- 25 Ocak 2011
- 4.267
- 12.264
- 408
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.841
Ekmekle cok aram yok rahat birakirim. Ama tatli konusunda bana da yardimci olun. Emzirdigim icin mi yoksa pos bogazliktan mi bilemedim. Tatli krizlerim tutuyor. Belki regli olmadim ya onunla alakali olabilir mi
tatli icin alternatif istiyorum
Deneyecegim tatlim tesekkur ederimben sana tatlı alternatifi söyleyeyim muhteşem bişey.karatay kahvaltısı sunan bir lokantanın fotosunda gördüm.sabah yiyebilirsin ama sadece.günkurusu kaysının ortasına kaymağı koyup üstüne yarım ceviz yapıştırıyorsun tabi hepsi organik olacak.muhteşem bişey çayla dün yaptım yedim süper ötesiydi.hmmmm
wawwwww menü müthiş:) bir hırs seziyorum bu menü deSabah
Peynir
Domates
5 zeytin
10 badem
Öğlen
Şehriye çorba yarım
Tavuklu salata
Yoğurt
Akşam
Karnıbaharlı salata
Ekşi elma yoğurt
Spor
2 saat yürüyüş tempolu
30 dk dans ve bisiklet ilerleyen saatlerde
Su 2,5 -3 lt
Hayırlı akşamlar güzellikler
Sabaha umarım istediğimiz sonuçları görürüz
Ben ovalimBaslayanlar pazartesi baslasa iyi olur. Malzemeleri ozelden yazicam birazdan.
Oval misin sen.Ben armut hep ayilari cekmemden belliydi.
Heyecan dorukta olmali.
Bu sadece sabahleyin ac karnina iciliyor. Oyle sivi detoxu degil.
Off o ne tarifben sana tatlı alternatifi söyleyeyim muhteşem bişey.karatay kahvaltısı sunan bir lokantanın fotosunda gördüm.sabah yiyebilirsin ama sadece.günkurusu kaysının ortasına kaymağı koyup üstüne yarım ceviz yapıştırıyorsun tabi hepsi organik olacak.muhteşem bişey çayla dün yaptım yedim süper ötesiydi.hmmmm
Uzulme canim ben de +800 yalniz degilsin+2 kiloyla geldim.. Çok kötüyüm.. Grip olcak gibiyim.. Suyu da çok içiyorum.. Adapte olamadım bu hafta
Yani gece yemelerinin sonu kizlar. Dur demem lazim kendime
çok ayıppp sakın bir daha yapma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?