• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Duellolar Konuşulur :)

bu fotoğrafı koymamın üzerinden sadece 8 gün geçti..fotodan iki gün sonra yani tam bir hafta önce ben ekmek yememeye başladım Lucky'in telkinleriyle.ve işte sonuç 1 haftada tam 5 kilo verdim..arkadaşlar bu işin sırrı bu ..ekmek ve türevlerini keseceksin bu kadar..yoksa tartıyla boğuşup durursun..

Az ugrastirmadin beni ama super gidiyorsun. :KK19:

Pazara ben de iddialiyim. Meydani bos kaldi sanma. :21:

hani benimle kapışacaktın sen..ne elde açması ne böreği yahu:KK57::KK57::63:
En Büyük KK

Canim dun misafirlik bugun de misafirlerim vardi. Hadi bakalim. Su dakikadan saonra bem de ekmek ve tatli yi birakiyorum. Ekmek ve hamur isi ile pek alakam olmaz beni mahveden tatli idi amma o tatliyida birakiyorum artik bu iki gunde tiksindim yani tatlidan da:)))

bu arada misafirlerim olunca aksam yemegimi saat 4 ten once yedim. Cok doluyum....
pazara olmasa da carsamba yildiz benimmm

Günaydın:KK28:Ekmeği tamamen bırakmak çok fark ettirdi bende de. Dün arkadaşa kahveye gitmiştim ufak bir kaçamağım oldu ama kesinlikle abartmadım. Bir de artık şöyle yapıyorum her öğünde, ilk önce yiyeceğim kadar tabağımı hazırlayıp başka bir lokma bir şey yemiyorum. Dün akşam yemeğe misafirlerim vardı. Sofrada bana uygun olanlardan birer kaşık aldım. Tabağım bitince de hemen sofradan kalktım. Çok iyi hissediyorum. Hala tam iyileşmedim spor yapamıyorum o beni üzüyor.

Kahvaltı
08:30 1 adet rafadan yumurta
4 küçük domates
4 zeytin
Beyaz peynir
Şekersiz çay

sabah yada öğlen yediğim tahıllı ekmeği bile kestim A AklinYolu1
angelic geçmek için
:KK70::KK70::KK70:

Beraber gecelim onu cok simardi. Sampiyon belli ikinci kim diyor. :KK70:

Ekmegi tamamen uc gun kes ve kendinde dene. Iyi yapmissin. :KK19:

Meydanı boş buldum cirit atıyom buralarda..valla pazara da şampiyon belli siz ikinci kim onu belirleyin eheuhe :KK59::KK59::KK69::KK69::KK68::KK53:

Haha yarin gorursun sen. deadline deadline kesin gecer seni. :KK70:

Günaydın:KK28:Ekmeği tamamen bırakmak çok fark ettirdi bende de. Dün arkadaşa kahveye gitmiştim ufak bir kaçamağım oldu ama kesinlikle abartmadım. Bir de artık şöyle yapıyorum her öğünde, ilk önce yiyeceğim kadar tabağımı hazırlayıp başka bir lokma bir şey yemiyorum. Dün akşam yemeğe misafirlerim vardı. Sofrada bana uygun olanlardan birer kaşık aldım. Tabağım bitince de hemen sofradan kalktım. Çok iyi hissediyorum. Hala tam iyileşmedim spor yapamıyorum o beni üzüyor.

Kahvaltı
08:30 1 adet rafadan yumurta
4 küçük domates
4 zeytin
Beyaz peynir
Şekersiz çay

Gecmis olsun konusamadik. Ben de hastayim ya zaten bu sene bir turlu iyilesemedim. Nasil bir nazar degdiyse .:KK47: Nazari degenin gozu ciksin diyorum ama istedigim kiloya inicem. :KK70:

Ben de sifir spor yapiyorum. Spora hedef kiloma inince basliycam. O zaman kafamda sadece spor olacak. Simdi baslamak istemiyorum. :KK66:

Eeee isteyince ekmekte birakiliyormus, isteyince kilo da veriliyormus. :KK19: Zamaninda bu gruba ekmegi birakin dedigimde bana artizlik yapma lucky7 dendi . Oysaki ben sizin iyiliginizi dusunerek bir kac sey onermistim.

