- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.801
Bu arada her oneriye açigimmm kizlar 12 nisan daki hedef bana gelmeliiiiiiii.....79
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet yaa akşam bir saatten fazla internet gitti ttnet benim senin de mi öyle deadline?ben bekledim net gitti ya yoksa beklerim olsun sen gelirsin bir gün nasılsa yolunu gözlerim ben
Günaydın herkese. Hasta olduğum için hiçbir şey yiyemiyorum ve spor yapamıyorum. İçtiğim antibiyotik mahvetti beni. İlaç içmezken daha iyiydim. Sabah 4 zeytin ile 2 lokma ekmeği zor yedim. 2 fincan şekersiz çay içtim
evet ttnet angelic birde hızını arttırıp fibere geçtik eskisinden beter oldu sürekli kesiliyor yaevet yaa akşam bir saatten fazla internet gitti ttnet benim senin de mi öyle deadline?
geçmiş olsun canım çorba yap limonlu falan öorba içmeyi denesen açta gezilmez hastasın zatenGünaydın herkese. Hasta olduğum için hiçbir şey yiyemiyorum ve spor yapamıyorum. İçtiğim antibiyotik mahvetti beni. İlaç içmezken daha iyiydim. Sabah 4 zeytin ile 2 lokma ekmeği zor yedim. 2 fincan şekersiz çay içtim
biemedim ki kız ama çok canın çekiyorsa o kıymalı börekten ye derim madem o kadar aklında akşam çok geç olursa saat al tabağını sabah kahvaltıda ye sabah yakması kolay olur diyeSimdi kizlar bugun aksam karsi komsuma ailece gezmeye gideceğiz. Ve benim gebelikten beri istedigim ama gebelik sekeri var diye yiyemedigim. Bu zamana kadar da diyetteyim yapma dedigim kiymali el acma borek var. Ay ne yapsam bilemedim. Simdi sabah kahvaltımi hafif yapip aksam yemegi yemesem de orada mi yesem. Yoksa hic yemesem mi tabagimi alip sabah mi yesem....
menü de soyle
sarma kuru dolma
kibris tatlisi
irmikli toplar
yaşpasta
kiymali börek.
Evet destek ve guzel fikirler bekliyorum
Geçmiş olsun canım. ..g
Simdi kizlar bugun aksam karsi komsuma ailece gezmeye gideceğiz. Ve benim gebelikten beri istedigim ama gebelik sekeri var diye yiyemedigim. Bu zamana kadar da diyetteyim yapma dedigim kiymali el acma borek var. Ay ne yapsam bilemedim. Simdi sabah kahvaltımi hafif yapip aksam yemegi yemesem de orada mi yesem. Yoksa hic yemesem mi tabagimi alip sabah mi yesem....
menü de soyle
sarma kuru dolma
kibris tatlisi
irmikli toplar
yaşpasta
kiymali börek.
evet ttnet angelic birde hızını arttırıp fibere geçtik eskisinden beter oldu sürekli kesiliyor ya
geçmiş olsun canım çorba yap limonlu falan öorba içmeyi denesen açta gezilmez hastasın zaten
biemedim ki kız ama çok canın çekiyorsa o kıymalı börekten ye derim madem o kadar aklında akşam çok geç olursa saat al tabağını sabah kahvaltıda ye sabah yakması kolay olur diye
Kahvaltını yap canım oraya git abartmadan tatlarına bak aksam sadece yoğurt ye ve yarım saat spor en azSimdi kizlar bugun aksam karsi komsuma ailece gezmeye gideceğiz. Ve benim gebelikten beri istedigim ama gebelik sekeri var diye yiyemedigim. Bu zamana kadar da diyetteyim yapma dedigim kiymali el acma borek var. Ay ne yapsam bilemedim. Simdi sabah kahvaltımi hafif yapip aksam yemegi yemesem de orada mi yesem. Yoksa hic yemesem mi tabagimi alip sabah mi yesem....
menü de soyle
sarma kuru dolma
kibris tatlisi
irmikli toplar
yaşpasta
kiymali börek.
Aksam gidecekmişsiniz hım ozaman aksam yoğurt ye tatlarına bak Devamını sabah ye canımSimdi kizlar bugun aksam karsi komsuma ailece gezmeye gideceğiz. Ve benim gebelikten beri istedigim ama gebelik sekeri var diye yiyemedigim. Bu zamana kadar da diyetteyim yapma dedigim kiymali el acma borek var. Ay ne yapsam bilemedim. Simdi sabah kahvaltımi hafif yapip aksam yemegi yemesem de orada mi yesem. Yoksa hic yemesem mi tabagimi alip sabah mi yesem....
menü de soyle
sarma kuru dolma
kibris tatlisi
irmikli toplar
yaşpasta
kiymali börek.
evet ttnet angelic birde hızını arttırıp fibere geçtik eskisinden beter oldu sürekli kesiliyor ya
geçmiş olsun canım çorba yap limonlu falan öorba içmeyi denesen açta gezilmez hastasın zaten
biemedim ki kız ama çok canın çekiyorsa o kıymalı börekten ye derim madem o kadar aklında akşam çok geç olursa saat al tabağını sabah kahvaltıda ye sabah yakması kolay olur diye
Bakalim dayanmaya calisacagim
Aksam gidecekmişsiniz hım ozaman aksam yoğurt ye tatlarına bak Devamını sabah ye canım
bu fotoğrafı koymamın üzerinden sadece 8 gün geçti..fotodan iki gün sonra yani tam bir hafta önce ben ekmek yememeye başladım Lucky'in telkinleriyle.ve işte sonuç 1 haftada tam 5 kilo verdim..arkadaşlar bu işin sırrı bu ..ekmek ve türevlerini keseceksin bu kadar..yoksa tartıyla boğuşup durursun..akşam yemeğinden sonra çektim .eve geldiğimde karnım çok açtı hiç aklıma gelmedi valla yemekten önce çekmek:)
fotodaki kilom çıkmamış sanırım.87.6 kg dım bir hafta önce..bu fotoğrafı koymamın üzerinden sadece 8 gün geçti..fotodan iki gün sonra yani tam bir hafta önce ben ekmek yememeye başladım Lucky'in telkinleriyle.ve işte sonuç 1 haftada tam 5 kilo verdim..arkadaşlar bu işin sırrı bu ..ekmek ve türevlerini keseceksin bu kadar..yoksa tartıyla boğuşup durursun..
ekmeği hemen bugün bırak..bak nasıl işleyecek..Ya arkadaşlar diyet sürecim işlemiyor hiç veremiyorum artık pes etmek üzereyim, bu direnci nasıl kırabilirim?