Bu durumun sonu ?

Adina çok sevindim zararın neresinden dönersen kârdır. Ilerde çok vurur kafasını duvarlara
Bende böyle düşündüm önümde ne kadar yaşayacağım belli olmayan bir hayat var ve ömür boyu bu insanlarla yapamazdım yıpranır üzülür hergün sorun yaşardım. Ayrıldıktan bir kaç ay sonra farketti ne kaybettiğini ama geçti Bor'un pazarı. Zamanında yapması gerekenleri yapacaktı. Kaybettikten sonra değerim bilinse nolur bilinmese nolur. Yoktum artık hiç bir his hiç bir duygu bırakmadı bana.

Sürekli konuşan kaynana ve seni korumayan adamla yaşanmıyor malesef.. Örnek;ben... 8 ay dayanabildim, ki çok sabırlı insanımdır..

Daha yolun başındasınız tabii.. Dün 1 bugün 2.. Belki başında net bi şekilde konuşursanız, tavrınızı koyarsanız onlarda değişebilir ancak sakın sakın zorlamayın.. Ve sakın sakın 'seviyorum' diye düşünmeyin.. Sevgi karın doyurmuyo çünkü.. Sizi sahiplenmeyen, korumayan bi adamı sevemiyosunuz bi süre sonra..

Düğün ne zamana bilmiyorum fakat kısa sürede düşünmeyin bence.. En azından 1 yıl bi gözlemleyin, ölçün, tartın emin olana kadar..

Katılıyorum siz seviyorsunuz da adam sevmiyor mu? Çabalamıyor işte.

Ben haklı olduğumu duymak istemiyorum bunu biliyorum zaten sadece kendilerini benim yerime koymalarını dilerdim ama malesef haksızlığa yenilerini ekleyerek devam etmeyi tercih ettiler.
Nişanlıma gelince bence de erkek dediğin biraz sesini çıkartmalı yeri geldigi zaman masaya yumruğunu vurmalı aile anne kardeş tamam ama bizim de gelecekte bir aile olacağımızı unutmamalı ne ailesine ne eşine laf söyletmemeli.

İş nişanlında bitiyo. Sonuçta sen o eve onun hatrı için gidiyosun. Biraz kıymet bilmeli. Annesigil de bu durumu yeni tecrübe ediyolar. Onlar da nişanlının tepkilerini ölçüyorlar. Tepki gelmediğini gördükçe dozu artıracaklardır.

X