- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.621
seni okuyunca gördüm farketmemişim..
ya valla Allah göstermesin o kiloları ..bir çocukluk arkadaşım var o kilolarda..yazın memlekette beraber gezip tozuyoruz..denize falan gidiyoruz..onun kilosu her yerde sıkıntı..sadece kendine değil yanındakilere de zor..kızlarını eli ayağı olarak kullanıyor..yere düşeni alamıyor ayakkabısını bağlayamıyor..evini süpüremiyor..merdiven çıkamıyor.yazın denize gitmiştik ,biz geçerken orda oturan bikaç kadın bu arkadaşıma bakıp bişeyler konuştular.arkadaşımda gördü bunu.niye bakıyorsunuz dedi..ne var nolmuş kiloluysam falan dedi.kadınlar biz sana bakmadık dediler.hepimizin tadı kaçtı üzüldük.velhasıl kilo çok kötü ve hemen verilmeli.
lucky kaç çıktın kız akşama resim atmaya çalışacağım bu arada telefonumu kurtarırsamKizlar ben yeni kalktim. Bugun nasil uyumusum ya. Hic boyle yapmazdim. Eski saate gore 10.30 yeni saate gore 12 ye geliyor.
Birazdan resmi yukluycem ve mesajlari okuyacagim.
Deadline cım senden umutluydum bu hafta nooldu böyle toparlan dön aramıza.. Gerçi boyun kaç bilmiyorum ama şu an senin kilonda olmayı çok isterdiiimmm
sondan 1. yi de biliyorsun banada yıldız versene lucky kırık yıldızSuan kazanini bir tek ben ben biliyorum.Birazdan aciklayacagim.
sondan 1. yi de biliyorsun banada yıldız versene lucky kırık yıldız
Sana kirik bile yok.
Canim o kadar kotu degil durumun. Moralini bozma.
Bugun yeniden basliyorsun. Carsamba bomba gibi geliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?