• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Duellolar Konuşulur :)

O zaman yeni tarti dogrudur. Yerini degistirmeyi dene. Hali uzerine koyma. Sert zemin olsun.

Evet sert zeminde tartılıyorum. Çarşamba tartılırken ilk 68,4 çıktı, sonra 4-5 defa daha tartıldım 68,7 çıktı. Ben de onu doğru kabul ettim. Yarın da aynı şekil 3-5 defa tartılacağım öyle emin olacağım. Yeni ile tartılmak istemiyorum yarın için çünkü, daha eksik tartıyor haksız rekabet olur. Ama yarın ki yeni düello için yeni tartının sonucunu vericem.

Evet sert zeminde tartılıyorum. Çarşamba tartılırken ilk 68,4 çıktı, sonra 4-5 defa daha tartıldım 68,7 çıktı. Ben de onu doğru kabul ettim. Yarın da aynı şekil 3-5 defa tartılacağım öyle emin olacağım. Yeni ile tartılmak istemiyorum yarın için çünkü, daha eksik tartıyor haksız rekabet olur. Ama yarın ki yeni düello için yeni tartının sonucunu vericem.

Iyi dusunmussun. Ekleyecegim bir sey yok. Ben seni tutuyorum. :KK66:

İlk resim benden olsun, günaydınlarr En Büyük TÜRKİYE :KK48:
Çok fazla veremedim ama haftaya böyle olmıcak :KK12:

Untitled.png

Günaydın. Tartım bozuldu ve yeni tartım da 68,7 gösteriyor. Maalesef düelloda kazanamadım. Ama gönüllerin birincisiyim :KK70::KK70::KK70:en az 300 gr verdim. Hiç kaçamak yapmadım. 3 gün çok iyi spor yaptım. Yeni düellolara yeni tartım ile bomba gibi geliyorum :KK55:Bu arada farenjit oldum, berbat durumdayım. Böyle giderse bir kaç gün sporu aksatacağım. Ama önemli değil diyete devam, çünkü göbeğim ve belimin etrafındaki yağlar küçüldü bu da beni çok mutlu ediyor.
08:45 1 bardak su
09:15 1,5 haşlanmış yumurta
4 ceviz
10 zeytin
1 kase maydanoz
3 küçük domates
1 sivri biber
1 dilim beyaz peynir
3 ince dilim sucuk
1 kupa şekersiz çay

10:00 Karışık kış çayı boğazıma iyi gelir.
Öğle için tarhana çorbası + yulaf ezmesi
Ara için muz
Akşam için müsli ve light süt düşünüyorum.

Eklentiler

• tartı29052015.jpg
    tartı29052015.jpg
    37,6 KB · Görüntüleme: 78
Bakalim hosuna gidecek mi. Benim kurtaricimdir kendileri. :21:
patatesi ben de öyle yapıyorum ama az bişey fark var.genellikle çocuklara yaptığım için kızartmadan çok daha iyi diye biraz yağ ve kimyon ,kekik,nane,kırmızı toz ve pul biber hepsini patatesle harmanlıyorum yağlı kağıt yayıp fırına veriyorum.kahvaltılarda da çok seviyorlar..diyette yağsız yapmalı iyi fikir..

Günaydın. Tartım bozuldu ve yeni tartım da 68,7 gösteriyor. Maalesef düelloda kazanamadım. Ama gönüllerin birincisiyim :KK70::KK70::KK70:en az 300 gr verdim. Hiç kaçamak yapmadım. 3 gün çok iyi spor yaptım. Yeni düellolara yeni tartım ile bomba gibi geliyorum :KK55:Bu arada farenjit oldum, berbat durumdayım. Böyle giderse bir kaç gün sporu aksatacağım. Ama önemli değil diyete devam, çünkü göbeğim ve belimin etrafındaki yağlar küçüldü bu da beni çok mutlu ediyor.
08:45 1 bardak su
09:15 1,5 haşlanmış yumurta
4 ceviz
10 zeytin
1 kase maydanoz
3 küçük domates
1 sivri biber
1 dilim beyaz peynir
3 ince dilim sucuk
1 kupa şekersiz çay

