- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.601
Tabi geldiğinde beklerim kahveye. Ben fırında yağsız olarak hiç denememiştim ilginç deneyeceğim.
Bakalim hosuna gidecek mi. Benim kurtaricimdir kendileri.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi geldiğinde beklerim kahveye. Ben fırında yağsız olarak hiç denememiştim ilginç deneyeceğim.
Kac gram fark var. Ne sinir bozucu benim ucuncu tartim bu.
Bi de o sorun var eski tartı hep farklı tartıyo
O zaman yeni tarti dogrudur. Yerini degistirmeyi dene. Hali uzerine koyma. Sert zemin olsun.
Evet sert zeminde tartılıyorum. Çarşamba tartılırken ilk 68,4 çıktı, sonra 4-5 defa daha tartıldım 68,7 çıktı. Ben de onu doğru kabul ettim. Yarın da aynı şekil 3-5 defa tartılacağım öyle emin olacağım. Yeni ile tartılmak istemiyorum yarın için çünkü, daha eksik tartıyor haksız rekabet olur. Ama yarın ki yeni düello için yeni tartının sonucunu vericem.
patatesi ben de öyle yapıyorum ama az bişey fark var.genellikle çocuklara yaptığım için kızartmadan çok daha iyi diye biraz yağ ve kimyon ,kekik,nane,kırmızı toz ve pul biber hepsini patatesle harmanlıyorum yağlı kağıt yayıp fırına veriyorum.kahvaltılarda da çok seviyorlar..diyette yağsız yapmalı iyi fikir..Bakalim hosuna gidecek mi. Benim kurtaricimdir kendileri.
benim bir an önce görmek istediğim kilodasın..avatarımdaki fotomda 68 dim..benim şişmanlıktan çıkıp balık etliliğe geçiş yaptığım bir kilo..seviyom 68 i ben:)))Günaydın. Tartım bozuldu ve yeni tartım da 68,7 gösteriyor. Maalesef düelloda kazanamadım. Ama gönüllerin birincisiyim en az 300 gr verdim. Hiç kaçamak yapmadım. 3 gün çok iyi spor yaptım. Yeni düellolara yeni tartım ile bomba gibi geliyorum Bu arada farenjit oldum, berbat durumdayım. Böyle giderse bir kaç gün sporu aksatacağım. Ama önemli değil diyete devam, çünkü göbeğim ve belimin etrafındaki yağlar küçüldü bu da beni çok mutlu ediyor.
08:45 1 bardak su
09:15 1,5 haşlanmış yumurta
4 ceviz
10 zeytin
1 kase maydanoz
3 küçük domates
1 sivri biber
1 dilim beyaz peynir
3 ince dilim sucuk
1 kupa şekersiz çay
10:00 Karışık kış çayı boğazıma iyi gelir.
Öğle için tarhana çorbası + yulaf ezmesi
Ara için muz
Akşam için müsli ve light süt düşünüyorum.
benim bir an önce görmek istediğim kilodasın..avatarımdaki fotomda 68 dim..benim şişmanlıktan çıkıp balık etliliğe geçiş yaptığım bir kilo..seviyom 68 i ben:)))
kıymetini bil 68 in..satılsa alcam yani o kadar
olsun benim boyumda ancak 160.evli miydin canım sen çoluk çocuk?Kıymetini bilemem çünkü boyum 157Benim 60 lı rakamları hiç görmemem lazım yani
beni bugün ki düelloya dahil edecek misiniz bilmiyorum ama yükledim kilomu.olmadı haftaya girerim düelloya..ekmeksiz hayat on numara beş yıldız..valla tüm sindirim sistemim rahat..ve bugün det olmama rağmen şişliğimde çok çok az..dolunay var mıydı bu hafta sahi?
Yaklaşık 15 senelik evliyim. Fotodaki 6,5 yaşında ikizlerim var bi kız bi erkekolsun benim boyumda ancak 160.evli miydin canım sen çoluk çocuk?
evet ters iyiydi 1,58 kiloters eklemişim öncekini..
ohh ne güzel bi taşla iki kuş..Allah bağışlasın.ebeveynlere zor ama ikizler çok şanslı çocuklar..her zaman yanında arkadaşı var süper bişey..çünkü tek çocuk büyüten anneler bilir bir yaşından sonra çocukların sosyalleşmesi gerekiyor ve başka çocuklarla oynamaları gerekiyor. biraz daha büyüyünce arkadaş bulmak için hep parklara götürmek zorunda kalıyordum ben etraftada hiç çocuk bizim..hepsi emekli burdakilerin:)
seni okuyunca gördüm farketmemişim..evet ters iyiydi 1,58 kilo