Bu Duellolar Konuşulur :)

Tabi en başta sağlık için. Ben bu kiloda bile zorlanıyorum. Hemen yoruluyorum

Ben hiç iyi değilim biraz uzanacağım, inşallah domuz gribi filan değildir. Kazanan arkadaşı şimdiden tebrik ederim. Çok sevinmesin ben hala düellodayım

lucky uğranmamış doluna onuda çarptı herhalde beni çarptı gittikçe kilo alıyorum düelloyu yanlış anladım ben galiba ay çok sinirlerim bozuldu adette olcam zaten off birde telim bozuldu kapandı çektiğim resmi atamıyorum bugünki düellodan çekilmek zorundayım tatlılar çarşamba görüşürüz artık resim yükleyemeyeceğim bugün

Kizlar ben yeni kalktim. Bugun nasil uyumusum ya. Hic boyle yapmazdim. Eski saate gore 10.30 yeni saate gore 12 ye geliyor.

Birazdan resmi yukluycem ve mesajlari okuyacagim.

Kizlar ben yeni kalktim. Bugun nasil uyumusum ya. Hic boyle yapmazdim. Eski saate gore 10.30 yeni saate gore 12 ye geliyor.

Birazdan resmi yukluycem ve mesajlari okuyacagim.
lucky kaç çıktın kız akşama resim atmaya çalışacağım bu arada telefonumu kurtarırsam

Günaydın kızlar 75,3 e inmişim ama bu hafta bende çok memnundeğilim kilomdan 74.9 u gördükten somra tekrar 75e gelmek moralimi bozdu
Neyse pes etmek yok.. Yanlışlarımıb farkındayım daha çok dikkat edicem. O 38beden beyaz pantolonmun içine giricem bu yaz!

Eklentiler

• 20150329_130029.jpg
    67,3 KB · Görüntüleme: 62
Deadline cım senden umutluydum bu hafta nooldu böyle toparlan dön aramıza.. Gerçi boyun kaç bilmiyorum ama şu an senin kilonda olmayı çok isterdiiimmm

Deadline cım senden umutluydum bu hafta nooldu böyle toparlan dön aramıza.. Gerçi boyun kaç bilmiyorum ama şu an senin kilonda olmayı çok isterdiiimmm
161 boyum ben 62 sanıyordum 61mişte ya şuanki kilomda kilolu değilim çok ama fazlalık var yani hala birde alt tarafım daha geniş kumaş pantolonlarda 42 beden çok dar oluyor üstüme zor giriyorum hala üst tarafım 38 beden dengesiz yani ama bende buralara gelene kadar ne çektim ya kıymet bilemiyorum o ayrı yakında eski kiloma gelicem bu gidşle motivasyonumu kaybettim bu aralar sürekli bişeyler yiyorum toparlancan diyorum yine biyerde elimde kalıyor

Selam kızlar sabah aç karna tartıldım anca atabiliyorum resim netim yok
Sonuca akşama bakıcam
Kahvaltım süperdi
Ödüllendirdim kendimi

Eklentiler

• image.jpg
    66,1 KB · Görüntüleme: 53
başardım ya telefonumun hafıza kartını çıkarıp yaptım külüstür olması işe yarıyorkilo bildirirmimi utanarak yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…