10:00 Karışık kış çayı boğazıma iyi gelir.
Öğle için tarhana çorbası + yulaf ezmesi
Ara için muz
Akşam için müsli ve light süt düşünüyorum.
benim bir an önce görmek istediğim kilodasın..avatarımdaki fotomda 68 dim..benim şişmanlıktan çıkıp balık etliliğe geçiş yaptığım bir kilo..seviyom 68 i ben:))):KK70::KK70:
kıymetini bil 68 in..satılsa alcam yani o kadar:KK71::KK71:

beni bugün ki düelloya dahil edecek misiniz bilmiyorum ama yükledim kilomu.olmadı haftaya girerim düelloya..ekmeksiz hayat on numara beş yıldız..valla tüm sindirim sistemim rahat..ve bugün det olmama rağmen şişliğimde çok çok az..dolunay var mıydı bu hafta sahi?

Eklentiler

• 2015-03-29 08.27.08.jpg
    2015-03-29 08.27.08.jpg
    75,4 KB · Görüntüleme: 70
benim bir an önce görmek istediğim kilodasın..avatarımdaki fotomda 68 dim..benim şişmanlıktan çıkıp balık etliliğe geçiş yaptığım bir kilo..seviyom 68 i ben:))):KK70::KK70:
kıymetini bil 68 in..satılsa alcam yani o kadar:KK71::KK71:

Kıymetini bilemem çünkü boyum 157:KK51:Benim 60 lı rakamları hiç görmemem lazım yani :KK51:

beni bugün ki düelloya dahil edecek misiniz bilmiyorum ama yükledim kilomu.olmadı haftaya girerim düelloya..ekmeksiz hayat on numara beş yıldız..valla tüm sindirim sistemim rahat..ve bugün det olmama rağmen şişliğimde çok çok az..dolunay var mıydı bu hafta sahi?

Ben de sıfır ekmek olarak ilerliyorum. Bunun yanında şeker, un, pirinç de hiç yok. Zaten sırf bunu yapsak oturduğumuz yerden kilo veririz. Hee bi türk kahvesine az şeker atıyorum:oops:

ohh ne güzel bi taşla iki kuş..Allah bağışlasın.ebeveynlere zor ama ikizler çok şanslı çocuklar..her zaman yanında arkadaşı var süper bişey..çünkü tek çocuk büyüten anneler bilir bir yaşından sonra çocukların sosyalleşmesi gerekiyor ve başka çocuklarla oynamaları gerekiyor. biraz daha büyüyünce arkadaş bulmak için hep parklara götürmek zorunda kalıyordum ben etraftada hiç çocuk bizim..hepsi emekli burdakilerin:)

ohh ne güzel bi taşla iki kuş..Allah bağışlasın.ebeveynlere zor ama ikizler çok şanslı çocuklar..her zaman yanında arkadaşı var süper bişey..çünkü tek çocuk büyüten anneler bilir bir yaşından sonra çocukların sosyalleşmesi gerekiyor ve başka çocuklarla oynamaları gerekiyor. biraz daha büyüyünce arkadaş bulmak için hep parklara götürmek zorunda kalıyordum ben etraftada hiç çocuk bizim..hepsi emekli burdakilerin:)

Evet arkadaş sıkıntısı yok. Bir de ailenden hep biri yanında olmuş oluyor, hiç yalnız kalmıyorlar okulda bile. Ama büyütmek çok zor yardımcın yoksa:KK60:

evet ters iyiydi 1,58 kilo:KK70:
:KK70:seni okuyunca gördüm farketmemişim..
ya valla Allah göstermesin o kiloları ..bir çocukluk arkadaşım var o kilolarda..yazın memlekette beraber gezip tozuyoruz..denize falan gidiyoruz..onun kilosu her yerde sıkıntı..sadece kendine değil yanındakilere de zor..kızlarını eli ayağı olarak kullanıyor..yere düşeni alamıyor ayakkabısını bağlayamıyor..evini süpüremiyor..merdiven çıkamıyor.yazın denize gitmiştik ,biz geçerken orda oturan bikaç kadın bu arkadaşıma bakıp bişeyler konuştular.arkadaşımda gördü bunu.niye bakıyorsunuz dedi..ne var nolmuş kiloluysam falan dedi.kadınlar biz sana bakmadık dediler.hepimizin tadı kaçtı üzüldük.velhasıl kilo çok kötü ve hemen verilmeli.

Back