Bu durumun sonu ?

ne kadar da tanidik geliyor yaptiklari cevir kazi yanmasin. zeytinyagi gibi uste cikiyorlar. tavrini net koy kv ye karsi. nisanlinla da konus ne arada kalsin ne de seni arada biraksin. bu tur durumlarda ortak karar almalisiniz mustakbel esinle.eger sessiz kalmaya devam ederse problem artar. uzulen sen olursun. ölüyorum bitiyorum demezsen ayriligi bile dusunebilirsin. bazi insanlarin kararkteri boyledir ve degismez. ben de benzer durumlari cok yasadim..

Karakterli davranmış , dik durmuşsunuz . Tebrik ederim cesaretinizden ötürü .
Peki eski nişanlı kişisinin tepkisi ne oldu buna ?
Adam bana bırak herşey annemin istediği gibi olsun yoksa ömür boyu susmaz benim başımın etini yer sen sus köşeyi dönene kadar ayıya dayı de evlenince bu kadar karıştırmam dedi ona göre annesinin bi tanecik oğlu annesi hevesli annesi istekli o büyük herşeyi bilir herşey onun istediği gibi olmalı durum böyle olunca da sana anneciginle mutluluklar demekten başka bir şey demek bana yakismazdi.

son durum ne oldu?
2017 nisan ayında nişanlandık kasım ayında nişanları attım. Ayrılıktan sonra ilk üç ay kendime hayata küstüm neden bunlar benim başıma geldi diye çok isyan ettim ama zaman geçtikçe görüyorum ki ayrılmak verdiğim en doğru kararmış. 6 ay geride kaldı iyi ki bitmiş diyorum ben bu insanların yüzünü erken görenlerden oldum daha kötüsü de olabilirdi evlendikten sonra da bu gibi olaylar yaşayabilirdim ve o zaman ayrılmak daha sıkıntılı olacaktı. Yol yakınken döndüm ben. Şimdi mutluyum huzurluyum vardır bundada bir hayır diyorum ve tecrübe oldu benim için yaşadıklarım.

Ben zaten bitirdim. Yapamazdım bu tarz insanlarla. Sizinde dediğiniz gibi bizde gelinler baş tacı edilir el kızıdır oğlumuz kırılmaz ama o kırılır ona göre davranalım gönlünü hoş tutalım yaklaşımı vardır gelin gelecek diye sevdigi yemekler yapılır. Ben ailemde cevremde bu şekilde gördüğüm için yaşadıklarım benim kafamdaki soru işaretlerini daha da arttırıyordu şimdiden bu şekilde davranan yarın öbürgün daha neler yapardı kim bilir.

Ben daha fazla bu durumları yaşamamak daha fazla üzülmemek adina bitirdim. Devam etsem de boşa kürek çekecek ve sonunda yine üzülen ben olacaktım.

Çok doğru bi karar.
Merakmdan soruyorm cevap vermeyebilirsinz. Nişanlınız ne tepki versi?

Çok doğru bi karar.
Merakmdan soruyorm cevap vermeyebilirsinz. Nişanlınız ne tepki versi?
Ayrılırken sen zaten kararını vermişsin dedi ne olurdu evlenene kadar annesine sabretseymisim sonra zaten karistirmazmis annesini evimize. Daha evlenmeden herşeye karışan biri evlenince rahat durmazdı ki. Ayrıldıktan bir iki ay sonra mesaj atmalar başladı pişmanım barışalım ben hatamı anladım demeler ama eğlence mekanlarında gönül eglendirmeler. Bu karakterde biriyle şimdi iyi ki olmamış diyorum.

At nisani.
Belli ki annesine birsey diyemeyecek hicbir zaman.

Her olayda..ee ne yapayim?..deyip kenara cekilecek.
Sen de sinir olacaksin.
Nisanlilik donemi ciftlerin birbirini tanimasi icin var.
Olmuyorsa nisan atilmali

İyi yapmışsın. Daha nişanlıyken annesinin her isteğine susmanı bekleyen adam, evlenince neler istemezdi.

Çok yerinde bi karar olmuş sizin için. Umarım karşınıza değerinizi bilecek birisi çıkar

Doğru Olanı yapmışsın o zaman herseyi Köşeyi dönene Köprüyü gecene kadar der Köprüyü geçer baska Şeyler der . Yazık etmemekle kendine iyi yapmışsın boşver . Hayat karşına daha iyilerini çıkarsın .

Takıları iste geri al. masraf yapmışsınız o kadar sonra da nisani at. Annesine laf söyleyemeyen adam hep ezdirir.
Nişanı atalı 6 ay oldu. Para takılar umrumda değil. Başımın gözümün sadakası olsun. Masraf yaptım ama hiç bir zaman bunun peşine düşmedim. Onların aldıkları çöp dahil onlara geri gitti ben aldıklarımin peşine dahi düşmedim. Insanda karakter olmalı çöpü dahi atmamış paketleriyle göndermiş bizimde onun aldıklarını göndermemiz gerekir diye düşünür insan ama nerdeee. Benim aldığım ve bana geri gelen tek şey yüzük oldu. Böyle insanlardan kurtulduğum için aldıklarimin peşine düşmedim açıkçası.

Adina çok sevindim zararın neresinden dönersen kârdır. Ilerde çok vurur kafasını duvarlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…