• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Duellolar Konuşulur :)

:KK70:seni okuyunca gördüm farketmemişim..
ya valla Allah göstermesin o kiloları ..bir çocukluk arkadaşım var o kilolarda..yazın memlekette beraber gezip tozuyoruz..denize falan gidiyoruz..onun kilosu her yerde sıkıntı..sadece kendine değil yanındakilere de zor..kızlarını eli ayağı olarak kullanıyor..yere düşeni alamıyor ayakkabısını bağlayamıyor..evini süpüremiyor..merdiven çıkamıyor.yazın denize gitmiştik ,biz geçerken orda oturan bikaç kadın bu arkadaşıma bakıp bişeyler konuştular.arkadaşımda gördü bunu.niye bakıyorsunuz dedi..ne var nolmuş kiloluysam falan dedi.kadınlar biz sana bakmadık dediler.hepimizin tadı kaçtı üzüldük.velhasıl kilo çok kötü ve hemen verilmeli.

Tabi en başta sağlık için. Ben bu kiloda bile zorlanıyorum. Hemen yoruluyorum :KK43:

Ben hiç iyi değilim biraz uzanacağım, inşallah domuz gribi filan değildir. Kazanan arkadaşı şimdiden tebrik ederim. Çok sevinmesin ben hala düellodayım :KK70:

lucky uğranmamış doluna onuda çarptı herhalde beni çarptı gittikçe kilo alıyorum düelloyu yanlış anladım ben galiba:KK70::KK70: ay çok sinirlerim bozuldu adette olcam zaten off birde telim bozuldu kapandı çektiğim resmi atamıyorum bugünki düellodan çekilmek zorundayım tatlılar çarşamba görüşürüz artık resim yükleyemeyeceğim bugün:mad:

Kizlar ben yeni kalktim. Bugun nasil uyumusum ya. Hic boyle yapmazdim. Eski saate gore 10.30 yeni saate gore 12 ye geliyor.:KK70:

Birazdan resmi yukluycem ve mesajlari okuyacagim. :KK51:

Kizlar ben yeni kalktim. Bugun nasil uyumusum ya. Hic boyle yapmazdim. Eski saate gore 10.30 yeni saate gore 12 ye geliyor.:KK70:

Birazdan resmi yukluycem ve mesajlari okuyacagim. :KK51:
lucky kaç çıktın kız akşama resim atmaya çalışacağım bu arada telefonumu kurtarırsam:KK68:

Günaydın kızlar 75,3 e inmişim ama bu hafta bende çok memnundeğilim kilomdan 74.9 u gördükten somra tekrar 75e gelmek moralimi bozdu:KK12:
Neyse pes etmek yok.. Yanlışlarımıb farkındayım daha çok dikkat edicem. O 38beden beyaz pantolonmun içine giricem bu yaz! :KK66:

Eklentiler

• 20150329_130029.jpg
    20150329_130029.jpg
    67,3 KB · Görüntüleme: 62
Deadline cım senden umutluydum bu hafta nooldu böyle toparlan dön aramıza.. Gerçi boyun kaç bilmiyorum ama şu an senin kilonda olmayı çok isterdiiimmm:mad:

Deadline cım senden umutluydum bu hafta nooldu böyle toparlan dön aramıza.. Gerçi boyun kaç bilmiyorum ama şu an senin kilonda olmayı çok isterdiiimmm:mad:
:KK51: 161 boyum ben 62 sanıyordum 61mişte:mad: ya şuanki kilomda kilolu değilim çok ama fazlalık var yani hala birde alt tarafım daha geniş kumaş pantolonlarda 42 beden çok dar oluyor üstüme zor giriyorum hala üst tarafım 38 beden dengesiz yani:KK70: ama bende buralara gelene kadar ne çektim ya kıymet bilemiyorum o ayrı yakında eski kiloma gelicem bu gidşle motivasyonumu kaybettim bu aralar sürekli bişeyler yiyorum toparlancan diyorum yine biyerde elimde kalıyor:KK14::KK14:

Selam kızlar sabah aç karna tartıldım anca atabiliyorum resim netim yok
Sonuca akşama bakıcam
Kahvaltım süperdi
Ödüllendirdim kendimi :KK54:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    66,1 KB · Görüntüleme: 53
başardım ya telefonumun hafıza kartını çıkarıp yaptım külüstür olması işe yarıyor:KK70::KK70:kilo bildirirmimi utanarak yapıyorum:oops::oops:
kilo 002.jpg

Back