Bu Duellolar Konuşulur :)

Maşallah canım bebeklerimiz ayni desene....
benim de boyum 171 hedefim 66 68 arasi olabilmekkk...
tabi 12 nisan da son oldugu icin bu yarismada 79 olmak

Geç oldu kızlar ama hiç verememişim zaten Nasıl gidecek bu basenler offf

Eklentiler

• Untitled.png
    314,6 KB · Görüntüleme: 50
aynen ..sabah karatay kahvaltısı ediyorum 10.30 ta..okula gidince sadece saat 5te ayran içiyorum..eve gelince de et ,sebze yemeği ,salata , yoğurt yiyorum..gece hiç bir şey yemiyorum..sadece türk kahvesi ve bol limonlu su..

Aaa limonlu su dedin hemen yapayim kendime yaaa... bunu faydasina inaniyorum ben

3 tane emziren anne bir aradayız ne güzel. Süt azalmadan nasıl zayıflarız bu düşük enerjilerle spora nasıl vakit ayırırız gibi soruları da konuşuruz burda.

Eki Görüntüle 1476828

Bu da benim tok karna ki halim kilom 83 83.5 arasi ac karna ah ah yakin zaman da 82.5 dim.

Ac karna 83 isen 84.5 sayalim seni.

Yooo bende 79.9 olmak icin mucadeleye geldimmmm...
Veeee yildizlari angelicten almayaaaaa

O seriye bagladi artik kimseye birakmaz.

reglimin ikinci günü olur mu olur dermişimmm
haklısınız o kadar veremem verdiysem bi kaç gram şükrederim napim

Burda kilo verememek yok. Uguruma inaniyorum. Inanirsaniz yaparsiniz.

An itibariyle kilom bu sabah tartıldığımda tam 58 di.

Seni de 58. 0 sayiyoruz.

Hoş buldum. Grupta benim gibi var mı bilmiyorum ama hem emzirip hem de kilo vermek isteyenlerdenim o yüzden daha yavaş daha kontrollü gitmeliyim. Boyum 1.56 olmak istediğim kilo 50

Senin oyle cok acil bir kilon yok. O yuzden hem yavas hem kalici kilo ver.

Gruptaki paylasimlarin sana yarari olacaktir.

teşekkür ederim canım sayende..bu başarıda senin payın büyük..
yarın ekmeksiz beslenmem bir hafta olcak ve ben 7 günde nerdeyse 6 kilo falan vermiş oldum..wouuuuoouuuww

Sana onerilerim olmustu ama sen yapamam elim ayagim tutmuyor demistin. Simdi daha iyisin ve saglikli besleniyorsun.

sen ekmeği kes gel o zaman kapışak senle..hadi yaa çok eğlenceli olur o zaman..böyle şampiyon hep belli zevki çıkmıyooo:))))
Tamam angel buraya kadarmis. Seni topluca silme karari aldik.

Benim tanidigim turkuaz daha cok kilo verir ve kacamak yapmaz.

selam lucky

Ooooo.... iyiyim desene 84.5 saydiysan desene bu pazar ki yildiz benimmmmm

u
[QUOTE ="angelic2, post: 40267008, member: 291848"]süt verirken günde yanlış hatırlamıyorsam 300 kalori fazladan yakılıyordu...[/QUOTE]
Ortalama 500 kalori kadar gider diye biliyorum..
Yeni gelen arkadaşlarım, Emziriyoruz diye fazladan yemenin bi anlamı yok, zaten yakmamız gerekn kaloriler var, gereksiz karbonhidrat almadığımız zaman hiç spor yapmasak bile otomatikmen hem doyarız hem gidiyo kilolar

kilo almışım yani ben şimdi

Eklentiler

• image.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 71
çıkcam tam bekli lucky gelir diye dolandım sonra bir daha çıkıyordum deim azıcık daha bekliyim sonra kitap okuyum arkada sayfa dursun dedim geldin umut her zaman var yapabilirim ben sen zaten yaparsın bence

Umut fakirin ekmegidir ama bu aralar fazla bekleme. Islerim var.

süt verirken günde yanlış hatırlamıyorsam 300 kalori fazladan yakılıyordu...

kilo almışım yani ben şimdi

Tok karna cekildiysen normaldir. Pazar gunu ac karna cekilmeye calis. Moralini bozma.

T tatlitambak kilonu deadline ile 84.0 yapmaya karar verdik.

Umut fakirin ekmegidir ama bu aralar fazla bekleme. Islerim var.

Tok karna cekildiysen normaldir. Pazar gunu ac karna cekilmeye calis. Moralini bozma.

T tatlitambak kilonu deadline ile 84.0 yapmaya karar verdik.

Canim.iyi karar vermissin... ben de oyle tahmin ediyorum son birkaç gunun bana kötü dönüşü diyelim.
O zamannn hedefff pazar gunu icin 82.4 diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…