- 20 Mart 2012
- 1.021
- 423
- 358
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.641
Arkadaslar diyette istikrar cok onemli.
Bir gun kilo alirsiniz, bir gun kilo verirsiniz. Kilo aldiginizda -hadi bakalim ben oynamiyorum artik- demek sadece size zarar verir ve hep 1-0 yenik baslarsiniz. O yuzden motivenizi bozmayin. Yanlislarinizdan ders alin. Bir daha yapmamaya calisin.
angelic2 tebrikler.
Ben hepinizi tutuyorum.
geçen haftaki burç yorumumu kesşke önce görseymişimneyse bugün hafta bitiyor en azından
''Venüs Jüpiter karesi herşeyin fazlası demek ve keyif arayışlarını arttırmamıza, aşırı yeme içme, aşırı alışveriş, fazla harcama, abartılı konuşmalar, abartılı sporlar biraz da kibir(!) ?) türünde eğilimlere neden olabilir tüm hafta sonu. Kısaca, eğlenmek istiyoruz güzel, ama abartmazsak iyi olur derim !!
evet şu hatta 4 bile değil sanırım 3 gün..çünkü ekmek yememeye başladım son üç gündür ve ekmeğin bana dokunduğunu farkettim..ve şişkinlik hemen indi adetimin 2.günü olmasına rağmen bu sonuca ulaştım ekmek yemeyerek..bu lucky sayesinde oldu..ona duacıym..bundan sonra düellolarda korkun benden.bi sayı bulup gelicem eheuhehangelic2 tebrik ederim çok güzel vermişsin.
Yalnız 4 günde mi verdin 2,3 kiloyu, çok değil mi?
Ah ah o kadar kiloyu ben bi versem benim için diyet bitmiş olurdu sonsuza dek.
canım teşekkür ederim ..Angelic2 tebrik ederim maaşallah aynen devam
ekmeğin bitişi dedim angelic hakikaten dönüm noktası oldu ya bende çok heveslendim şimdievet şu hatta 4 bile değil sanırım 3 gün..çünkü ekmek yememeye başladım son üç gündür ve ekmeğin bana dokunduğunu farkettim..ve şişkinlik hemen indi adetimin 2.günü olmasına rağmen bu sonuca ulaştım ekmek yemeyerek..bu lucky sayesinde oldu..ona duacıym..bundan sonra düellolarda korkun benden.bi sayı bulup gelicem eheuheh
aynen yaa..şahitsiniz işte sizde olaya..benim yeniden doğuşum mu gerçekleşiyor dersinnnekmeğin bitişi dedim angelic hakikaten dönüm noktası oldu ya bende çok heveslendim şimditebrik edeirm
kesinlikle öyle derim bir bakmışsın bir kaç ay sonra fıstık gibi olmuşsunaynen yaa..şahitsiniz işte sizde olaya..benim yeniden doğuşum mu gerçekleşiyor dersinnn
inşallah gülüm..aminnnnkesinlikle öyle derim bir bakmışsın bir kaç ay sonra fıstık gibi olmuşsun
Maşallah gerçekten iraden çok sağlam olmalı bende hiç olmayan şeyevet şu hatta 4 bile değil sanırım 3 gün..çünkü ekmek yememeye başladım son üç gündür ve ekmeğin bana dokunduğunu farkettim..ve şişkinlik hemen indi adetimin 2.günü olmasına rağmen bu sonuca ulaştım ekmek yemeyerek..bu lucky sayesinde oldu..ona duacıym..bundan sonra düellolarda korkun benden.bi sayı bulup gelicem eheuheh
evet şu hatta 4 bile değil sanırım 3 gün..çünkü ekmek yememeye başladım son üç gündür ve ekmeğin bana dokunduğunu farkettim..ve şişkinlik hemen indi adetimin 2.günü olmasına rağmen bu sonuca ulaştım ekmek yemeyerek..bu lucky sayesinde oldu..ona duacıym..bundan sonra düellolarda korkun benden.bi sayı bulup gelicem eheuheh
Maşallah gerçekten iraden çok sağlam olmalı bende hiç olmayan şeyAma nasıl doyuyorsun ki ben özellikle kahvaltıyı ekmeksiz düşünemiyorum bile ayy hiç doyamam. Karbonhidrat ihtiyacını nasıl gideriyorsun peki?
bana lucky ekme yime dediğinde ben senin söylediklerinin on katını söylemiş ekmemi bırakmam demiştim..ama badem ekmeğin yerini aldı gayet fazlaca doyuyorum karatay kahvaltısıyla ve kızımada aynen yrdiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?