Bu Duellolar Konuşulur :)

geçen haftaki burç yorumumu kesşke önce görseymişim neyse bugün hafta bitiyor en azından
''Venüs Jüpiter karesi herşeyin fazlası demek ve keyif arayışlarını arttırmamıza, aşırı yeme içme, aşırı alışveriş, fazla harcama, abartılı konuşmalar, abartılı sporlar biraz da kibir(!) ?) türünde eğilimlere neden olabilir tüm hafta sonu. Kısaca, eğlenmek istiyoruz güzel, ama abartmazsak iyi olur derim !!

Arkadaslar diyette istikrar cok onemli.

Bir gun kilo alirsiniz, bir gun kilo verirsiniz. Kilo aldiginizda -hadi bakalim ben oynamiyorum artik- demek sadece size zarar verir ve hep 1-0 yenik baslarsiniz. O yuzden motivenizi bozmayin. Yanlislarinizdan ders alin. Bir daha yapmamaya calisin.

angelic2 tebrikler.

Ben hepinizi tutuyorum.

Bu kare acisi hepimizi vurdu.

angelic2 tebrik ederim çok güzel vermişsin.
Yalnız 4 günde mi verdin 2,3 kiloyu, çok değil mi?
Ah ah o kadar kiloyu ben bi versem benim için diyet bitmiş olurdu sonsuza dek.

angelic2 tebrik ederim çok güzel vermişsin.
Yalnız 4 günde mi verdin 2,3 kiloyu, çok değil mi?
Ah ah o kadar kiloyu ben bi versem benim için diyet bitmiş olurdu sonsuza dek.
evet şu hatta 4 bile değil sanırım 3 gün..çünkü ekmek yememeye başladım son üç gündür ve ekmeğin bana dokunduğunu farkettim..ve şişkinlik hemen indi adetimin 2.günü olmasına rağmen bu sonuca ulaştım ekmek yemeyerek..bu lucky sayesinde oldu..ona duacıym..bundan sonra düellolarda korkun benden.bi sayı bulup gelicem eheuheh

ekmeğin bitişi dedim angelic hakikaten dönüm noktası oldu ya bende çok heveslendim şimdi tebrik edeirm

Maşallah gerçekten iraden çok sağlam olmalı bende hiç olmayan şey Ama nasıl doyuyorsun ki ben özellikle kahvaltıyı ekmeksiz düşünemiyorum bile ayy hiç doyamam. Karbonhidrat ihtiyacını nasıl gideriyorsun peki?

Bana da 1.5 kiloyu uc gunde nasil verdin diye soranlar var. Herkese bir cevap olsun.

Formul basit : Ekmegi birakmak.

Hadi bakalim cok tirstik.

Son düzenleme:

Kizlar,

Benim tatilim bitti. Artik islerime donmem lazim ama ara ara burdayim.

Kendinizi birakmayin, kilo vermeyi ihmal etmeyin.

Kacamak yaptiginizda kendinizi hirpalamayin ama kendinizi hirpalamiyorsunuz diye de bir daha kacamak yapmayin.

Gorusuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…