Benim duzenledigim yarismalar her zaman otekilerden farklidir. Baskalari gibi ben de yazarim kiloyu cikarim hic onemli degil. Isime ve kolayima gelir ama ben oyle yapmadim. Onerilerim sizin kilo vermeniz dogrultusundadir. Denemedigim , kafama yatmayan hic bir seyi onermem.

Karatay hocami da bu konuda tek gecerim. Zaten hep onun tavsiye ettigi seyleri onerdim. Onun bilgileri her daim beni aydinlatmistir. Ne yazik ki onun bilgileriyle gec tanistim ama iyi tanistim. :cool:

Eeee isteyince ekmekte birakiliyormus, isteyince kilo da veriliyormus. :KK19: Zamaninda bu gruba ekmegi birakin dedigimde bana artizlik yapma lucky7 dendi . Oysaki ben sizin iyiliginizi dusunerek bir kac sey onermistim.

Benim duzenledigim yarismalar her zaman otekilerden farklidir. Baskalari gibi ben de yazarim kiloyu cikarim hic onemli degil. Isime ve kolayima gelir ama ben oyle yapmadim. Onerilerim sizin kilo vermeniz dogrultusundadir. Denemedigim , kafama yatmayan hic bir seyi onermem.

Karatay hocami da bu konuda tek gecerim. Zaten hep onun tavsiye ettigi seyleri onerdim. Onun bilgileri her daim beni aydinlatmistir. Ne yazik ki onun bilgileriyle gec tanistim ama iyi tanistim. :cool:

İyiki varsın A AklinYolu1 cim
ve iyiki burda sizlerleyim :KK15::KK68:
bakalım yarın için hem umutlu hem meraktayım
amacım 6lı rakamları görmek yarın sabah ve tabiki angelic2 angelic2 koltuğundan indirmek :KK70::KK70::KK70::KK70:

Ekmekle cok aram yok rahat birakirim. Ama tatli konusunda bana da yardimci olun. Emzirdigim icin mi yoksa pos bogazliktan mi bilemedim. Tatli krizlerim tutuyor. Belki regli olmadim ya onunla alakali olabilir mi

tatli icin alternatif istiyorum

Beraber gecelim onu cok simardi. Sampiyon belli ikinci kim diyor. :KK70:

Ekmegi tamamen uc gun kes ve kendinde dene. Iyi yapmissin. :KK19:

Haha yarin gorursun sen. deadline deadline kesin gecer seni. :KK70:

Gecmis olsun konusamadik. Ben de hastayim ya zaten bu sene bir turlu iyilesemedim. Nasil bir nazar degdiyse .:KK47: Nazari degenin gozu ciksin diyorum ama istedigim kiloya inicem. :KK70:

Ben de sifir spor yapiyorum. Spora hedef kiloma inince basliycam. O zaman kafamda sadece spor olacak. Simdi baslamak istemiyorum. :KK66:

Geçmiş olsun. Hedef kiloya inip spor yapmak aslında daha rahat olur vücut hafiflediği için. Ama okullar kapanınca çocuklar evdeyken fazla spor yapamam diye hazirana kadar biraz spor yapmak istiyorum.:KK51:

Ekmekle cok aram yok rahat birakirim. Ama tatli konusunda bana da yardimci olun. Emzirdigim icin mi yoksa pos bogazliktan mi bilemedim. Tatli krizlerim tutuyor. Belki regli olmadim ya onunla alakali olabilir mi

tatli icin alternatif istiyorum

Tarcinli sut, sutlu nescafe, salep, meyveli dondurma, cok dayanamiyorsan sade helva, cikolatali sut,.

