılacağım gibi laflar etti. 2 oğlu olduğunu dedi. Ben bunun üzerine engelledim. Ama gel gelelim arama ya mesaj atmaya çalışıyor her yerden. Ben yüzüne kapattıkça o yılmıyor. Her mesajında ayrılacağım bitecek gibi laflar ediyor tabi ki inanmıyorum. Benim hislerime yenilmemem lazım ki güçlü dimdik durayım. Bazen korkuyorum hislerime yenilip kadının çocukların günahını almaktan. Evet hissim yok değil var ama sağlam durmam gerek. Çünkü mecbur bazen iş için bir araya gelmemiz şart oluyor. O zaman gözlerine bakarsan yenilirim. Dün mesela geldi iş için 2 saat oturdu ama ben durmadım yanında işim var dedim ve çıktım. Çünkü dursam biliyorum ki olmayacak. En çok karsını çok merak ediyorum nasıl güzel mi diye o kadın bunu hak ediyor diye sonra diyorum hiç bir kadın hak etmez. Ona 9 yılını vermiş ona 2 çocuk vermiş hak etmiyor. Ben o kadına bunu yaparsam benim kadın olduğum nerede kalacak günah yazık. Ben kimsenin yuvasını yıkamam yuva yıkanın yuvası olmaz demişler. ALLAH çok şükür ben kendimi koruyorum tutuyorum kendimi ve hep de uzak duracağım. Kimsenin günahı ahı olamam
Çocuklarına altın mı istedisahte hesaptan mesaj attı karım ikizlere hamile çeyrek yolla diye
Çocuklarına altın mı istedi
Nasıl kafalar yaşıyor bu adamlar yaa
Çocuklarına altın mı istedi
Nasıl kafalar yaşıyor bu adamlar yaa
Hahahah bebek ziyaretine gitseydiniz de görseydi gününüPis herif tek kızı oldu bide ikiz dedi ac gözlü
Hahahah bebek ziyaretine gitseydiniz de görseydi gününü