- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.781
Ben de emziriyorum. 8.5 aylık oğlum var, 1yıl arayla 2kez hamile kaldım.. Üst üste bindi kilolar.. Ekim ayında 81 kiloydum sonra 3ay falan ara verdim şimdi 74 ü gördüm.. Çok şükür.. Bu yarışma ve karatay sayesinde yavaş ama kalıcı verdim. Ara verdiğimde bile kilo almadım
Boyum 1,67 ilk hedwfim 70 sonra 62ye incem inşallah
aynen ..sabah karatay kahvaltısı ediyorum 10.30 ta..okula gidince sadece saat 5te ayran içiyorum..eve gelince de et ,sebze yemeği ,salata , yoğurt yiyorum..gece hiç bir şey yemiyorum..sadece türk kahvesi ve bol limonlu su..
3 tane emziren anne bir aradayız ne güzel. Süt azalmadan nasıl zayıflarız bu düşük enerjilerle spora nasıl vakit ayırırız gibi soruları da konuşuruz burda.Ben de emziriyorum. 8.5 aylık oğlum var, 1yıl arayla 2kez hamile kaldım.. Üst üste bindi kilolar.. Ekim ayında 81 kiloydum sonra 3ay falan ara verdim şimdi 74 ü gördüm.. Çok şükür.. Bu yarışma ve karatay sayesinde yavaş ama kalıcı verdim. Ara verdiğimde bile kilo almadım
Eki Görüntüle 1476828
Bu da benim tok karna ki halim kilom 83 83.5 arasi ac karna ah ah yakin zaman da 82.5 dim.
Yooo bende 79.9 olmak icin mucadeleye geldimmmm...
Veeee yildizlari angelicten almayaaaaa
reglimin ikinci günü olur mu olur dermişimmm
haklısınız o kadar veremem verdiysem bi kaç gram şükrederim napim
An itibariyle kilom bu sabah tartıldığımda tam 58 di.
Hoş buldum. Grupta benim gibi var mı bilmiyorum ama hem emzirip hem de kilo vermek isteyenlerdenim o yüzden daha yavaş daha kontrollü gitmeliyim. Boyum 1.56 olmak istediğim kilo 50
teşekkür ederim canım sayende..bu başarıda senin payın büyük..
yarın ekmeksiz beslenmem bir hafta olcak ve ben 7 günde nerdeyse 6 kilo falan vermiş oldum..wouuuuoouuuww
Tamam angel buraya kadarmis. Seni topluca silme karari aldik.sen ekmeği kes gel o zaman kapışak senle..hadi yaa çok eğlenceli olur o zaman..böyle şampiyon hep belli zevki çıkmıyooo:))))
Ben de emziriyorum. 8.5 aylık oğlum var, 1yıl arayla 2kez hamile kaldım.. Üst üste bindi kilolar.. Ekim ayında 81 kiloydum sonra 3ay falan ara verdim şimdi 74 ü gördüm.. Çok şükür.. Bu yarışma ve karatay sayesinde yavaş ama kalıcı verdim. Ara verdiğimde bile kilo almadım
selam luckyAc karna 83 isen 84.5 sayalim seni.
O seriye bagladi artik kimseye birakmaz.
Burda kilo verememek yok. Uguruma inaniyorum. Inanirsaniz yaparsiniz.
Seni de 58. 0 sayiyoruz.
Senin oyle cok acil bir kilon yok. O yuzden hem yavas hem kalici kilo ver.
Gruptaki paylasimlarin sana yarari olacaktir.
Sana onerilerim olmustu ama sen yapamam elim ayagim tutmuyor demistin. Simdi daha iyisin ve saglikli besleniyorsun.
Tamam angel buraya kadarmis. Seni topluca silme karari aldik.
Benim tanidigim turkuaz daha cok kilo verir ve kacamak yapmaz.
Ac karna 83 isen 84.5 sayalim seni.
Seni de 58. 0 sayiyoruz.
Sana onerilerim olmustu ama sen yapamam elim ayagim tutmuyor demistin. Simdi daha iyisin ve saglikli besleniyorsun.
Selam fikrimin ince gulu.selam lucky
Ooooo.... iyiyim desene 84.5 saydiysan desene bu pazar ki yildiz benimmmmm
Selam fikrimin ince gulu.
Aslinda kesin rakam vermedigin icin 84. 0 sayacaktim ama sen kararsiz gibiydin oyle oldu.
Sabah tartildigin kiloyu tam hatirliyorsan onu yazalim.
Bu arada deniz ve sen listeye eklendiniz.
sen gelirsin diye gidemedim bir yere
çıkcam tam bekli lucky gelir diye dolandım sonra bir daha çıkıyordum deim azıcık daha bekliyim sonra kitap okuyum arkada sayfa dursun dedim geldinBeni mi bekledin. Gozlerim yasardi.Sogan dogruyorum da.
Pazara umutluyuz dimi.
tamam canım hoşgeldin safa geldin...tamam kapışalımYooo bende 79.9 olmak icin mucadeleye geldimmmm...
Veeee yildizlari angelicten almayaaaaa
süt verirken günde yanlış hatırlamıyorsam 300 kalori fazladan yakılıyordu...3 tane emziren anne bir aradayız ne güzel. Süt azalmadan nasıl zayıflarız bu düşük enerjilerle spora nasıl vakit ayırırız gibi soruları da konuşuruz burda.
Ac karna 83 isen 84.5 sayalim seni.
Seni de 58. 0 sayiyoruz.
çıkcam tam bekli lucky gelir diye dolandım sonra bir daha çıkıyordum deim azıcık daha bekliyim sonra kitap okuyum arkada sayfa dursun dedim geldinumut her zaman var yapabilirim ben sen zaten yaparsın bence
süt verirken günde yanlış hatırlamıyorsam 300 kalori fazladan yakılıyordu...
kilo almışım yani ben şimdi
eheuheh bu karikatürü görmemiştim..güzelmiş:))Umut fakirin ekmegidirama bu aralar fazla bekleme. Islerim var.
Tok karna cekildiysen normaldir. Pazar gunu ac karna cekilmeye calis. Moralini bozma.
T tatlitambak kilonudeadline ile 84.0 yapmaya karar verdik.
kız akşam oldu normal o ben akşam 1 kilo fazla çıkıyorum en az şu an tartılsam 65 çıkarım herhaldekilo almışım yani ben şimdi
ben bekledim net gitti ya yoksa beklerim olsun sen gelirsin bir gün nasılsa yolunu gözlerim benUmut fakirin ekmegidirama bu aralar fazla bekleme. Islerim var.
Tok karna cekildiysen normaldir. Pazar gunu ac karna cekilmeye calis. Moralini bozma.
Umut fakirin ekmegidirama bu aralar fazla bekleme. Islerim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?