Bunlar bagimlilik yapmaz. :KK19:

Geçmiş olsun. Hedef kiloya inip spor yapmak aslında daha rahat olur vücut hafiflediği için. Ama okullar kapanınca çocuklar evdeyken fazla spor yapamam diye hazirana kadar biraz spor yapmak istiyorum.:KK51:

Sagol canim . Hep beraber kurtulalim hastaliklardan. :nazar:Spor yapmiyorum dediysem gun icinde aktifim yarim saat yururum. Oyle tempolu degil ama hic yoktan iyidir.

Spor yapmamamin nedeni , alt tarafimin daha kalin olmasi. Kendi ideal kiloma inmeden uygun olmayacagini dusunuyorum.

Ondan sonra sadece spora odaklanacagim. :cool:

Bugun dolunay bitiyor. Yarin butun gruba bir detox tarifi verecegim ama malzemelerim eksik diyorsaniz hic yapmayin. Tam malzemelerle yapilmasi gerekiyor. :KK66:

Tarcinli sut, sutlu nescafe, salep, meyveli dondurma, cok dayanagünündn sade helva, cikolatali sut,.

Sagol canim . Hep beraber kurtulalim hastaliklardan. :nazar:Spor yapmiyorum dediysem gun icinde aktifim yarim saat yururum. Oyle tempolu degil ama hic yoktan iyidir.

Spor yapmamamin nedeni , alt tarafimin daha kalin olmasi. Kendi ideal kiloma inmeden uygun olmayacagini dusunuyorum.

Bugun dolunay bitiyor. Yarin butun gruba bir detox tarifi verecegim ama malzemelerim eksik diyorsaniz hic yapmayin. Tam malzemelerle yapilmasi gerekiyor. :KK66:

Simdilik tarçınlı süt ile basladim kizlar. Eger dayanilmaz olursa diger alternatifleri de kulaanacagim.
bu arada detox malzemelerini temin etmek icin de zamanimuz olursa iyi.
yani hemen yarin mi uygulayacagiz yoksa gunu var mi

Tarcinli sut, sutlu nescafe, salep, meyveli dondurma, cok dayanamiyorsan sade helva, cikolatali sut,.

Detox mu merak ettim:KK45:Benim heryerim kilo alıyo. Kollarım bile tombik. Hiç bölgesel almıyorum. Heryerime eşit kilo alıyorum. :KK51:

Bir de ben detoxu hemen yapamayabilirim. Haftaya bir değişiklik olmaz ise kolonoskopi olacağım. Onun da 3 günlük bir sıvı beslenme perhizi var. 2 kilo filan gidiyomuş. O da benim detoxsum olur:KK70::KK70::KK70:

Simdilik tarçınlı süt ile basladim kizlar. Eger dayanilmaz olursa diger alternatifleri de kulaanacagim.
bu arada detox malzemelerini temin etmek icin de zamanimuz olursa iyi.
yani hemen yarin mi uygulayacagiz yoksa gunu var mi

Baslayanlar pazartesi baslasa iyi olur. Malzemeleri ozelden yazicam birazdan. :KK66:
Detox mu merak ettim:KK45:Benim heryerim kilo alıyo. Kollarım bile tombik. Hiç bölgesel almıyorum. Heryerime eşit kilo alıyorum. :KK51:

Oval misin sen. :KK53:Ben armut hep ayilari cekmemden belliydi. :KK70:

vucut_tipleri.jpg

Bir de ben detoxu hemen yapamayabilirim. Haftaya bir değişiklik olmaz ise kolonoskopi olacağım. Onun da 3 günlük bir sıvı beslenme perhizi var. 2 kilo filan gidiyomuş. O da benim detoxsum olur:KK70::KK70::KK70:

Heyecan dorukta olmali. :KK70:
Bu sadece sabahleyin ac karnina iciliyor. Oyle sivi detoxu degil. :KK66:

Son düzenleme:
Back