• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Duellolar Konuşulur :)

İnşallah canım hayırla sağlıcakla:KK15:

İnanmak başarmanın yarısıdır :KK66:

Carsamba gunku kiloma sasirmayin. :KK70:

Harikasın Lucky ya.. Bende bende bir an önce 65 görmek istiyoruuummm

Ben yokken de birbirinize destek olursaniz, olamayacaginiz bir rakam degil ama cok pasif goruyorum grubu. :KK51:

Tebrik ederim darisi basimiza

Hadi insallah. :nazar:

-------------------------------

Ben cikiyorum carsamba gunu gorusuruz kizlar. :KK19:

Son düzenleme:
-100 gram. :KK73:

Eklentiler

• Photo0099.jpg
    Photo0099.jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 54
selam kızlar.... düelloya katılmak istiyorum yardımcı olur musunuz. Başlamam için tarih mi var ?

sabah detox yaptın da başka ne yedin içtin menünü yazar mısın canım?

Carsamba gunu hepsini toplu yazacagim. Not aliyorum. :cool:

Gun sonunda kaç olacaksin acaba....
merakta birkma bizi....

ve benim de carsamba gun ki kiloma saairmayinn:)))

Gun sonunda ucabilirim.:KK70:

Ben 12 Nisandan sonra diyeti birakiyorum. O yuzden biraz sert bir diyet yapiyorum simdi. :KK51:O zamana kadar ne kadar kilo kaybetsem kardir. :cool:

selam kızlar.... düelloya katılmak istiyorum yardımcı olur musunuz. Başlamam için tarih mi var ?

Baslaman icin bir tarih yok ama katilim kapandi cunku 12 Nisanda bitiriyoruz. :KK51:

... ama istersen kilo esini bulup onunla duelloya pazardan- carsambaya ya da carsambadan-pazara bu topikte devam edebilirsin. :KK51:

Carsamba gunu hepsini toplu yazacagim. Not aliyorum. :cool:

Gun sonunda ucabilirim.:KK70:

Ben 12 Nisandan sonra diyeti birakiyorum. O yuzden biraz sert bir diyet yapiyorum simdi. :KK51:O zamana kadar ne kadar kilo kaybetsem kardir. :cool:

Neden bırakıyorsun diyeti lucky?

Baslaman icin bir tarih yok ama katilim kapandi cunku 12 Nisanda bitiriyoruz. :KK51:

... ama istersen kilo esini bulup onunla duelloya pazardan- carsambaya ya da carsambadan-pazara bu topikte devam edebilirsin. :KK51:

Kilo vermeye devam etmeniz icin 12 Nisan 2015 sonrasi kurallar:

1- Kilo esinizi bulun. (Doksanlar, Seksenler , Altmislar , Elliler... ). Onu duelloya davet edin.
2- Renginizi belirleyin.
3- Pazar gunu- Carsamba gunu duellosunu ya da Carsamba gunu- Pazar gunu duellosunu secin.
4- Bildirimler belirtilen tarihlerde tarti resimli yapilmak zorundadir. Bildirim yapmayan duellodan cekilmis sayilacak.
5-Kilolariniz yakin oldugu icin yuzde hesaplamaya gerek kalmayacaktir.
6- Her duello da bir kazanan olacak ve bir yildiz verilecek.

7-Lutfen ciddiyseniz devam edin cunku duello esinizin motivasyonu sizinle dogru orantili gelisecektir.:KK66:

Son düzenleme:

1- Kilo esinizi bulun. (Doksanlar, Seksenler , Altmislar , Elliler... ). Onu duelloya davet edin.
2- Renginizi belirleyin.
3- Pazar gunu- Carsamba gunu duellosunu ya da Carsamba gunu- Pazar gunu duellosunu secin.
4- Bildirimler belirtilen tarihlerde tarti resimli yapilmak zorundadir. Bildirim yapmayan duellodan cekilmis sayilacak.
7-Lutfen ciddiyseniz devam edin cunku duello esinizin motivasyonu sizinle dogru orantili gelisecektir.
:KK66:

Giderken bile bizi motive ediyosun
cansın A AklinYolu1
açaydım kollarımı gitme diyeydimmm:KK70::KK70:

şaka bi yana gidişin beni üzüyor:KK43:

2- Renginizi belirleyin.
7-Lutfen ciddiyseniz devam edin cunku duello esinizin motivasyonu sizinle dogru orantili gelisecektir.
:KK66:
56 olana kadar durmak yok yola devamEn Büyük KK

Back