Bu Duellolar Konuşulur :)

Sabah
Peynir
Domates
5 zeytin
10 badem

Öğlen
Şehriye çorba yarım
Tavuklu salata
Yoğurt

Akşam
Karnıbaharlı salata
Ekşi elma yoğurt

Spor
2 saat yürüyüş tempolu
30 dk dans ve bisiklet ilerleyen saatlerde

Su 2,5 -3 lt

Hayırlı akşamlar güzellikler
Sabaha umarım istediğimiz sonuçları görürüz

İyigeceler herkese.. Berbat bir hafta sonu geçirdim.moral olarak fen a durumdayım.. . Yarınn sabah kendimden hiç umutlu değilim muhtemelen + çıkıcak yine tartı da..reglim yeni başladı o yüzden çarşambaya daha iyi dönüş yapıcam inşallah...

Ben deadline ile düello yapiyorum
kendini yalniz hissetmesin diye katilmistım zaten

saka bir yana ama 3 gundür gunduz iyu gidip aksamlari kendimden gectim yedim.

bu yildiz da angelic e gidecek galiba

Ekmekle cok aram yok rahat birakirim. Ama tatli konusunda bana da yardimci olun. Emzirdigim icin mi yoksa pos bogazliktan mi bilemedim. Tatli krizlerim tutuyor. Belki regli olmadim ya onunla alakali olabilir mi

tatli icin alternatif istiyorum

ben sana tatlı alternatifi söyleyeyim muhteşem bişey.karatay kahvaltısı sunan bir lokantanın fotosunda gördüm.sabah yiyebilirsin ama sadece.günkurusu kaysının ortasına kaymağı koyup üstüne yarım ceviz yapıştırıyorsun tabi hepsi organik olacak.muhteşem bişey çayla dün yaptım yedim süper ötesiydi.hmmmm

Deneyecegim tatlim tesekkur ederim

nazarlara geldim:)))
dün sabah bir kilo daha azdım.neden böyle oldu?çünkü dün saat 3 gibi dışarıdaydık ben köfte yedim yanında da karatayda serbest diye turşu yedim.tabi ki serbest olan ev turşusu ben dışarda o kadar asidik turşuyu yiyince iç suyu iç suyu şiştim kaldım..dün gece dolunayda tabak gibiydi maşallah:)ühühüüüüü

Eklentiler

• 2015-04-006.jpg
    86,4 KB · Görüntüleme: 62
wawwwww menü müthiş:) bir hırs seziyorum bu menü de
gayet güzel süpersin canım..

Off o ne tarif

Yani gece yemelerinin sonu kizlar. Dur demem lazim kendime

Eklentiler

• 20150405_135359.jpg
    133,7 KB · Görüntüleme: 42
Arkadaslar geciktim ama hem resmi yukleyeyim hem de duello sonucunu aciklayayim dedim.

Umdugum gibi degil 60 a duserim dedim. Gidisat oyleydi. Kacamakta yapmadim.

Eklentiler

• Photo0096.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…